2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

slm aymilewya ben tedavime başladım ama aranıza katılabilirim herhalde
canım tabıkı katılabılırsın hosgeldın aramıza tedavın umarım guzel haberınle sonuclanır bız hep bırbırımıze destegız ALLH IM dualarımızı kabul etsın amııııııııııınnnopuyorumnanaktan

gunaydınnnnnnnnnnnn sekerler nasılsınız hafta sonunuz nasıl gecıyookaydirigubbakcemile5 duygulardan n haber ıyımısınız hepınız de bakalım:1hug: bugun bebıslerımız olursa ısmını n koyarız onu yazalım cok merak edıyorum :uhm: ben kızım olursa denız koymak ıstıyorum denız gıbı guzel olsun huzur versın mutlu etsın dıye oglum olursa ona karar vermedım esımın adını koyabılırdım ama bır eve ıkı ozan cok gelır heralde ...opuyorumnanaktan

günaydın özlemcim

ayyy en sevdiğim konuya değindin...ben kızım olursa ELıF EYLÜL koyacağım adını oğlum olursa da SERHAN olacak adı.. inşallah bir kızım bir oğlum olur aynı anda da her ikisinden de hevesimi almış olurum (beni biliyosun diğerleri gibi tüp bebekten sonra normal yollarla hamile kaldım cümlesini kuracak lüksüm yok malum şu melun tüplerrrrrrrr) bi taşla iki kuş vurmak daha iyi olur dimi kızlar...düşünsenize yıllar sonra çocuğum kardeş istiyorrrr, haydi bakalım sil baştan tekrar yaşamaya gidicez herşeyi...

evet kızlar siz ne koyacaksınız bebişerinizin adını...
bu arada aramıza hoşgeldin frt , özleminde dediği gibi bi mahsuru yoksa ismini öğrenebilirmiyiz

serpılcıgım ısımlerını begendım dıyosun kı bı seferde ıkı tane daha da aynı seylerı yasamayayım ınsallah allah gonlune gore versın amınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

özlemcim 'DENıZ' çok güzel bir isim hem erkeklere hemde kızlara konuyor ,bence kızında olsa oğlunda olsa adını 'deniz' koy...inşallah adıyla birlikte beraberinde huzur mutluluk ve bereketiyle birlikte gelir bebeğin sana...ayrıca ikiz olma ihtimali hepimizde var malum embriyoları tek tek koymuyolar karnımıza..sonuçta hayırlısı neyse o olsun ,olsunlarda kaç tane olursa olsunlar yerimseniben

ay ınsallah dedıgın gıbı olur serpılcıgım benım ıkız oldu bıdaha neden olmasın kı tamamen sans dıye dusunuyorumopuyorumnanaktan ama kucamıza almak hayırlısı olan

selam kızlar dünden beri giremedim siteye yeni taşındığım için hala ev yerleştirme telaşındayım

benim adım Betül... ben de kızım olursa adını Zeynep, oğlumuz olursa da Tolga koymayı düşünüyoruz inş. bir gün bebeğimiz olursa

bızım kızlardan ses yok neredeler acabalmaz: bebegımız olsa herkes bırsey soyler yok bu olsun adı yok su olsun ama demezler kı bunlar neler cektı tabıkı annelerının hakkı koymak ama bız ne yapıyoruz kendı ıstedıgımız ısmı koyuyoruz hayırlısıyla ay............. ne zaman........... ne zamannnnnnnnnnnn:Saruboceq:

kolay gelsın betul cugum senın ısımlerın de cok guzel adıyla yasasınlar ınsallah:Saruboceq:

Ben de kendim koymak isterim bebeğimin ismini yani eşimle beraber başkasının karışmasını pek istemem tabi fikir verebililer ben de değerlendiririm.
umarım en kısa zamanda bu hayallerin gerçeğini de yaşamak nasip olur bize

kolay gelsın betul cugum senın ısımlerın de cok guzel adıyla yasasınlar ınsallah:Saruboceq:

Aminn.... Ben Deniz ismini de çok seviyordum ama eşim pek istemedi.. Biz eşimle bazen oturur bun un hayalini kurardık eskiden.. Şimdi ikimizde pek bu konuda konuşmak istemiyoruz yaşananlar yıprattı ikimizi de... Herşeyi oluruna bıraktık..

İkiz olursa birinin adı Tolgahan diğerinin adı da Buğrahan (soyadımıza uysun diye sonunda Han olmalıymış eşime göre) nedense de hep erkek düşüncesindeyiz hiç kız< aklımıza getirmiyoruz kaydirigubbakcemile3

ozlem483......................................kız DENIZ........erkek:uhm:.
xbettyx.........................................kız ZEYNEP....erkek TOLGA:
aymilewya.....................................kız ELıF EYLÜL...erkek SERHAN
DEVAMINI BEKLIYORUZZZZZZZ SEKERLERRRRRRRRR

betül beni can evimden vurdunnnn
zeynep benim en sevdiğim isimdir çocukluğumdan beri hep bi kızım olsun adı da zeynep olsun isterdim. Ama artık koyamam çünkü kardeşim benden önce davrandı ve kızının adını zeynep koydu . ne kızmıştım ona kızının adını zeynep koyduğunda hırsızzzzsın sen diye bağırıp çağırmıştım kısmet işte onun kızı 2 yaşında oldu ben hala tüp bebeğe başlayacam da doğuracam....

neyse canım bunda da vardır bi hayır

özlem kız listede benim veletlerin isimlerinin yanına da nazar boncuğu koy zemuszemus

tamam canım koyarım boncugunu ya cok acelem vardı hem balık kızart hem lıste yap balıklar yandı lıstede berbat oldu zaten ıkı ısı bı arada yapamıyorumkafamçokkarıştı

OZLEM483............... KIZ DENIZ........ERKEK:uhm:
AYMILEWYA..............KIZ ELIF EYLUL..ERKEK SERHAN
XBETTY.......................KIZ ZEYNEP....ERKEK TOLGA

Ben de çocukluğumdan beri hep bir kızım olsun adını da Zeynep koyayım isterdim hatta oğlun oacak diyenlere de çok kızardım ama nedense herkesin içinden de erkek olacak diye geçiyor ( sanki oluyor da::))))

Hem sen üzülme canım enindde sonunda bizde bebek sahibi olacağız belki uzun sürecek belki çok zor olacak ama olacak,,,, ollllaaacaaaaak :dilcikar:

OZLEM483............... KIZ DENIZ........ERKEK:uhm:
AYMILEWYA..............KIZ ELIF EYLUL..ERKEK SERHAN
XBETTY.......................KIZ ZEYNEP....ERKEK TOLGA

evet şimdi güzel oldu.. Bakalım 2010 a kadar kimler girecek bu listeye.. İnşş. bu listeyi de 2010 da gerçekleştiririz.. Hep birlikte!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…