2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

tskler neuves
ohh ne güzel küvette alinmis.ben ayakli almak istiyorum bunlarin ayaklisi oluyor.ben kendim yikayabilirim.oglumdada bir defa ablam ve annmle yikadim sonra kendim beyimle yikadik.ama sezeryanli oldugum icin yere eglip yikamak zor oluyor.ayakli olursa daha rahat ederim.
sizde güle güle kullanin canim.

Sağol canım yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz işte eksikleri :) ayaklılar biraz pahalı oluyor zaten annem ben ayaklanana kadar eve yollamaz beni korkarım 40 gün orda tutacak sempatiksalakcinni iyileştikten sonrada kendim yada babasıyla beraber yıkarız babamız meraklı zaten şimdiden :)

he he benim annemde beni birakmamisti dogumdan sonra 2 hafta kaldik.hastaneden cikarken daha beyime bile sormadan direk benim eve demisti:)))
banda diyor bak evine gidersen bakmam burda kalcan:))
he he bizde mecbur kabul ettik:)))

Kızlar bugün aldığımız uyku setleri ve bebek arabaları

Eklentiler

• $kız.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $erkek.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $mavi.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $kırmızı.webp
    4 KB · Görüntüleme: 43
güle güle kullanin canim iyi güzel günlerde ne güzel ya cifte mutluluk rabbimm saglicakla kavusmayi nasip etsin insallahhhhhhh

arkadaşlar hepinizin aldığı ciciler eşyalar çok güzel hepsine bayıldım bende elimde olan cicilerimizi eklicem yakında..

Güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzel canım..Arabalarıda almışsın :) kaça aldın bende bu iki renk arasındayım ama kırmızılı daha ağır basıyor sanırım bende

çok güzel nurtopu güle güle kullanın...

çok sağol canım

Güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzel canım..Arabalarıda almışsın :) kaça aldın bende bu iki renk arasındayım ama kırmızılı daha ağır basıyor sanırım bende

canım ben de gönülçelenin aldığı yerden aldım
ikiz indirimi ile ikisini 500e
uykusetlerini falanda ordan aldım
bu uyku setleri de baya pahaliymış bu arada

nevyas, nurtopu ve feyza
hepiniz güzel günlerde kullanın canlarım.
ben ara verdim almaya. su evi tasısaydım bebek odasını yapıcam ama tasıyamadım. simdide sınava hazırlanıom 10 gün yokum. sonra aynen devaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…