2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

bende anlayamıyorummm bosver canım biz bize yeterizzz:hulya:

Melikecim canım hepsi çok güzel annenin ellerine sağlık paşamız sağlıcakla giyer inşallah..Bizim ananemizde hiç hareket yok kaydirigubbakcemile3

saol canım.. hareketlendirelim ozaman:hulya:
melikecim çok güzeller güle güle kullansın bebeğin

amin canım saoll:)

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınızın aldıkları cıcıler hepsı bırbırınden guzeller tu tu maasallah guzel saglıklı gunlerde gıyıp eskıtsınler ınsaallah.hepınız gule gule kullanın

saolun amiiin.:)

ayy su anten lafına bayıldım kaydirigubbakcemile3 alemsin

maşallah hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın bizimkiler daha annemdee ve kayınvalidemde biz daha almadık bişey umarım haftaya alırız buraya eklerim inşallah

Görümcem oğluma aldıklarını getirdi bugün onlarıda ekleyim dedim :))

Denizci setimiz

Uyku tulumumuz

Kadife şapka ve patik ayakkabılarımız

Patikli pijama ve badi setimiz

Sweetlerimiz

Kadife pantolonumuz

Bere eldiven setimiz ve çoraplarımız

Alt açma setimiz

Kadife battaniyemiz,şapka ve patikleriyle

Bunlarda bugün dışarı çıkınca aldıklarımız duramadım yine :))

Lcw indiriminden tşhirt ve çoraplarımız

Prima yeni doğan bezimiz ve ıslak mendili

Nevyascım denizci setinize basta olmak üzere bayıldımmm:):) Allah iyi günlerde sağlıkla giydirsin inş... bi düzeliyimde bende cıkıcam son eksiklere inş.:)

bizde hala yokk görümcen zevkliymiş bu arada:)

nevyazcım gü-le güle kullan inş ya benim görümceler almaz sanmıyorum ( dün kaynanamla görüştük iki tane yelek örmeye bile niyeti yok neyse onların yaptıgına ihitiyacımda yok ama özendim gerçekten maşallah..

Nevyascım denizci setinize basta olmak üzere bayıldımmm:):) Allah iyi günlerde sağlıkla giydirsin inş... bi düzeliyimde bende cıkıcam son eksiklere inş.:)

bizde hala yokk görümcen zevkliymiş bu arada:)

Sağol canım amin inşallah..Zevklidir canım genç zaten :) seninkileride bekliyoruz..

ne güzel şeyler maşallah

Sağol canım daha güzelleri sizin olsun..

Sağol canım inşallah..Tek görümcem var benimde ilk yiğeni biraz hevesli almış sağolsun..Malesef öyle kaynana ve görümcelerde var canım ne yapıcan..

ne güzel şeyler almışsınız yinee güle güle kullansın bebişler

Sağol canım daha güzellere sizin olsun inşallah..

ne kadarda pahalı geldı bana aldıklarınız.... gule gule kullanın ınşallah hpsını..

benımde ekleyecegım şeyler çogaldı ama üşeniyorum..bütün eksıklerımız bıttı sayılır bizimde ama nevyas teyzesininkiler kadar degil:) maşallah nevyaz herşeyi bitirmişsiniz şekerlerinize ve kapı süsünüze bayıldık...bu arada görümcenin aldıgı şeyler harıka..bende iki görümce var bir çöp görmedim henüz...amann babamız saglıklı olsunda gerçi rabbim kimseye muhtaç etmesin ama böyle incelikler beklıyo insan işte....
neyse arkadaşlarr hepınızın cicileri çok çok güzel gerçekden rabbim kuzuların üzerinde görmeyi nasıp etsın ınşallah

hepsi çok güzleller kızlar güle güle kullansın meleklerimiz.
demetcim benin evim kalariferli değil malesef klima kullanıyorum ve o yüzde hava çok kuruyor benim bile burnum tıkanıyor. o yüzden mecburen almak durumundayım buhar makinasını. çünkü klima zararlı bebeğe

sen bılırsın canımmm...hangısınde rahat edecekse melegın onu denersın...bı gelsınlerde deneme yanılma yontemıyle tecrube sahıbı olcaz :)

nevyascım cicileriniz cok güzel canım. ne güzel görümcen cok zevkliymiş gerçekten :) bizde görümce felan da yok ki ciciler alsın eheh :)

kızlaarrr cicilerin hepsi çok güzeller.. Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin.. boshayallersmile

Güle güle kullanın nevyascım
hepsi çok güzelmiş

nevyas görümcenin aldıklarıda çok gzlll
güle güle giysin oğluşun

nevyascım cicileriniz cok güzel canım. ne güzel görümcen cok zevkliymiş gerçekten :) bizde görümce felan da yok ki ciciler alsın eheh :)

kızlaarrr cicilerin hepsi çok güzeller.. Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin.. boshayallersmile

Hepiniz sağolun kızlar daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inşallah..Biz bitirdik çok şükür ama ben hala bebek mağazalarından uzak duramıyorum kendime hiç bakmıyorum bişey hep oğluma sanırım bundan sonra hep böyle olacağım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…