2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

nevyascım güle güle kullansın bebişin,çok güzel şeyler almışsın,darısı bana inşallah hala hiçbirşey almadım,az kaldı cinsiyet belli olsun inşallah ben de açılacam alışveriş dünyasınaaaa:)))

gerçekten çoookkk güzeller, ben daha hiç birşey almadım ya( geç mi kalıyorum ki???

Nevyascım cok guzell bebısının kıyafetlerı ama topiği yenı kesfettım nısanın 4unde eklemıssın cok erken baslamamıs mısın alısverıse ? ben de kendımı zor tutuyorum ama ekım bebıslerı ıcın alısverıs suan bıle erken dıye dusunuyorum allah gostermesın agustostan once dogsalar bısey olsa yasama sansları yok (ALLAH HEPIMIZIN YAVRULARINI KORUSUN AMA ISTE BIZ ESIMLE BOYLE DUSUNUYORUZ BEN COK ETKILENIYORUM CUNKU) esyalarına bakıp kahrolurum dıye sımdılık alısverıse baslamadım 7ıncı ay gıbı alıcam herseyını ama tabii hevesınızı kırmak ıcın soylemıyorum asla yanlıs anlasılmasın kızlar cogumuzun ılk gebelıgı ılk bebegı heyecanlıyız heveslıyız ciciler cok guzel saglıkla gelsınler kocamaaann AMİİİNNNN =)

Teşekkürler kızlar amin inşallah giydiği günleride görürüz daha iyileri sizin bebişlerin olsun inşallah :)

Canım ben bebeğim olmadanda alıyordum hoşuma gidenleri Allahın izniyle sağlıcakla doğar hepsinide kullanır inşallah..Herkesin düşüncesi farklı oluyor ben mayıs sonu herşeyimi hazır etmeyi düşünüyorum yazın sıcağında bide ağırlaştıkça doğru düzgün gezebileceğimi sanmıyorum.Hem hiç aklıma öyle kötü şeyler gelmiyor iyi düşünürsen iyi olur.Allah ömür verdikten sonra 300 gr bebeği bile yaşatabiliyorlar bence sizde bu düşüncelerden uzaklaşın..Alışverişinizide istediğiniz zaman yaparsınız :))

ben de bebegımın odasını bugun begendım mayısın ılk hafta sonuda sıparıını verıcem ancak 1 ayda hazır olur..boya falan super bı oda resmıı bı ara eklerım

bendede doranın bir mavi astronotu var ilgilenen arkadaş varsa yeniden farksız cüzzi bi fiyata satmak istiyorum...

Buda karyolamız bugün aldık çok içime sindi 70*130 ebatında çok güzel duruyor ortapedik yatağı ve uyku setiyle beraber 500 TL ye aldık..

esracım cok güzeller hepsi.
üzerlerinde görmeyi de nasip etsin allah'ım.

melisesra cicilerinz çok güzeller
güle güle giysin bebişin sağlıklı günlerde inşallah

nevyascım karyolanız cok guzel canımm iyi günlerde kullansın bebişiniz

esracım yeni cicilerini güzel sağlıklı günlerde kullansın minik yakışıklın canımm hepsi birbirinden sevimliii :)

Buda karyolamız bugün aldık çok içime sindi 70*130 ebatında çok güzel duruyor ortapedik yatağı ve uyku setiyle beraber 500 TL ye aldık..

nevyascım bebeğinin kayrolası çok güzel cicileride çok güzel allah içinde görmeyide nasip etsin canım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…