2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

SELAM KIZLARR AY TOPİĞİ DAHA YENİ GÖRÜYORUM HEPİNİZ ALIŞVERİŞE BAŞLAMIŞSINIZ HATTA BİTİRENLER BİLE VAR MAŞALLAH HEPİNİZİN BEBİŞLERİNE GİYDİRMEYİ SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN RABB'İM HEPİNİZİNKİ ÇOOOKK GÜZELL BENDE CİNSİYETİ DAHA DÜN ÖĞRENEBİLDİM KIZIMIZ OLUCAK ALLAH'IN İZNİYLE HASTANEDEN ÇIKAR ÇIKMAZ ÇARŞIYA GİTTİK ALDIM BİKAÇ PARÇA BİŞEYLER EKLERİM BENDE EN KISA ZAMANDA NELER ALINCAK NAPILCAK HİÇ BİLMİYORUM TECRÜBESİZİM BAYA Bİ. İLK DOĞDUĞUNDA GİYDİREBİLECEĞİM 2-3 PARÇA BİŞEYLER ALDIM HASTANE ÇIKIŞI ALDIM BİR TAKIM VS. SİZİNKİLERİ GÖRÜNCE BENİMKİLER ÇOKMU KÜÇÜK DİYE TEREDDÜTTE KALDIM ŞİMDİ YAAAA :bbo:

gunaydınnn kızlarrrr

a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlarr hepınızın herseyı cokk gusell yaa bayıldımm hepsıneee..darkcımm o anakucagına nerdenn ve kaca aldın canım bende ıstıorum ondan e bebekte gordumm pahalıydı bırazzz

nohutlummm conversler superr kızzzz bende ogluma spro yada cpnvers dusunuorumm malumm dogduktan 1 ay sonrada bayraam:):) elımızı opturcezzz ewlatlarımızaa nasıpseee

demke yaren cicileri cok güzel kizinin canim masallah yavas yavas bitirmissin.benim burda kislik bulmam zor
beyim izne gelince amca oglunun magazasi var bebekler icin ordan alip gelcek.kislik olmasa bile depoya kaldirilanlardan alir artik

dark ana kucagin cok güzel.ogluma almamistimablam vermisti.ama bu minigime yenisini alcam.senin yavrunda güle güle kullansin

günayydın kızlar bende aldıklarımı ekliyim dedim bu alt açma takımımız

Eklentiler

• $Fotoğraf0092.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 45
bişey sorucam kızlar ya resim eklemenin başka bir yolu varmı bana bi yardımcı olsanızz bilmiyorumkismile

bole gorunce bende baslamak ıstıoruym alısverıse yafss:) esımm bı musaıt olsa gıdıcezz ama:)ozman bende re4sımlerını cekıp koyarımm

nasıl eklıosun kı sen canımmm benm de bıldıgım gelısmıs cewaptan eklentı ekle war ordan 5 resım bırden yukleyebılıopsunbn

bende görümcemle pazartesi aldım zaten daha bunları eşimin müsait olmasını beklersemmm doğum yapıcam o müsait olana kadar :):)

bunlar hastane çıkışımız 1 tk. aldım henüz

Eklentiler

• $Fotoğraf0098.webp
    5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf0099.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0100.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf0101.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 36
:) o da heves edıo da o yusdenn beklıorum onuu yoksaa bende baslarımm:) bı bırlıkte gıdelımm sonraaa tekk yaparımm zatee:)

ayy hjastane cıkıslarını yerımm cokk tatlı yafss:) kaclı hastane cıkısın canım fıyatı ne

Banyo havlusu =15---kürkçü han
alt açma=15-----kürkçü han
hastane çıkışı onlu tak galiba :) oda 35 tl----havuzlu han
opuyorumnanaktan

sağolun kızlar teşekkür ettik oğluşumlaann :))
slcn cnm chicconun deposundan aldık biz onu 90tl'ye.
river canım sizin cicileriniz de cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…