amin canımm çok sağol :)cok güzeller:) Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin...
iyiki kız oldun bebeğim...yoksa boşa gidicekti bunlar...
hepsi çoook güzel güle güle giydir maşallah yaa baya bişiler almışsınız ben daha tek tük aldım geç gösterdi meleğim kendini :):)sağlıkla gel bebişim...
ben 500 tlnin yeteceğini pek sanmıyorumm :1no2: bikaç parça şey için 100 tlye yakın para harcadım zaten en iyisi yavaş yavaş almak yerimseniben:) ztn eşim dio acele etme ben sana 500 ytl veririm gider toptan alırsın dio
ecrinece çok güzel minişinin elbisesi iyi günlerde giydirirsin inş.kızımın ilk cicişi gerçi babamız dalga geçti erkek derse doktor napçan die adam kesin kız dedi hala bidaha söylesin dio
slcn canım cok guzelmis bebisinin cicileri. güzel günlerde giydirmek nasip olsun
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZEE
Baharçelik bayıldım bebeğinin kıyafetlerine maşallahiyi günlerde giydir inşallah
amin canımm çok sağol :)
hepsi çoook güzel güle güle giydir maşallah yaa baya bişiler almışsınız ben daha tek tük aldım geç gösterdi meleğim kendini :):)
ben 500 tlnin yeteceğini pek sanmıyorumm :1no2: bikaç parça şey için 100 tlye yakın para harcadım zaten en iyisi yavaş yavaş almak yerimseniben
ecrin canım güle güle giyinsin prensesinnnn cok güzel..
slcn cnm sizinkiler de cok güzel güle güle giyinsin paşa.
baharrrrrrrrrrrr sizinkiler de cok güzel canımmmmmmm
selcancım paşanın ilk kıyafetleri hayırlı olsunnnn....
ecrıncımm sizin elbısenızde çok şirin güle güle giysin prensess
sağol cnm. walla tutamadım görünceecrin canım güle güle giyinsin prensesinnnn cok güzel..
slcn cnm sizinkiler de cok güzel güle güle giyinsin paşa.
baharrrrrrrrrrrr sizinkiler de cok güzel canımmmmmmm
selcancım paşanın ilk kıyafetleri hayırlı olsunnnn....
ecrıncımm sizin elbısenızde çok şirin güle güle giysin prensess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?