2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

demetcim güle güle kullan.. terlikte tamam.. zamanda yaklaşıyo.. valla böyle düşündükçe heyecanla karışık bi mutluluk basıyo benii.. boshayallersmile

demetcim cok sıkmış terliklerin canımm..
bende alıcam ama nasıl birsey alacagımı bilmiyorum daha :S

kizlar herseyiniz cok güzel canlar
demet terlikde ir baska güzelmis canim.
bende dün pjimalarimi aldim.terlik baktim ama güzelleri yoktu.
birde bebek cantasi bulamadim istedigim gibi.yavasdan valizi hazirlamak istiyom.

canım ben terlıgı bı numara buyuk aldım ayaklarımız sıser dıye ....tesekkurler buarada kızlar begendıgınıze sevındım bulamadım valla bı terlık bu daha uygun geldın gozume ......bende valızı hazırlıcam artık ne olur ne olmazz

kızlar hepinize çok ederiz. daha iyileri güzelleri sizlerin olsun inşallah.demetçim çok hoş terliklerin bende buna benzer altın rengi tonunda terlikler var ev terliği niyetine kullanıyorum.

demetcm cok güzel terliklerin güle güle kullan inşallahh

Ben terlik ne yapıcam bilmiyorum ayaklar zaten 40 numara 41 nasıl bulurum bilmem kaydirigubbakcemile3

Kızlar cicilerinizi güle güle kullanın..

Demet senin terliklerde çok şık canım güle güle kullan ben dolandım dolaştım kafama göre terlik bulamadım en son dedim aman hastanede giycem zaten 1 gün oda ayaklar şiş gittim pazardan gezer terlik aldım :roflol: benim 36 numara olan ayak olmuş 38 numara dahada büyümez inşallah..

bende öyle basit bir terlik alicam galiba sonuçta hastane bir gün giyeceğiz eve gelince kullanmam onun için pek şik bişey almıyacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…