2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

esra pike takımız cok güzel canım güle güle kullanın.
nevyas canım sizin ciciler de cok güzel özellikle montunuza bayıldım bende :)

nevyas esra cicileriniz hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın.

Bende yeni aldıgım cicilerden elimin altında olanları cektim, diğerlerini kldırmıstım üsendim indirmeye

2 gün önce aldıgım bebeşimin oda süsü, kuzucugu...

Buda bebişe aldıgım simdilik kendimin yan yattıgımda göbegimin altına aldıgım yastık oyuncagı

Bu battaniyede 5 tl idi iki tane aldım MAX magazasından. Çokta iyi yeri. Bebişler kusuyormus falan cok gerek olyormus penye battaniye

Buda hiç bir yerde bulamadıgım askılı kedife tulum. Bir arkadaşım al mutlaka içini değiştirirsin cok gerek oluyor kadife oluncada sıcak tutuyor demişti. 0-3 aldım birde aynısından 3-6 aldım. Cok hosuma gitti

Birde eltimin yeni dogan kızına aldıgım cicilerden bir kaçını koyayım bunlarda cok cici

Bunlarda Belçikadan aldıklarım gerek olur diye zamanında almıstım, kısmet eltime imiş, küçük yeğenim aybükeye imiş

aperpil cicilerinizi sağlıklı güzel günlerde giyin:)

kuzuya bayıldımmm:):)

sağol tatlım kuzuyu ben ankara antares magazasındaki MAX magazasından aldım 15 liraya geliyor. Cok uygun ama bebeklerin oynaması için uygun degil. cok tüglü. ama altında bant var oda süsü yer matı olarak kullanılabiliyor. daha cok sey vardı maymun ayıcık falan ben birde civciv var sarı ondan alcam. Oda dekorasyonanuna cok uygun bence

ne güzell valizde tamam :)) Bu konuda kararsızım acaba valize ped haricinde hasta bezide koymak lazımmı ? sitedeki yazılanları araştırdım herkezin yorumları farklı ..

balım çok sevindim seninde hamiş olduğuna benim ızımda 2.5 aylık oldu teyzesi..
hasta bezine gerek görmedim ben hastanede gece boyu hemşireler gelip değiştiriyo kendilerinin pamuklu sargı bezi var ondan koydular.yatağa geçmesin diye altımada alt açma benzeri bişey seriliydi onuda sık sık değiştirdiler.

aperpil cokk guzelmiş yeni ciciler canım özellikle kuzu şeklindeki oda süsünüze bayıldımmmmmm :) sağlıkla güzel günlerde kullansın bebişin canım

Bunlarıda Zara dan aldım;

Bu hırkayıda Kanzdan ladım %50 indirim vardı. Giydirmek için sabırsızlanıyorum boshayallersmile

Bunlarda diğerlerinden;

evet canım cokk seker bende yerlesiyim bakıcam bişiler:)

güle güle sağlıkla kullanın inş..:)

bayıldımmm hepsi süperrr sağlıkla giysin kuzun canımm:)

aperpil oglusun güzel günlerde giysin canim elbiselerini insallah.
zehsel bebek arabaniz hayirli olsun
dünde ben bakmaya gittim ama hic begenemedim ya
insallah bende gönlüme göre bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…