2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

crazy nurtopu bahar maşallah çok güzel aldıklarınız sağlıklı günlerde giysin bebeekleerinizzz

Sağolasınız kızlarr

bunları kaynanam aldı
kadın meğer öle hevesliymişki ne beğensem alayımmı ben salak gibi yok dedim herşeye
67tl hastane çıkışı beğendim almak istedi aldırmadım
30tllik tekli battaniye beğendim alayımmı yok
bisürü önümüzdeki yaz için süslü tulumlar beğendi aldırmadım
küveti fileyi tırnak makası saç setleri almak istedi aldırmadım
ben varya harbi salak ım
ama sora laf eder falan die istemedim
ama ciddi ciddi acaip mutluydu hevsliydi nie aldırmadıysam
yün yelekler satan biyer vardı zorla sokto beni oraya gene aldırmadım beğenmedim deyip
saf sibel bırak alsın

crazy cicileriniz cok güzel maaşallah.. iyi günlerde giyin:)

baharcım beşiğine bayıldım tulum ayrı güzel zaten:) ıyi günlerde sağlıkla inş.:)

johny kız ne kayınvalideler var maaşallah:) cokda zevkliymiş valla iyi günlerde giyin canıkm inş.:)

canım yavrucuğun güle güle kullansın

baharcım aldıkların cok güzel, beşiğinde hayırlı olsun. Crazy canım seninkilerde cok şirin baya bir yazlık almışsın. Hepside pembiş pembiş başka renk tek tük

baharcım hepsi cok güzel beşiğine de bayıldımmmmmm bu arada

bahar beşik çok güzel miş
kızıımda beğendi galiba uyyy =))

saolun kızlar çok teşekkür ederiz teyzeleri. daha iyileri sizlerin olsun.

canımcım bak senmiydin kayınvalidesinden şikayet eden? bak kadıncagıza içinden gelmiş.

jonny güle güle giysin kizim canim
bende ev icinde rahat olsun diye tulumlardan alcam ayaksiz. genlede 2,4,6 ay icin aldim.ev icinde daha rahat etsin diye penye türü seylerden alcam.seninkilerde cok güzel rahat olur bende bu tarz ariyorum.

nurtopu sorunu yeni gördüm canım,
sanıyorum aynı ürünlerde indirim oluyor her magazasında. ayın 15 i normalde fakat bazen haftasonuna denk gelirse 16-17 ye kadar uzuyor ben bir kez şahid oldum ondan biliyorum.

ne ettin kiz nasil olsa alincak olan esyalari aldirsaydin canim.torunu mecbur alcak.niye aldirmadin.

baharcım beşiğini gördüm ayy çok hoşuma gitti güle güle kullansın tatlı oğluşumuz inş

Bizde annanemizdeyken küvetimizi ve filemizi aldık :) ama annanemiz vermedi küvetimizi nasılsa doğumdan sonra bana geleceksiniz ben bakıcam size dedi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…