2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

izmirhayal cim valla sabırla açılmasını beklediklerim gayet hoş gülegüle kullansın tosunum
ama neden sana sölediğim url yi kopyalamadın direk resim çıksın açılmıyo hemen milim milim açılılıyo
ayrıca hata verdi sayfayı kapatmak zorunda kaldım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım hepsi çok güzeller güle güle kullansın bebişin..

bu arada kızlar hepinizinkine baktıımm.. hasta oldum.. maşallah Allahhım güle güle kullanmayı nasip etsinn.. darısı başımızaa

izmircim çok güzel ller yaa hele banyo küvetini görünce nasıl içimde bi heyecan oldu kızıma da alcam bende oyyy mis gibi kokucaklar yıkayınca :) güle güle kullan canım

cok sagoln kızlar bütün bebişlerin cicileri cok tatlıı verdiğin url den yaptım tatlım kocaman cıkınca sildim bende sizi rahatsız etmesin diye.

Maşallahh kızlarr arada dayanamayım sizin topiğe de bakınıyorum sağlıkla gelsin minikleriniz ve güle güle giysin kuzucuklarınız...kızlar çoğunlukda herhalde bu sene :teytey:

Maşallahh kızlarr arada dayanamayım sizin topiğe de bakınıyorum sağlıkla gelsin minikleriniz ve güle güle giysin kuzucuklarınız...kızlar çoğunlukda herhalde bu sene :teytey:

canım kızlar ve erkeklerimiz eşit durumda şu an ekim bebeklerinde sanırım öğrenemeyen de kalmadı. kızının adı defne bende kızım olsa defne koycaktım aıdını çok seviyorum

izmir hayalcim hepsi çok çok güzel hello baby e kış sezonu için bişeyler gelmişmi ben gittiğimde henüz pek yoktu da

canım kızlar ve erkeklerimiz eşit durumda şu an ekim bebeklerinde sanırım öğrenemeyen de kalmadı. kızının adı defne bende kızım olsa defne koycaktım aıdını çok seviyorum

Sağolasın cnm darısı sağlıkla sizlere inşallahh bende Çınar ismini çok severim bian sürekli kızı olanları okuyunca öyle geldi demek ki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…