2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZEE
Baharçelik bayıldım bebeğinin kıyafetlerine maşallah iyi günlerde giydir inşallah
cok güzeller:) Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin...
amin canımm çok sağol :)
iyiki kız oldun bebeğim...yoksa boşa gidicekti bunlar...

sağlıkla gel bebişim...
hepsi çoook güzel güle güle giydir maşallah yaa baya bişiler almışsınız ben daha tek tük aldım geç gösterdi meleğim kendini :):)

:) ztn eşim dio acele etme ben sana 500 ytl veririm gider toptan alırsın dio
ben 500 tlnin yeteceğini pek sanmıyorumm :1no2: bikaç parça şey için 100 tlye yakın para harcadım zaten en iyisi yavaş yavaş almak yerimseniben

kızımın ilk cicişi gerçi babamız dalga geçti erkek derse doktor napçan die adam kesin kız dedi hala bidaha söylesin dio

Eklentiler

• $Resim 004.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 43
kızımın ilk cicişi gerçi babamız dalga geçti erkek derse doktor napçan die adam kesin kız dedi hala bidaha söylesin dio
ecrinece çok güzel minişinin elbisesi iyi günlerde giydirirsin inş.
kız kız diye hazırlık yapıyoz bizde ama inş. sonradan bi değişiklik olmazz doktor bizede kız dedi ama ben çok biliyom öle erkek diyipte kız çıkan yada kız deyipte erkek olan akannehir hayırlısı olsun ne diyelimm hihoyyyt

teşekkür ettik kızlar. bende 11 e aldım elbiseyi 12 dedi 10 -12 derken hadi 11 olsun dedi kadın :)
oğlan derse hediye ederim artık ama çok şirin hediye etmeyede kıyamam :) balon etekli. bi bebişte görmüştüm çok sevimli duruyordu :)

wallamı dion kız yandık o zmn

ecrin canım güle güle giyinsin prensesinnnn cok güzel..
slcn cnm sizinkiler de cok güzel güle güle giyinsin paşa.
baharrrrrrrrrrrr sizinkiler de cok güzel canımmmmmmm

selcancım paşanın ilk kıyafetleri hayırlı olsunnnn....
ecrıncımm sizin elbısenızde çok şirin güle güle giysin prensess

ecrin canım güle güle giyinsin prensesinnnn cok güzel..
slcn cnm sizinkiler de cok güzel güle güle giyinsin paşa.
baharrrrrrrrrrrr sizinkiler de cok güzel canımmmmmmm
sağol cnm. walla tutamadım görünce ben 28 inde dayanamam giderim doktora haziranda dedi ama

harika

selcancım paşanın ilk kıyafetleri hayırlı olsunnnn....
ecrıncımm sizin elbısenızde çok şirin güle güle giysin prensess

sağol janem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…