2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

NevYas cım zevkine hayranım gene cok güzel şeyler almışşın. iyi günlerde sağlıkla Mevlam giydirsin inş. canım:)

izmir hayal güle güle giysin insallah yavrun canim cicilerini

melis esra tavsan ayakkabilari ne güzelmis.artik dgunca ayaginda da görürüz.oturdugu yerden asilir tavsanin kulaklarini:))

neuves canim seninde hersey tamam oldu.ben bulamiyorum burdan agustosa kaldi ancak kisliklar gelince alcam mecbur.cuma yine ciktim yok.uzun kollu badilerden vardi tek.esortman takimlari vardi.onlarda hep ayni beden 2,4 aylik icin.uff zor olcak benim alis veris son aylara dogru

saol canımmmm inşallah rabbım ogunlerıde gosterır opuyorumnanaktan

bugun eşimle dolaştık bıraz çiçek exporta gıttık chıcconun badılerı vardı çok hosuma gıttı 2 tane aldım bunların hepsıni 32 lira ya aldık

Eklentiler

• $Resim 032[1].webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $Resim 033[1].webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $Resim 034[1].webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $Resim 035[1].webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 32

peluş battaniyemiz 15lira =)) hemde yumuşacık

alt açma takımıymış ama ben misafirliğe falan giderken yatırırım die aldım battaniyeli takım 17.90

hastane çıkışı 15parçalı aldım 29.90

ayaklı tulum sevmiyodum ama bunu çok beğendim 12.90 çoraplar 1.5

3adet 10tl

wenice 3adet 9.90

tulum battaniye hediye :)

mevlüt battaniye kuzenimin kayınvalidesinden hediye sağolsun
-----
BUNLARI DAHA ÖNCE ALMIŞTIM AMA BURAYA EKLEMEMİŞTİM

jonhn cok güseller hastane cıkıs cok uygun fıyata almıssın ayaklı tulumda cok güsel hepsini sağlıkla giyinsin inşallah

Cicileirniz çok güzel johhny güle güle giysin kızın..Wenice badilerin bende şapka ve önlüğünü almıştım badilerini görmemiştim bulursam badilerindende alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…