2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

bunlarıda çok fazla beğenmedim ama aldık işte çok fazla kullanılmıcak zaten araba pembe gri alıcaktım bunu aldım açarsam bidaha kapatamam die açmadım

kizimin örgüleri

devami gelcek daha var:)firsat bulunca onlari da eklerim insallah

kızlar bittim hepsine güle güle giysin bebişlerrrrrrr
oy ne güzel az kaldı giymelerinedelikafadulden

sağolun kızlar ciciler yıkanıyor simdi dolabımız cuma gelicek inş. artık ozaman utuler koyarım yerine.
cansett senin cicilerinde hayırlı olsun

cansett güle güle giysin pasan canim cicileri valla bende sevmiyorum ya yüklemek:))
resmi cek boyutunu ufalt:))ekle bir sürü iss:))

Feyzacım masallah cocugun örgüsü bol. Bende örgü adına bişi yok diyebilirim.
Napcaz bilmem kermes olsada baksam oralarda cok satılıyordu hemde hayırlı bir işe gider para.

Feyzacım masallah cocugun örgüsü bol. Bende örgü adına bişi yok diyebilirim.
Napcaz bilmem kermes olsada baksam oralarda cok satılıyordu hemde hayırlı bir işe gider para.

kis cocugu olcak ya buralarda soguk olur.teyzemler yapmis.türkiyeden yolladi.bir kacini ablam yapti.battaniyesini kuzenim yapti.valla doldu.yeter artik:)
evet canim kelmeslerde olur hazirlar ceyizcilerde falan.

Feyzacım örgülerine bayıldım maaşallah saülıklı günlerde giyin canım:)

demetcim çantanı göremedim?

canset sağlıklı güzel günlerde giyin inş..:)

tesekkürler melikemirac canim.insallah cnaim benim tüm yavrular güzel günlerde giysin insallah.bakmisin bir kis vakti baslarini kaldirmaya baslamislar.üzerlerinde bu yelekler resimlerini koyariz miniklerin.sicacik:))

Kızlar şampuan vs. olarak semabed ürünlerinimi aldınız.. İlk etapt sebamedin ürünlerini almak istiyorum ama ne alıcagımda kararsızım :))
Şampuan
pişik kremi
bebe yağı
bunları almayı düşünüyordum ....Ek olarak banyo köpüğü,losyon krem ,talk pudra ,sabun gereklimidir ...pudrayı nereye kullanırlar bilmiyorum :)) alt değişiminde kullanılması sakıncalı diye biliyorum

kızlar güle güle kullanın daha bizim fazla bişeyimiz yok. Annemle eşim fazla alma hemen küçülür diyorlar ay sinir olmaya başladım ben. Dışarı çıkıp gezemiyorum da, netten mi götürsem acaba???

Balsuratım bulabilirsen zeytinyağlı sabun al. İlk günlerde değil ama sonra kullanırsın. Pişik için krem al, pudrayı kimse önermiyor artık. Chicco, sebamed, komili ben de bu üç markayı düşünüyorum. Bir de bübchen iyiymiş ph'ı nört olduğu için, yeni doğanın cildi nötrmüş çünkü. Bilgisi olan varsa paylaşırsa n de sevinirim..

Sağolasın neşemesem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…