2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

Yeni doğan bebeğin al değişiminde ıslak mendilleri hiç önermiyorlar..

Su ve pamauk en sağlıklı ve hijnenikmiş..
Birde su ve pamuktan sonra zeytinyağına az batırılmış pamukla totosuna silmekte cildine pişiklere çok iyiymiş arkadaşım öyle yapıyormş

Kızlar ben de ana dizi almak istiyorum hani şu sağa-sola ve öne-arkaya sallananlardan ve yanları korumalı olsun istiyorum. Dışarı çıkıp alma imkanım yok. Netten alabilirim, eşime göre çok gereksiz. Sizin tavsiyeniz var mı? Nasıl bişi alabilirim?

Blasuratım annemin dediğine göre zeytinyağını az ısıtıp öyle kullanmak gerekmiş, bize öyle yapmış pişik olmuyormuş. Yenidoğanla için safsuyla ıslatılmış unibaby var bir de bana da onu tavsiye etmişlerdi.Aldım ama bilmiyorm..

feyzacım örgüler harika güzel günlerde kullansın bebişin canım

canset bebişin cicileri çok tatlı sağlıkla kullanın inşallah canım

demetcim canta cok guzelmis kuzum güle güle kullan

Birgün bakmadım ne çok cici eklemişsiniz kızlar :))

Aperpil, zehsel, feyza,demet_yaren ve cannset inallah atlamamışımdır bütün ciciler harika el emeklerinin yeride başka hani güle güle giysin ve kullansın kuzucuklar..

Dün bizde Forum İstanbul'a gittik ordan oğluşuma patik ve yatağı için lastikli çarşaf aldım..

Bu çarşafları C&A dan aldım içinde 2 adet var 15 Lira Mavi-Beyaz

tesekkürler melikemirac canim.insallah cnaim benim tüm yavrular güzel günlerde giysin insallah.bakmisin bir kis vakti baslarini kaldirmaya baslamislar.üzerlerinde bu yelekler resimlerini koyariz miniklerin.sicacik:))

aminn inş. canımmm bi dünyaya sağlıkla gelsinlerde..:=)

cok güzel canım beğendim iyi günlerde kullanın inş.:)

Dün bizde Forum İstanbul'a gittik ordan oğluşuma patik ve yatağı için lastikli çarşaf aldım..

Bu çarşafları C&A dan aldım içinde 2 adet var 15 Lira Mavi-Beyaz

Nevyasım bayıldım ayakkabılarınaa sağlıkla güzel gnlerde inş. canım..

kızlar bende ilk başta hadi ya dedim ama
bebe yağı yerine zeytinyağı
bebek pudrası yerinede mısır nişastası en iyisiymiş alt değiştirdikten sonra sürmek için
ben sebamedin şampuanını ve pişik önleyiyi kremini alıcam artı unibaby nin ıslak pamuklarından kullanıcam hemen çocuklara doğar doğmaz kimyasal şeyler bulaştırmammk lazım
belki bunları annem söyleseydi bana gülerdim hadi canım diye ama kendim araştırdım ve bence en mantıklısı bu

nevyas oğluşun ayakkabısı çok şık,iyi günlerde giysin.c&a mağazası fiyat olarak çok uygun ve güzel şeyler bulabiliyosunuz,tavsiye ederim,ben ordan beğenerek çok şey aldım..

valla ben havaya anlam veremıyorum artık dun sıcım gıbı yagmur yagdı bıanda ama bı okadarda sıcak ve nem oranı yuksektı bugunde aynen oyle ..eylul sonu ekım de ne olur kestıremıyorum artıkınnnn

nevyascım ayakkabıların çok tatlı
dün bende c&a da dolandım okadar göremedim arıyorum çünkü lastikli çarşaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…