2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

kızlar bunlar da bebişkomun cicileri
çoğu hediye geldi

bunlar bebişin çeşitli ebatlardaki ayakkabıları =)

bunları annemle aydından aldıkkk

bunları bebişimin halası hediye etti

bu kardeşimin hediyesi :)

son olarak da ellerimle bebişime ördüğüm ama beceriksizliğim neticesinde pek bişeye benzememiş olan yelek =))) bi de büyük oldu. artık 2 yaşında falan giyecek inşallah =)))

bu arada kıyafetler hep buruş buruş sürekli çıkarıp bakmaktan :)

tatlım super seyler saglıkla gıysın melegın kırmızı takıma bayıldım bende alıcam mathore da ındırımde sımdı

hepsı cok guzelll kızlarr yaaa rabbım gıymeyı nasıp etsiiin

amin canımmmm sagol cok

tatlım super seyler saglıkla gıysın melegın kırmızı takıma bayıldım bende alıcam mathore da ındırımde sımdı

cokk sagol tatlımm indirimdeyse ben de hemen gideyim. senin bebişin o susam sokağı olan takımında aklım kalmıştı onu almak istiyorum ben de boshayallersmile

süper..bende çok sey aldım sanıyodum sizleri görünce rahatlıyorum:))

sagol canım valla ben daha hastane çıkışı falan hiçbişey alamadan bidolu bişeyler birikti. ama sık sık kıyafet değişmesi gerekecek sanırım kuzuların zaten hepsini kullanırız gibi geliyo:)

çok güzeller canım ya güle gül giysin miniğin

cokk tesekkur ederim canım a.s.

fragolacım çok güzel kıyafetler bebeginin saglıkla kullanırsın inş bende en çok mikimauslu olan kıyafeti begendim aynından bulursam burda tabi böle bi yerde zorda elazıg da bulursam alırım inş

fragolacım çok güzel kıyafetler bebeginin saglıkla kullanırsın inş bende en çok mikimauslu olan kıyafeti begendim aynından bulursam burda tabi böle bi yerde zorda elazıg da bulursam alırım inş

canım benim cok tesekkur ederim a.s. gittigidiyorda falan bulursan adresine gönderirler bi bak istersen kuzumm mothercare mağazasından almış görümcem

fragolaaaaaaa dünürüm hepsi cok güzel bayıldımmmmmmmmmm
prensesimiz güzel günler de giyinsin inşallah.

Fragola canım cicilerinize bayıldım o ayakkabılara ve elbiselere hele :)) çok süslü bir kızın olacak şimdiden belli canım :) güle güle giydiği günleride görürüz inşallah..

Fragola canım cicilerinize bayıldım o ayakkabılara ve elbiselere hele :)) çok süslü bir kızın olacak şimdiden belli canım :) güle güle giydiği günleride görürüz inşallah..

çok sağol canım benim evet acaip süslü olacak bizimki o kesinn, babası da ben de bayılıyoruz süslü püslü kız bebiş kıyafetlerine kaydirigubbakcemile3

amin canımm hepimiz sağlıkla giydikleri günleri de görürüz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…