2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

johnny cok güzel kizinin ciciler canim ne güzel eldiven sapka hersey takim oluyor burda öyleleri olmuyor .hepsini ayri aliyorsun.
rabbim üstünde de görmek nasip etsin insallahh

bayıldım sağlıkla giysin canım

allah hayırlı günlerde saglıkla giydirsin kızlar bayıldım cicilere bunların içinde minicik mis kokulu bal taneleri olcak maşallah hepsine şimdiden

johny gule gule kullan caNIMMM cokk gusellerrr ozdellerdenmı aldınn??hastanes cıkısı nerdenn bayıldımm kızz mavılısını de ben alıyımm

Maşalah sizlere ve kuzularınıza kızlar, ama yaaaaa kız bebek kıyafetleri daha şirin. Erkek bebeklere bişey bulmak zor...

Dün babamızla duvar kağıtlarımızı aldık, bugünde babamızı biraz zorlayarak duvarımızı kaplattım :)) Bebeğimin karyolasını koyacağımız köşeyi yaptık sadece şimdilik oda yapmak için yerimiz yok..

Tam belli oluyormu bilmiyorum ama açık mavi yüzeye bulutlarla kaplı, bebekler için çok çeşit vardı ama bizde hayvan veya insan suretleri bebek odasında iyi demezler o yüzden biz böyle sade bir kağıt seçtik üzerini arabalarla, uçaklarla felan süsleyeceğiz daha..

canlarım hepinize çok teşekkürler kızımda teşekkür ediyo inşallah sağlıkla giyerek mankenlik yapacakmış size

selocan evt canım hepsi özdellerden kırmızı dinozorlu hariç
kampanya var hastane çıkışlarında git bi bak

nevyas çok iyi bi fikir bence
bende düşündüm bebek odasına duvar kağıdı ama kiracı olunca olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…