Hepinize teşekkür ederim kızlar bitti çok şükür paşamı bekliycez artık..Evet kapı süsü ve şekerlerde istediğim gibi oldu vakti olanlara kendileri yapmalarını tavsiye ederim satın almadan çok daha uyguna geliyor hemde kendi el emeğiniz oluyor..
Birde bakıp bakıp bi güle güle kullanın demeyenler neyimizi çekemiyor anlamadım ama bizi çekemeyen Anten Taksın diyorum hihoyyyt
Melikecim canım hepsi çok güzel annenin ellerine sağlık paşamız sağlıcakla giyer inşallah..Bizim ananemizde hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3
melikecim çok güzeller güle güle kullansın bebeğin
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınızın aldıkları cıcıler hepsı bırbırınden guzeller tu tu maasallah guzel saglıklı gunlerde gıyıp eskıtsınler ınsaallah.hepınız gule gule kullanın
Hepinize teşekkür ederim kızlar bitti çok şükür paşamı bekliycez artık..Evet kapı süsü ve şekerlerde istediğim gibi oldu vakti olanlara kendileri yapmalarını tavsiye ederim satın almadan çok daha uyguna geliyor hemde kendi el emeğiniz oluyor..
Birde bakıp bakıp bi güle güle kullanın demeyenler neyimizi çekemiyor anlamadım ama bizi çekemeyen Anten Taksın diyorum hihoyyyt
Maşallah canım bunların hepsini halasımı almış :)
gule gule saglıkla kullan canım
Nevyascım denizci setinize basta olmak üzere bayıldımmm:):) Allah iyi günlerde sağlıkla giydirsin inş... bi düzeliyimde bende cıkıcam son eksiklere inş.:)
bizde hala yokk görümcen zevkliymiş bu arada:)
ne güzel şeyler maşallah
nevyazcım gü-le güle kullan inş ya benim görümceler almazsanmıyorum ( dün kaynanamla görüştük iki tane yelek örmeye bile niyeti yok neyse onların yaptıgına ihitiyacımda yok ama özendim gerçekten maşallah..
ne güzel şeyler almışsınız yinee güle güle kullansın bebişler
canım donencemız 130 tl, avent termometre 39.90 tl ,ates olcerımız 109 tl,chıcco sunger 29 tl ,emzıklerımız 20 tl,gogus pedımız 50 adet var ıcınde 20 tl,tarak ve fırcamız 12 tl ,10 tl bukadar canım ıstanbul e-bebekten aldım
Güle güle kullanın nevyascım
hepsi çok güzelmiş
ne kadarda pahalı geldı bana aldıklarınız.... gule gule kullanın ınşallah hpsını..
benımde ekleyecegım şeyler çogaldı ama üşeniyorum..bütün eksıklerımız bıttı sayılır bizimde ama nevyas teyzesininkiler kadar degil:) maşallah nevyaz herşeyi bitirmişsiniz şekerlerinize ve kapı süsünüze bayıldık...bu arada görümcenin aldıgı şeyler harıka..bende iki görümce var bir çöp görmedim henüz...amann babamız saglıklı olsunda gerçi rabbim kimseye muhtaç etmesin ama böyle incelikler beklıyo insan işte....
neyse arkadaşlarr hepınızın cicileri çok çok güzel gerçekden rabbim kuzuların üzerinde görmeyi nasıp etsın ınşallah
nevyas görümcenin aldıklarıda çok gzlll
güle güle giysin oğluşun
hepsi çok güzleller kızlar güle güle kullansın meleklerimiz.
demetcim benin evim kalariferli değil malesef klima kullanıyorum ve o yüzde hava çok kuruyor benim bile burnum tıkanıyor. o yüzden mecburen almak durumundayım buhar makinasını. çünkü klima zararlı bebeğe
nevyascım cicileriniz cok güzel canım. ne güzel görümcen cok zevkliymiş gerçekten :) bizde görümce felan da yok ki ciciler alsın eheh :)
kızlaarrr cicilerin hepsi çok güzeller.. Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin.. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?