2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

tesekkurler tatlım dahada eklıyorum ben alısverısı bıtırmek uzereyım cok sıcaklar baslamadan bıtırım dedım

(mathorcare)

(bunlar kapula organık gıyımden aldıklarım)

olmadı bastan eklım

nevresım takımımız

hastane cıkısmız

havlumuz battanıyemız

sımdılık bu kadar yukleme yeter dıgerlerını sonra yuklerım kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
demetcim hepsi çok güzel güle güel kullansın güzel kızın inşallah.
diğer resimlerede baktım alıntı yaptım ama çıkmadı nedense hepsi birbirinden güzller bizde beşiğimizi aldık bi ara eklicem

oğluşumun ana kucagının oyuncakları çıkmamıştı kutudan bende netten uzun araştırmalarım sonucunda sipariş verdim müzikli oyuncak bugun elime ulaştı. taktım ve hoş oldu sanırım )

demetcim hepsi cok guzel bebişin güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah canım :)

cok tesekkurler canım hepımızın meleklerı ınsallar saglıkla sıhhatle gıyeR

DARK CANIM COK SAGOL SENINKIDE COK HOSMUS BEN O MODELI CHICCODA GORMUSTUM BUNUN MARKASI NE BIDE ayıp olmazsa fıyatını merak ettım gule gule kullansın melegın

Son düzenleme:
darkcım çok güzel olmuş güle güle kullan inş
demetcim senin prensesinde herşeyi çok güzel saglıkla giydirirsin inşş canım

chicco canım markası. chicconun deposundan almıştık gecen hafta cuma günü 90tl. eşimin yüzünden kutusunu acıp bakmadık icinden oyuncagı cıkmadı bende böyle oyuncak uydurdum oglum eksik kalmasın istedimm.

Nohutlu Pilav cok güzeller bayıldım maaşallah:)

Demetcim seninkilerde cok güzel maaşallah:)

Dark sekerim oyuncaklar süper olmus kızz:)

hepimizin olsun canım benim:) yarın annemle bende bişiler bakcam hem kendime hem bebişe ümraniyeden:):)

tesekkur ederım melıkecım

dark com guzel pekı nezmana kadar kullanılır bılgı verırmısın kac kıloya kadar falan ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…