2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Bu doğumdan sonra giymek için aldığım pijama takımım

Buda paşa oğlumun sporları :)

canım pijamaların cok güzel, rahat bir dogumdan sonra keyfini cıkarırın bebişini emzirirken imşaaaallllaaahhh
sporuda pek şeker kaç aylık aldın? bende almayı düşünüyorum 6-9 ay nasıl olur? öncesinde kullanılıyor mu hiç bilmiyorum?

Amin canım inşallah..Bunlar 3 boydu ben en küçüğünü aldım 0-4 ay doğar doğmaz giyemez belki ama 40 çıkınca giydirebilirim diye düşünüyorum zaten basmak için değilde görüntü olarak kullanacağımız için 6 aydan öncede kullanabilirsin canım bide kışa gelecekler ayaklarını sıcak tutar..

hayırlı olsun aldıklarınızı güle güle kullanın
ayakkabı konusunda nacizane fikrimi söylemek istedim 9 aya kadar bez ayakkabı alın bence kadife olursa hem sıcak tutar tabi hesaplayıp yazın giyeceklerini sade kumaş alablirsiniz biz 3 çift eskittik 0-3,3-6,6-9 sonra da yürüme ayakkabılarına geçtik deri olanlara

pijama konusunda ise ben de düğmeli almıştım ama kullamadım düğmeyi açınca göğsüm olduğu gibi açıkta kalıyordu malum ilk zamnlar gelen giden bitmiyor
alttan açtığın zaman göğsün gözükmüyor daha rahat ettim ben

Son düzenleme:
neuves canim
güle güle kullan pijaman cok güzel gözüküyor.emzirmek icin de iyi.ama renk ben cesaret edemem acik renk.malüm losa hali.kan disari cikabiliyor canim.onun icin ben koyu renklerde alcam.
bir tane kirmizi alayim diyorum iyi olur losa iken.
beyaz da mevlütde iyi olur .zaten 40 cikmis olursa yada sonlarina dogru olursa mevlüt.fazla kanam olmaz artik.

Eldivenlerimiz,Sapkalarımız,Coraplarımız,Patiklerimiz...

Alt üst takımımız...

Tulumumuz...

Gündelik alt açma setimiz..

Nevresim takımımız...

Şimdilik bu kadar )

nevyascım hem odanız hemde cicileriniz çok güzel.bende pijama takımı almalıyım kendime.en az 2 tane.şöyle sabahlık takımlı falan

Nevyascım güle güle giiyin pijamanı :) ayakkabılarınızda cok güzelmiş maaşallah:)

Darkım cok güzeller bayıldım hepsine iyi günlerde giyin inş..:)

bizde bu hafta sonuna kadr oda beğenip siparişini vereceğiz eşimle konustuk bakalım:)

güle güle kullan canım çok güzeller

sağol tatllııımm a.s.

darkcım cok guzelmis bebisinin cicileri güzel günlerde giydirmek nasip olsun nerden aldın kuzumm

sağol dünürüm a.s. görüşemiyoruz bu sıra izmirdesin sanırım sen :)) özledim vallahi... Bizim burada Kardelen Mağazaları var bebe giyim üzerine oradan aldık canım.

sağol teyzesi teşekkür ederiz a.s.
ay ay ay yesinler onun odasınııııııııııııııııııııııııııııııııı ))))))))) bende yazlığa ve konyaya gitmeden (tabi doktor izin verirse uzun yola gidicem allah nasip ederse) gidip beşiğimin siparişini vericem ve eksiklerimizi tamamlıcam allah'ın izniylen...

dark tatlım hepsı bırbırınbden guzel saglıkla kullanmak nasıp etsın allah.cok yakısacak bebgıne

ohhhh git bakalım sekerimde arabayla giderseniz sıcakta mahvoluyor insan ben yarım saatlik yolu bile cekemez oldum gidersek bizde ucakla gidicez bakalım..

aminnnn canım inş.. Allah gönlünüze göre versinnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…