wallamı dion kız yandık o zmn
çok güzellleerrr özelliklede patiklere bayıldımmm hihoyyytEki Görüntüle 45140
Eki Görüntüle 45141
bunlarda bebımın ılk cıcılerı ananesındenn:)
patıkler 5 ytl
tulumm 15 ytl
çok cici bunlarr demet yaren güle güle giydir bebiğine boshayallersmile
maşallahh sana aperpil çok güzel olmuşlar elinden gelmiş ne güzelll hepside çok güzellalkisalkisalkiskızlar uzun zamandır üşeniodum bebişime aldıklarımı fotlamaya bugun yendim yüklüyorum.
Önlükleri tchibodan almıştım.
Diğerleri nevresim takımı kendim kumaş alıp dikmiştim cok eglenceliydi
devaamm
Bunlarıda lcw den almıştım.bu pijama takımlarını cok seviyorum, tam öpüp koklamalık yatırmalık yani boshayallersmile
cok tatlı cıcıler canım hayırlısyla gıyerler ınsallah bayıldım :)
devaamm
Bunlarıda lcw den almıştım.bu pijama takımlarını cok seviyorum, tam öpüp koklamalık yatırmalık yani boshayallersmile
sağol canım senin bebek benimkinden 3 gün büyük anlaşılan sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
kızlar uzun zamandır üşeniodum bebişime aldıklarımı fotlamaya bugun yendim yüklüyorum.
Önlükleri tchibodan almıştım.
Diğerleri nevresim takımı kendim kumaş alıp dikmiştim cok eglenceliydi
Bunlardan ilki bebeğimin cinsiyetini bilmeden içimden geldiği için aldığım mavi kapişonlu,
ikincisi internet sitesinden aldığım organik pamuktan yapılmış terbezi,
üçüncüsü chiccodan aldığım penye battaniyesi ve yine organik pamuktan yapılmış netten aldıgım battaniyesi markası cleanglobe sanırım.
4. chiccodan aldıgım cıtcıtlı bodyler
5. chicco ve wenice den aldıgım tulumlardan 2 si
Bunlarda cicilerin devamı;
wenice cıtcıtlı bodyler, wenice ten aldıgım sweat, bahcıvan yine weniceden, battaniyeyide iyi hatırlıyorum 24 müydü 32 mi indirimdeyken ben 8 tl ye almıştım yine weniceden.
Devaaammm
devaammm
ilk 4 ünü mothercare den aldım. Kalitesi gercekten cok farklı. Sonuncusunu indirimden bulmustum lcw den aldım 1 yaz için. ortadakide ilk oyuncagımız :ecrin_bebek:
devaamm
aperpil oglusun güle güle giysin canim
ben bu ay agiz bezlerini cit citlarini.temizlik malzemesi sac fircasi.tirmank maksi gibi seylerini alcam.
sen baktim hep sifir kol almisin canim.kis bebegi olcak bizimkiler uzun kollu almaya calis.
hepsi cok güzel hanımlar.. mevlam sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?