Şekerleri kaçtan aldın dark? Ben biberon beğendim ondan alıp kendim lavantalı buzdolabı süsü yapacağım..
feyzacım cok güzel cicileriniz güle güle kullanın canım:)
Darkkkkkımm gen e yaptın yapacağını bayıldım burda resmen sekerlerine sepetine geceliğine kapı süsüne pijamanaaaa Mevlam güzel günlerde sağlıkla Doruk paşayla beraber kullanmayı nasip etsnnn:):)
ayyy cok güzeller nasıl karsıda fiyatlar canım?
aminnn canııımmmmm sende gelseydin daha da güzel olurdu ama nasip olmadı bir türlüüü,bak ben hepsini hallettim cok sukur. 1hafta sonra şekerleri almaya gidicez kociişimlenkarşıda fiyatlar cok uygun canım gercekten ben bu kapı süslerini ümraniye de sormuştum yarı yarıya fark var. Tülün metresi 1tl'den aldım düşün artık. Şekerler de biblolular pahalı oluyor 1,5tl.Daha ucuzları da var ama kelebekli felan onlarda artık nikahlarda dagıtıyolar diye icime sinmedi bende böyle aldım. Havuzlu han'dan aldım süsler haric hepsini.
Pijama takımımı 40tl verdim 50 dedi pazarlık ettim havuzlu handan aldım
bebişin emzigini vs onları da havuzlu handan aldım toplam 95 tutmuştu 85 verdim onlara da.
sıkı pazarlık edersen gercekten uygun şeyler var.
krem geceliğe de 40 dedi 30'a aldık hehehe
cok istedim gelmek ama nasip olmadı canım.. bakalım o tarafa bizde gecicez inş.. hallettin maaşallah bak ne güzel.. darısı basıma inş.. aldıklarına bayıldım.sepeti hazırmı aldın senmi yaptın?
Ben de biberonlu begeniyorum ama eltiminki biberonluydu üstelik erkek onunki de ondan alamadım biberonlu aynısı olacak diye. Bebek biblolu siparişini verdim 50tane. Valla değişiyor bu bibloluların tanesi 1,5 tl geldi. mıknatıslı ve lavantalı.
nasip canım neyse artık sende gidersin ağırlaşmadan git mutlaka gez gez insan yoruluyor. eşim geldi aldı beni dönüşte.
sepet hazır canım sadece üzerindeki emzik ve kelebeklerini aldım üstüne yapıştırdım evde renk katsın diye.) olmuş muuuuuuuuuu
Evet aynısı olmaz bende çevremde kimse biberon yapmadı bide çok hoşuma gitti.İyi almışsın benim hesabımlada 1-1.5 lira arasında olacak tanesi bende 50 tane hazırlayacağım ama sadece hastanede dağıtmaya mevlüt düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?