2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım kan tahlilimiz iyi çıktı kan ilacı vermiyorum. çok şükür. önce hemşire denedi bir kolundan kan gelmeyince fazla uğraşmadı çıkardı iğneyi ben dr a söyledim alalım 1 yaş kanı önemli furkan çok solgun duruyor dedi ve sağolsun drumuz kendisi gelip hemen alıverdi diğer kolundan.

ayeser canım benim oğlan çok hastalandığı için grip aşısı vurunduk zorunlu değil yani. yarım doz şimdi yarım doz bir ay sonra. bu arada 6 aydan büyük herkese grip aşısı vuruyorlar semrensu canım sen bahsetmiştin sanırım 2 yaşın altında oldugu için vurmadılar diye.

Tatlım bu konuda şanssız bir anneolduğun apaçık. Levent de iştahsız , yemeğe ağzını açmayı bilmiyor. Ama öyle böyle oyalana oynaya yediriyorum. Çok acıkmasını bekle diyeceğim ama zaten öğün aralarınız hayli uzun. Bu arada LEvent reklam izleyerek yiyor. Yemek saatlerinde reklamlar en büyük kurtarıcımız. MAlesef...

Tahlilinin iyi çıkmasına sevindim tatlım, bir yaşından bir kaç gün sonra biz doktora gitmiştik , ama kan alma girişiminde bulunmadı kimse. Yani bizim 1 yaş kanımız alınmadı. Mutlaka alınmalı mı yok sa alınmasa da olur mu?

canım benim oğlumda ishaldi 5 gün kadar sürdü ama biz ilaç kullandık,salgın var dedi doktor belki kızınınkide dişten dolayı değildir ,bol bol su ver ,geçmiş olsun

sağol canım, ne güzel haftada 3 buçuk gün çok iyi olmuş Levent de pek etkilenmez ,mehmet alp çok sorun çıkarıyor işten geliyorum bana yapışık gibi yerimden kalkıp birşey yapamıyorum ...
babanızda geldi demek Allah kimseyi uzun süre ayrı bırakmasın çok zor
canım bizim bu sene tayinimiz yok 2013 e kadar konya beyşehirdeyiz bi değişiklik olmazsa

merhaba kızlar naslsınız?
ayeser gözün aydın şimdi gördüm eşinin döndüğünü çok sevindim. allah bir daha ayırmasın inşallah.
dün eşim 2 saat erken geldi işten o kadar güzel geçti ki günüm anlatamam. sadece 2 saat tüm günü değiştirdi çünkü ben yemek yaparken oğlumuza baktı ende huzurlu bi yemek yaptım :) sonra da yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık hava serindi ama bişeyler içtik sonra eve döndük :) keşke hep 6da gelse :)
bu arada bizimde eşimin işi dolayısıyla 1 yıl dubaiye gitme ihtimalimiz var. bu konu açılınca aslında değişikliğe ne kadar çok ihtiyacım olduğunu farkettim dubai mısır makedonya farketmez gidelim dedim zaten orada da internetim olur, kısacası sosyal hayatım çok farklı olmaz :)
oğluma gelince iştahı çok az iyiye gitti dünden beri karnına bişeyler gidiyor çok şükür. şimdi karşımda esniyor uyukusu geldi çok fena onu yatırayım. sonra yine yazarım

en önemli haberi hep unutuyorum :) biz 1 haftadır yürüyoruz :) ama arada emeklemeye devam, hızlı olması gerekince emekliyor

Son düzenleme:
gece uykularınız nasıl çok merak ediyorum dün nerdeyse yarım sa. bir uyandı saat 3 ten sonra..sizin nasıl

farklı geçirilen birgün bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi,maşallah mustafaya mehmet alpin hiç niyeti yok gibi yürümeye
gece uykularınız nasıl çok merak ediyorum dün nerdeyse yarım sa. bir uyandı saat 3 ten sonra..sizin nasıl

bizim de gece uykuları kötü yanımızda yatarsa hiç sorun yok ama kendi yatağında yarım saatte bir uyanıyor ,halbuki yanımda yatırmayada alıştırmadım iki gündür yanıma alarak deniyorum uyuyor ama buna alıştırmakta istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende

arkadaşlar bi sorum olacak bebeklerinizin diş tmizliği için ne yapıyorsunuz? benim oğlumun ağzı kokmaya başladı neden olabilir sizce?

merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..

aaaaaaa şaşırdım canım ya hayırlısı olsun doktora gittin mi haberleri bekliyorum

canım hayırlısı olur inşallah. artık çok zor ama artık imkansız sayılmaz. tabi bu utkuya ihanet ettiğin anlamına da gelmiyor o da senin canın olacak doğurmaya karar verirsen. her iki kararında da allah yardım etsin.

arkadaşlar bi sorum olacak bebeklerinizin diş tmizliği için ne yapıyorsunuz? benim oğlumun ağzı kokmaya başladı neden olabilir sizce?

canım dişiyle alakalı değildir boğazında enfeksiyon olabilir..bizim hala dişimiz yok biz kaldık:44::44: heralde dişsiz

canım bazı çocuk herşeyi birden bire yapmaya başlıyor mesela görümcemin oğlu birgün yürümeye, 1 hafta sonra koşmaya başladı bi daha emeklemedi.. ama benim oğlum 2 adımla başladı 3 5 derken şimdi uzun bi mesafeyi yürüyor ama emeklemeyi hala tam olarak bırakmadı.. belki mehmet alp de birden yürüyenlerden olur. mustafa gibi bir kucak bebeği bile yürüdüyse.

Son düzenleme:
canım dişiyle alakalı değildir boğazında enfeksiyon olabilir..bizim hala dişimiz yok biz kaldık:44::44: heralde dişsiz

canım benim aklıma da midesi geliyor hep son bir haftadır da yemek yerken ağlıyor ona bağladım.. doktora da randevu bulamadım bi türlü önümüzdeki haftaya kaldı gene..

bizim de gece uykuları kötü yanımızda yatarsa hiç sorun yok ama kendi yatağında yarım saatte bir uyanıyor ,halbuki yanımda yatırmayada alıştırmadım iki gündür yanıma alarak deniyorum uyuyor ama buna alıştırmakta istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende[/QUOTE]

ben yanımda yatmaya alışmasından falan korkmuyorum artık yeterki uyusun da nerde olursa olsun diyorum..:)

ben yanımda yatmaya alışmasından falan korkmuyorum artık yeterki uyusun da nerde olursa olsun diyorum..:)

canım allah kolaylık versin, biz de geçtik öyle bir dönemden hatta daha tam olarak geçemedik. biz devam sütü vermeye başlayınca biraz daha iyi uyumaya başladı. devam sütü alıyor mu? biberon almıyorsa su içtiği bardağa koyabilirsin mesala. biz öyle öyle başladık. devam sütü daha tok tutuyor.

Leyla canım hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim inşallah hayılı olur canım ben de çok korkuyorum ama olursa da hayırlısı o çocugun dünyaya gelecegi var demek ki :)

benim oğlumda 20 aylık oldu ve emiyor hala dana gibi ve ortamızda yatıyor artık çok sıkıldım ama memeyi bırakmaya niyeti yok
limon bile sürdüm ona rağmen emmeye devam etti kocaman oldu kucağıma sığmıyor bile üstelik rahatcada biryere gidemiyorum
ulu orta yerde istiyor..lafımızı hiç dinlemiyor kendi halinde hep yapma gel otur demekten hiç anlamıyor tek başına büyüdüğü için sanırım ama ne yapmam gerek
çıldırtıyor arada ama herşeye rağmen canım herşeyim çok seviyorum

Leyla canım hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim inşallah hayılı olur canım ben de çok korkuyorum ama olursa da hayırlısı o çocugun dünyaya gelecegi var demek ki :)

dün oktora gittik kızlar 5 haftalık hamileyim.moralim çok bozuk,hala aklım almıyorkendimi çok kötü hissediyorum...

Canım aldırmayı düşünmezsin sanırım nasıl olsa 2. çocugu isteyecektiniz değil mi? biraz erken olmuş oldu ama iyi oldu. Benim hamilelik zor geçmişti hep ikinci de mi öyle olacak diye düşünürüm senin de utkunun hamileliği ve sonrası zor oldugu için belki sıkıntıda olabilirsin ama her hamileliğimiz zor olacak diye bişey yok değil mi? Herşeyin hayırlısı olsun tatlım hem ağırlaşıncaya kadar utku da iyice yürür belki çişini bile öğrenir. tabi karar senin canım face de olsaydın da konuşsaydık keşke.

dün oktora gittik kızlar 5 haftalık hamileyim.moralim çok bozuk,hala aklım almıyorkendimi çok kötü hissediyorum...

canım seni anlıyorum şuan böyle bişey olsa ben de şok olurdum.. inşallah bu ilk şoku atlatınca kendinidaha iyi hissedeceksin. allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…