Bizde bugün doktordan sonra cevahire gittik oğluma birkaç bişey aldım onlarıda ekleyim :))
Bunlar Mothercare den badiler 14.50 TL - Çoraplar 5 adet 11.5 TL
Mothercare 2 si 15.50 TL
Bunuda YKM den aldım içi penye çok hoşumuza gitti eşimle mevsimlik mont 25 TL
nevyas esra cicileriniz hayırlı olsun canlarım güle güle kullanın.
Bende yeni aldıgım cicilerden elimin altında olanları cektim, diğerlerini kldırmıstım üsendim indirmeye
2 gün önce aldıgım bebeşimin oda süsü, kuzucugu...
Buda bebişe aldıgım simdilik kendimin yan yattıgımda göbegimin altına aldıgım yastık oyuncagı
Bu battaniyede 5 tl idi iki tane aldım MAX magazasından. Çokta iyi yeri. Bebişler kusuyormus falan cok gerek olyormus penye battaniye
Buda hiç bir yerde bulamadıgım askılı kedife tulum. Bir arkadaşım al mutlaka içini değiştirirsin cok gerek oluyor kadife oluncada sıcak tutuyor demişti. 0-3 aldım birde aynısından 3-6 aldım. Cok hosuma gitti
Birde eltimin yeni dogan kızına aldıgım cicilerden bir kaçını koyayım bunlarda cok cici
Bunlarda Belçikadan aldıklarım gerek olur diye zamanında almıstım, kısmet eltime imiş, küçük yeğenim aybükeye imiş
Bunlarıda Zara dan aldım;
Bu hırkayıda Kanzdan ladım %50 indirim vardı. Giydirmek için sabırsızlanıyorum boshayallersmile
Bunlarda diğerlerinden;
Feyzacım masallah cocugun örgüsü bol. Bende örgü adına bişi yok diyebilirim.
Napcaz bilmem kermes olsada baksam oralarda cok satılıyordu hemde hayırlı bir işe gider para.
Balsuratım bulabilirsen zeytinyağlı sabun al. İlk günlerde değil ama sonra kullanırsın. Pişik için krem al, pudrayı kimse önermiyor artık. Chicco, sebamed, komili ben de bu üç markayı düşünüyorum. Bir de bübchen iyiymiş ph'ı nört olduğu için, yeni doğanın cildi nötrmüş çünkü. Bilgisi olan varsa paylaşırsa n de sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?