merhaba kızlar naslsınız?
ayeser gözün aydın şimdi gördüm eşinin döndüğünü çok sevindim. allah bir daha ayırmasın inşallah.
dün eşim 2 saat erken geldi işten o kadar güzel geçti ki günüm anlatamam. sadece 2 saat tüm günü değiştirdi çünkü ben yemek yaparken oğlumuza baktı ende huzurlu bi yemek yaptım :) sonra da yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık hava serindi ama bişeyler içtik sonra eve döndük :) keşke hep 6da gelse :)
bu arada bizimde eşimin işi dolayısıyla 1 yıl dubaiye gitme ihtimalimiz var. bu konu açılınca aslında değişikliğe ne kadar çok ihtiyacım olduğunu farkettim dubai mısır makedonya farketmez gidelim dedimzaten orada da internetim olur, kısacası sosyal hayatım çok farklı olmaz :)
oğluma gelince iştahı çok az iyiye gitti dünden beri karnına bişeyler gidiyor çok şükür. şimdi karşımda esniyor uyukusu geldi çok fena onu yatırayım. sonra yine yazarım
en önemli haberi hep unutuyorum :) biz 1 haftadır yürüyoruz :) ama arada emeklemeye devam, hızlı olması gerekince emekliyor
gece uykularınız nasıl çok merak ediyorum dün nerdeyse yarım sa. bir uyandı saat 3 ten sonra..sizin nasıl
farklı geçirilen birgün bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi,maşallah mustafaya mehmet alpin hiç niyeti yok gibi yürümeye
bizim de gece uykuları kötü yanımızda yatarsa hiç sorun yok ama kendi yatağında yarım saatte bir uyanıyor ,halbuki yanımda yatırmayada alıştırmadım iki gündür yanıma alarak deniyorum uyuyor ama buna alıştırmakta istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende
merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..
dün oktora gittik kızlar 5 haftalık hamileyim.moralim çok bozuk,hala aklım almıyorkendimi çok kötü hissediyorum...
dün oktora gittik kızlar 5 haftalık hamileyim.moralim çok bozuk,hala aklım almıyorkendimi çok kötü hissediyorum...
bana moral verdiğiniz için saolun arkadaşlar ama hala o şoku atamadım üzerimden yaptığımız tek hata prezervatifi kontrol etmemek oldu,yırtık olduğunu sonradan farketmiştikbi yönden de dünyada kısmeti varmış diye düşünüyorum birşeyler bahane olacak illaki....en büyük korkum erken doğum yapmak öncelikle sonrasında da tabi nasıl büyüteceğim konusu.doktor ilk bebeğin erken doğduğu için erken doğum tehliken var ayrıca sezeryan yerinde ağrıların çok olur karnın büyüdükçe dedi.ayrıca utkuyu sütten kesmem gerekecek.çok emmiyor zaten devam sütüne alıştı ama yine de zor olacak onun ve benim için.bu arada hala yürümüyor utku.4-5 adım atıp oturuyor.1 dişimiz var ama eğri çıktı nedense:26:
merhaba canım öncelikle ben senin adına çok sevindim.ben 1 aydır uğraşıyorum ama ben hamile değilmişim.ve inannn yoğun bir şekilde uğraşıyorum oğluma kardeş yapmak için.bence olumlu düşün tatlım.2. bebeğine kıyafet almak zorunda değilsin.uykusuzluğa yorgunluğa alt değiştirmeye kucakta bebek taşımaya evin dağınıklığına emzirmeye üstüne eline kusmaya sürekli üst baş değiştirmeye evde vakişt ğeçirmeye hatta çizği filmizlemeye bile alışmıştın şimdi ikinci bebekte gelince hiçç zorlanmayacaksın.ama aralarında 4 yada 5 yaş olsa tam rahatlığa alışıp başka sorunlarla uğraşırken sil baştan bunlara alışmaya çalışıcaksın.ama şimi ikisi birden büyecek ikisininde elinden tutup birden okula ğideceksin.çokk ğüzel hamişlerin duası kabul olur lütfen benim içinde duaa et canım bende şişikkk olmak istiyorum..tadını çıkarrrrrr..
bana moral verdiğiniz için saolun arkadaşlar ama hala o şoku atamadım üzerimden yaptığımız tek hata prezervatifi kontrol etmemek oldu,yırtık olduğunu sonradan farketmiştikbi yönden de dünyada kısmeti varmış diye düşünüyorum birşeyler bahane olacak illaki....en büyük korkum erken doğum yapmak öncelikle sonrasında da tabi nasıl büyüteceğim konusu.doktor ilk bebeğin erken doğduğu için erken doğum tehliken var ayrıca sezeryan yerinde ağrıların çok olur karnın büyüdükçe dedi.ayrıca utkuyu sütten kesmem gerekecek.çok emmiyor zaten devam sütüne alıştı ama yine de zor olacak onun ve benim için.bu arada hala yürümüyor utku.4-5 adım atıp oturuyor.1 dişimiz var ama eğri çıktı nedense:26:
ay canım inşallah hamile olursun,önce de demiştim beklemediğim için şok oldum ben,ama artık kabullenmeye başladim.1 kasıma randevum vur,inşallah kalp atışlarını duyarım bebişimin.
merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..
merhaba kızlar.. ben yine bezmiş durumdayımoğlum kahvaltıdan başka bişi yemiyor hala 3 hafta oluyor bi ara düzelir gibi oldu tekrar başladı.. bugün özene bezene yaptığım kıyma püresinden 2 çatalın ucuyla yedi başka da yemedi resmen aç yaşıyor bugün süt ısıttım bakalım içecek mi diye 100 ml içti daha istedi, demekki aç ama ne yapsam yemiyor neden böyle olabilir kızlar bi fikri olan var mı çok üzülüyorum biz hep böyle kavga dövüş olacağız herhalde oğlumla
canım mehmet alp de kendine özel hazırladığım şeyleri pek istekli yemiyor ama bize yaptığım yemekleri güzel yiyor bende artık kendi yemeklerimizi daha tuzsuz yapıyorum ,dolma içini ,bulgur pilavını (bakıcımızın söylediğine göre karnıbaharı),tavuk,ve balıklardan somon balığını güzel yiyor ...
kendi yemeklerinizde vermeyi dene muhakkak denemişsindir ama bu çocukların belli olmuyor iştahları birde ben yemek aralıklarını uzun tutuyorum acıksın istekli yesin diye
yemeyen bebek çok zor gerçekten, yalnız hemen hemen her çocuğun çok severek yediği bazı şeyler var onları denedin mi..gerçi denemişsindir ama..mesela bizimki makarna ve şehriye çorbasını çok seviyor herşeyi zorla yiyor..şehriye çorbasına bayılıyor..o da benim için sigorta oluyor. hiçbişey yediremezsem et sulu bi şehriye yapıyorum en azından karnı doyuyor..karnı doymayınca da çok eziyet ediyolar çünkü ...hem yemiyolar hem de aç olunca eziyet ediyolar..
canım şehriye çorbasını nasıl yapıyorsun tarif edebilir misin? ben dün yaptım kıymalı ama yemedi belki senin tarif hoşuna gider. makarnayı da bazen yiyor bazen yemiyor günü var yani :)
slm kızlar.arada bi uğruyorum yazılanları okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyor pek işe başlayalalı.bu sene sabahçoıyım okulda.12.30 da çıkıyorum.kızıma kayınvalidem bakıyo kendi evinde.kızımı alıp geliyorum sonrası bize ait.zeynep dila 2 aydır yürüyor.artık hiç emeklemiyor.derdini anlatacak kadar sözcük dağarcığı var.callio hastası.müziğini duymuş bi kere kuzeni izlerken.gayo gayyooo diye şarkı söylüyo.bebeğini aldık sarılıyor ona sürekli .anne, bazen isimlerimizi söylüyor gülüyoruz.
yemesi iyi ama gece uykusu hala düzensiz.geceleri 3-4 kez uyanıyor enaz.gündüzleri pek emmezdi sadece uyuycağı zaman emerdi.ben işe başlayalı sürekli emmek istiyor artık sıkılıdım.4 üstte 4 altta 8 dişimiz var.
buarada çok hastalık geçirdi 1 ay önce boğazı ağrıyodu.iğne oldu 6 tane.
suçiçeği aşısını yaptıran varmı aranızda.doktorumuz ekim 17 demişti biz geçirdik biraz.eylül 17 de yaşına girdi.ne kadarlıkken yapılıyo bu aşı bilrn varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?