2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

arkadaşlar merhaba,
bebişlerinizin cicilerini gördüm hepsi de birbirinden güzel,çok beğendim,inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olsun...benim bebişimin cinsiyeti de netleşsin hemen koşucam mağazalaraaa:)))) şimdilik tahminler kız olduğu yönünde ama bilemiyorum az bir zaman kaldı anlayacağız inşallah,hepininize sağlıklı mutlu günler diliyorum,sevgilerrrr

kızımın conversleri:))
14 tl

kızımın ağız mendıllerı ve mini ter havluları:))
6 havlu 2 tl..6 agız mendili 2.5 tl

anneannemizin ördüğü ilk hırkamız:))

resimler çok soluk çıkmış arkadaşlar güneş vurdugu için.....

amanda aman.konverslerıde varmıs yerım ben onuuuu:)gule gule kullansın tatlım

e-pack senınkılerde cok cıcıler sekerımmmm saglıkla gıysınn ınsallah

e pack ne güzel kirmizi kirmizi güle güle giysin güzel kizin insallah.üstündede görelim.

nohutlu pilav ananenin eline saglik hirka hazir gibi olmus.iyi günlerde giysin kizin insallahhhh

amanda aman.konverslerıde varmıs yerım ben onuuuu:)gule gule kullansın tatlım

e-pack senınkılerde cok cıcıler sekerımmmm saglıkla gıysınn ınsallah

evet teyzesi ilk converlerımızı aldık...kızımla çok spor takılıcaz biz yaa..ben rhatıma çok düşkünüm sanırım oda bana benziycekkaydirigubbakcemile3

nohutlupilav cok guzelmis canim ozellikle converseleri süper :) sağlıkla giydir inşallah bebişine

demetcim harikaymışş senin ciciler dee :)) ahtapotlu olana ve sapkasına bayıldımm :) güzel günlerde giydir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…