tskler neuves
ohh ne güzel küvette alinmis.ben ayakli almak istiyorum bunlarin ayaklisi oluyor.ben kendim yikayabilirim.oglumdada bir defa ablam ve annmle yikadim sonra kendim beyimle yikadik.ama sezeryanli oldugum icin yere eglip yikamak zor oluyor.ayakli olursa daha rahat ederim.
sizde güle güle kullanin canim.
he he benim annemde beni birakmamisti dogumdan sonra 2 hafta kaldik.hastaneden cikarken daha beyime bile sormadan direk benim eve demisti:)))Sağol canım yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz işte eksikleri :) ayaklılar biraz pahalı oluyor zaten annem ben ayaklanana kadar eve yollamaz beni korkarım 40 gün orda tutacak sempatiksalakcinni iyileştikten sonrada kendim yada babasıyla beraber yıkarız babamız meraklı zaten şimdiden :)
amin canim insallahhhh.hepimizin kide canim.senye bu vakitlar yaramazliklarini cekip koyariz artikin sümüklülerin:)))
Kızlar bugün aldığımız uyku setleri ve bebek arabaları
hepsi çok çok güzel nurtopu..iyi günlerde kullansın bebişlerin inşallahh..
nurtopu çok qüseller qüle qüle kullanın inşallahh
arkadaşlar hepinizin aldığı ciciler eşyalar çok güzel hepsine bayıldım bende elimde olan cicilerimizi eklicem yakında..
çok güzel nurtopu güle güle kullanın...
Güle güle kullanın cicilerinizi hepsi çok güzel canım..Arabalarıda almışsın :) kaça aldın bende bu iki renk arasındayım ama kırmızılı daha ağır basıyor sanırım bende
Kızlar bugün aldığımız uyku setleri ve bebek arabaları
canım cok güzeller iyi günlerde sağlıkla inş.:)
nurtopu canım,hepsi cok güzel güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?