canım tabıkı katılabılırsın hosgeldın aramıza tedavın umarım guzel haberınle sonuclanır bız hep bırbırımıze destegız ALLH IM dualarımızı kabul etsın amııııııııııınnnopuyorumnanaktanslm aymilewya ben tedavime başladım ama aranıza katılabilirim herhalde
serpılcıgım ısımlerını begendım dıyosun kı bı seferde ıkı tane daha da aynı seylerı yasamayayım ınsallah allah gonlune gore versın amınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktangünaydın özlemcim
ayyy en sevdiğim konuya değindin...ben kızım olursa ELİF EYLÜL koyacağım adını oğlum olursa da SERHAN olacak adı.. inşallah bir kızım bir oğlum olur aynı anda da her ikisinden de hevesimi almış olurum (beni biliyosun diğerleri gibi tüp bebekten sonra normal yollarla hamile kaldım cümlesini kuracak lüksüm yok malum şu melun tüplerrrrrrrr) bi taşla iki kuş vurmak daha iyi olur dimi kızlar...düşünsenize yıllar sonra çocuğum kardeş istiyorrrr, haydi bakalım sil baştan tekrar yaşamaya gidicez herşeyi...
evet kızlar siz ne koyacaksınız bebişerinizin adını...
bu arada aramıza hoşgeldin frt , özleminde dediği gibi bi mahsuru yoksa ismini öğrenebilirmiyiz
ay ınsallah dedıgın gıbı olur serpılcıgım benım ıkız oldu bıdaha neden olmasın kı tamamen sans dıye dusunuyorumopuyorumnanaktan ama kucamıza almak hayırlısı olanözlemcim 'DENİZ' çok güzel bir isim hem erkeklere hemde kızlara konuyor ,bence kızında olsa oğlunda olsa adını 'deniz' koy...inşallah adıyla birlikte beraberinde huzur mutluluk ve bereketiyle birlikte gelir bebeğin sana...ayrıca ikiz olma ihtimali hepimizde var malum embriyoları tek tek koymuyolar karnımıza..sonuçta hayırlısı neyse o olsun ,olsunlarda kaç tane olursa olsunlar yerimseniben
selam kızlar dünden beri giremedim siteye yeni taşındığım için hala ev yerleştirme telaşındayım
benim adım Betül... ben de kızım olursa adını Zeynep, oğlumuz olursa da Tolga koymayı düşünüyoruz inş. bir gün bebeğimiz olursa
kolay gelsın betul cugum senın ısımlerın de cok guzel adıyla yasasınlar ınsallah:Saruboceq:
liste yapman güzel olmuş sevdim bunu :lepi:
selam kızlar dünden beri giremedim siteye yeni taşındığım için hala ev yerleştirme telaşındayım
benim adım Betül... ben de kızım olursa adını Zeynep, oğlumuz olursa da Tolga koymayı düşünüyoruz inş. bir gün bebeğimiz olursa
özlem kız listede benim veletlerin isimlerinin yanına da nazar boncuğu koy zemuszemus
betül beni can evimden vurdunnnn
zeynep benim en sevdiğim isimdir çocukluğumdan beri hep bi kızım olsun adı da zeynep olsun isterdim. Ama artık koyamam çünkü kardeşim benden önce davrandı ve kızının adını zeynep koydu . ne kızmıştım ona kızının adını zeynep koyduğunda hırsızzzzsın sen diye bağırıp çağırmıştım kısmet işte onun kızı 2 yaşında oldu ben hala tüp bebeğe başlayacam da doğuracam....
neyse canım bunda da vardır bi hayır
OZLEM483............... KIZ DENIZ........ERKEK:uhm:
AYMILEWYA..............KIZ ELIF EYLUL..ERKEK SERHAN
XBETTY.......................KIZ ZEYNEP....ERKEK TOLGA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?