2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

ironic cim cokkk cici şeyler almıssın bebişin sağlıklı güzel günlerde kullansın canımm

bu arada hepsini tek mesajda da gönderebilirsin daha kolay olur öyle kuzummm böyle biraz karışık olmuş :)

ironic cim cokkk cici şeyler almıssın bebişin sağlıklı güzel günlerde kullansın canımm

bu arada hepsini tek mesajda da gönderebilirsin daha kolay olur öyle kuzummm böyle biraz karışık olmuş :)
cok saol kuzum ama acemilik işte:kedi:ilk kez yüklüyorum cok pardon

aşkolsun kuzum ne önemi var bakması da yüklemesi de daha kolay olur diye düşündüm sadece :1hug: gerçekten bayıldım ama cok guzel seyler secmissinn
bazılarını ben secmedim,bazılarının da pek güzelligine bakmadım acıkcası,fiyat uygunluguna dikkat ettim..özellikle cıtcıtlı bodyler,altlar ve pijamalar vs gibi cok kullanılan seylere fazla para vermek istemedim..

güle güle kullansın inşallah hayırlısıya içinde gülen pozlarınıda görürüzopuyorumnanaktan

iyi yapmıssın kuzum kac ay giyebilecekler zaten ama hakkaten cok sevimliler hepsi

iyi yapmıssın kuzum kac ay giyebilecekler zaten ama hakkaten cok sevimliler hepsi

canım maşallah baya seyler almısın
ıyı gunlerde kullansın oglusun hepsı cok sekerrrr
kızlar cok saolun ya,begenmenize sevindim,şimdi biraz ütüsüz falanlar bi de kötü cektim idare edin...ama sizler begendikçe hevesim arttıopuyorumnanaktan

kızımın cicilerii
kızımın kışlık kabanı.... 19.90 aldık

hırkamız minicik yaa:)).... 10.tl falandı yanlış hatırlamıyorsam...

kalın hırkamız..sanırım bunu çok sık kullanırım çok kullanışlı ve sıcak görünüyor.....12.tl aldık

zıbın takımımız.... 19.90 pahalı baya ama aldık iştee

patık 1 tl...önlük 1.5 tl...alt lar tanesi 2 tl.....

penye battanıyeler 3.5 tl....ilk hastanede giydirilen içlikler 3tl....

bu takımı 7tl ye aldık

bu kadar şimdilikkk...rabbim saglıklı gunlerde bebişlerimizin cicilerini üstlerinde görmeyı nasıp etsın

ironıc teyzesii cicilerinizi çokk begendıkkk:)) gue gule gıysın ınşallahh...
bizz çok bişiy almıyacagız çünkü kuzenımın kızı yenı dogdu onun küçükleriyle idare edecegiz 1 yaşına kadar..ama sen herşeyi tamamlamışsın maşallahhh

nohutlupilav canım cok tatlıymış bebişinin cicilerii maşallah özellikle kışlık kabanına bayıldımm sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…