2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Feyza79 cum;

canım sende hep büyük almışsın sanırım ufaklar bitti ?
valla ben bir iki tane 1 yaş aldım eşim gülüyor bi doğsun bakalım diyor opuyorumnanaktan

canim bir iki tanesi dedigin gibi büyük digerleri hep 2.4.6 ay icin resimde büyük gözüküyor.

feyza79 cok gusel cıcılerı kzıınınn gule gule kullann

aperpill senın oglusunun da cıcılerı cokk gusell bayıldfımmm

önlügübanada cok orjınal geldı hıc degısık al bence sende tavsıye ederım kızada olur erkegede

benim bebiş de kız ama dediğin gibi ikisine de olur harikaymış ben de alıcam sanırım bayıldımmmm boshayallersmile güzel günlerde sağlıkla giysin minik prensesin canımm

Bu C&A dan aldığım takım 15 TL

Bu Wenice den aldığım takım 16 TL

Bu C&A dan yine 8 TL

Bunları çarşamba pazarına gidince almıştım 3' ü 10 TL

Bu Hırka Teyzemizden

Bu Huggies Islak Mendilleri Annemlerin ordan almıştım tanesi 2.5 TL ye 10 Paket (Normalde 5.75 tanesi)

Bezlerimizi Migros İndiriminden Bugün Aldım 16.90 tanesi.

Buda Canbebe Alt Açma Bezlerimiz Migros dan 7.5 TL ye aldım

ayy nevyascım cok guzel seyler almıssınnn güzel günlerde kullansın bebişkon canımmmm özellikle pazardan aldığın 3lüye bayıldımm

nevyascım cok güzel hepsi..üstteki takımlar büyük değil mi kaç ay içinler?atlet,zıbın takımı ve ic camasırı takımı 10 tl mi hepsi?ay nerden buluyosun böyle hesaplı ve güzel seyleri...alışverişe senle mi çıksak napsak :))güle güle giysin yavrun canım..

ayy nevyascım cok guzel seyler almıssınnn güzel günlerde kullansın bebişkon canımmmm özellikle pazardan aldığın 3lüye bayıldımm

Sağol canım inşallah o günleride görürüz :) pazardan çok uyguna aldım onları :) özellikle sweet çok hoşuma gitmişti..

Sağol canım takımlar 3-6 ay canım fotoda büyük çıkıyor..Evet alt,üst,şapka-iç çamaşırı takımı ve tek sweet hepsine 10 TL verdim çok geziyorum ondan mı ne :roflol: ama çarşamba hep uygundur tavsiye ederim..

nevyascım hepsi çok güzzelller
allahım kullanmayı nasip etsin
güle güle kullansın oğluşun

Amin canım sağol o günleride görürüz inşallah daha iyileri sizlerin olsun..

gule gule kullan canımmm

mathercare cok tatlıydı dayanamdım aldım

cok gusellerr gule gule kullann canımm nerden aldınn fıyatı ne

nevyascım çok güzel kıyafetler canım saglıkla kullan inş hem uygunmuşta aldıkların hemde kaliteli:)
demetcim sende saglıkla kullan inş aldıklarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…