2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

nevyascım hepsi çok güzel yaa kapı süsüde harika olmuş ucuza almak istesen 20 den aşagı güzel yok eline saglık

Nevyascım cok güzeller sağlıkla hayırlısıyla kullanın inş..
bebek şekerlerin istediğin gibi olmus bahsediyordun cok güzel..
kapı süsünü tamamlamadan görmüştüm zaten oda cok güzeldi zaten bitince dahada güzel olmuş:)

cpok guzel tatlım bunlar herkes harıl harıl ıslıyor valla bızımkılerde oyleeeee saglıkla gıysınler ınsallah

şimdi ekleyemem cok yorgunum da yarın eklemeye calısırım kuzum
oh oh ne güzel... benim annem de gitmeden konya'ya örderceklerini ördürdü kendisi de ördü

ohh maaşallah annelerimize:):)

ben burdan siparişte verdim patikler ve battaniye.. annem bitane daha yapalım battaniye daha yelen hırka yapalım diyorr bakalım cok heveslii:):)

bunlar super bayildim bende kasim annesiyim canim bende almak istiyorum hepsi ne kadar tuttu ? izmirden mi aldin?

canım donencemız 130 tl, avent termometre 39.90 tl ,ates olcerımız 109 tl,chıcco sunger 29 tl ,emzıklerımız 20 tl,gogus pedımız 50 adet var ıcınde 20 tl,tarak ve fırcamız 12 tl ,10 tl bukadar canım ıstanbul e-bebekten aldım

güle güle kullanın nevyas çok güzel herşey...

Ben emınonunden alıcam bu suslerı hastane sekerlermızı yaparken aradan buda cıksın hazırları dunya para

nevyas kapısüsü pek orjinal tü tü tüüüüü Maşallah Muhammed'e ne şanslı

nevyascım sen doguma hazırsın sekerim :CüvCüv: artık otur dinlen hersey hazır nasılsa

nevyascım hepsi çok güzel yaa kapı süsüde harika olmuş ucuza almak istesen 20 den aşagı güzel yok eline saglık

Hepinize teşekkür ederim kızlar bitti çok şükür paşamı bekliycez artık..Evet kapı süsü ve şekerlerde istediğim gibi oldu vakti olanlara kendileri yapmalarını tavsiye ederim satın almadan çok daha uyguna geliyor hemde kendi el emeğiniz oluyor..

Birde bakıp bakıp bi güle güle kullanın demeyenler neyimizi çekemiyor anlamadım ama bizi çekemeyen Anten Taksın diyorum hihoyyyt

çok teşekkür ederim cevabın için canım e-bebek magazası maslakta varmış orası bana yakın gibi herhalde bir uğrar bakarım bende

toplam 310 falan yapıyor

çok teşekkür ederim cevabın için canım e-bebek magazası maslakta varmış orası bana yakın gibi herhalde bir uğrar bakarım bende

toplam 310 falan yapıyor

evet tatlım ben arabamızı aldıgımızda 300 tl hedıye cekı vermıslerdı bu aldıklarıma oyuzden para odemedım hedıye cekıyle aldım

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınızın aldıkları cıcıler hepsı bırbırınden guzeller tu tu maasallah guzel saglıklı gunlerde gıyıp eskıtsınler ınsaallah.hepınız gule gule kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…