2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

valızı tamamladım bıde lohusa pedımı aldımmı tamam onuda organık alıcam pısık olmamak ıcın

ne güzell valizde tamam :)) Bu konuda kararsızım acaba valize ped haricinde hasta bezide koymak lazımmı ? sitedeki yazılanları araştırdım herkezin yorumları farklı ..

güle güle kullanın arkadaşlar hepsi çok güzel
demet yaren çok sevimli terliklerin güle güle kullan

ne güzell valizde tamam :)) Bu konuda kararsızım acaba valize ped haricinde hasta bezide koymak lazımmı ? sitedeki yazılanları araştırdım herkezin yorumları farklı ..

canım bende koyacaktım çantama hastabezi son gittiğimde hastaneye sordum biz veriyoruz gerek yok getirmene dediler.bence hastanene sor.

Bizde bugün doktordan sonra cevahire gittik oğluma birkaç bişey aldım onlarıda ekleyim :))

Bunlar Mothercare den badiler 14.50 TL - Çoraplar 5 adet 11.5 TL

Mothercare 2 si 15.50 TL

Bunuda YKM den aldım içi penye çok hoşumuza gitti eşimle mevsimlik mont 25 TL

esracım cok guzel pıken tatlım ...saglıkla kullanmayı nasıp etsın allah...

nevyascım aldıklarının resımlerını eklemedınmı ben goremıyorum da bıtek fıyatları yazılı

tamam gordum canım

saglıkla kullansın melegın buarada dr nededı gecmısı okuyamadım umarım hersey yolundadır

cok sukur allah korur melegını bak neguzel kıloda almıs boyuda uzamıs hayırlısıyla kucagımızada alalımda saglıkla ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…