cok saol canım opuyorumnanaktanironic nohutlupilav cicileriniz çok tatlılar
güle güle giysin meleklerinizzz
saol cnm...bende kabanımıza bayıldım altına bide kırmızı ayakkabı bakıyorum şimdi hatta ugg bulabılırsem alıcam:))nohutlupilav canım cok tatlıymış bebişinin cicilerii maşallah özellikle kışlık kabanına bayıldımmsağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah
teşekkürler cnmironic nohutlupilav cicileriniz çok tatlılar
güle güle giysin meleklerinizzz
nohutlu pilavcım cok güzel ve kaliteli şeyler almıssın canım.güle güle kullanın inş
aperpil cok güzel maaşallah cicileriniz Allah sağlıkla iyi günlerde giydirsin:=) C&A da cok güzel ve kaliteli seyler var..
ironiccim tatlım maaşallah bırakmamıssın alıcak bişi:) oh iyi yapmıssın Allah sağlıkla iyi günlerde giydirsin..
Nohıtlu Pilav kırmızı montuna ayrıca bayıldım maaşallah canım horkalarda cok güzel.. Allah sağlıkla iyi gümlerde giydirsin..
nohutlu pilav ve ironic bakarken mest oldum seve seve kuzular iyi günlerde giysin inşallah.
irocnic cim nohutlu pilavcım çok güzel kıyafetler hepsi birbirinden çekerler yaaa saglıkla giydirin inşşşşş
kızlar cok cok sağolun...bugün ayrıntılıdan sonra da biraz alışveriş yaptık :)) onları da eklicem yakında...hepinize tek tek teşekkür ederimopuyorumnanaktanironic canım cok gusel aldıklarınn gule gulekullan canımm
nohutlumm senınkılerde superr kıss:) bayıldımm monta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?