canım insanlar neden bu kadar karışır hiç anlamam.. daha çok küçükler. sen bebeğini dinle canım. eğer kendi öğününü tuzsuz yiyorsa hiç kulak asma onlara. ben şerbetli tatlı yemesini hiçistemiyorum. sadece çok az tadına baktırıyorum çok isterse ama öyle bi baklavayı yemesine hayatta izin vermem. kv turşu verelim eline yesin dedi :18: daha tuzlu ne olabilir acaba..
kıyamam yaabiz henüz yaptırmadık inşallah haftaya ama ben çok korkuyorum.. çok canı yanacak nasıl geçti? nereden aldılar kanı? ne kadar sürdü? ne kadar kan aldılar? :18:
Tatlım bu konuda şanssız bir anneolduğun apaçık. Levent de iştahsız , yemeğe ağzını açmayı bilmiyor. Ama öyle böyle oyalana oynaya yediriyorum. Çok acıkmasını bekle diyeceğim ama zaten öğün aralarınız hayli uzun. Bu arada LEvent reklam izleyerek yiyor. Yemek saatlerinde reklamlar en büyük kurtarıcımız. MAlesef...merhaba kızlar. son 2 haftadır oğlumun iştahsızlığı yine tavan yaptı.. yemek yememek için kendini yırtarcasına ağlıyor. artık yemek saatleri ikimiz içinde işkence haline geldi. aynı şekilde uykuda öyle. tam biraz toparlandı biraz kilo aldı diyorum hop bi iştahsızlık atağı aldığımızı veriyoruz olduğu gibi. bizim henüz 2 dişimiz var üstte acaba alttakiler mi geliyor diyorum. ya da mevsimsel mi? benim bile içim kararıyor bu havalardan. kısacası kafayı yine yemek üzereyim. elimle yedirmeye denedim kendi yediklerimizden verdim oynattım kandırdım sonuç hep 3 kaşık.. hergün bişey kırıyorum sinirden. ne yapsam yemek vermesem gerçekten ağlamasını beklesem diyorum. ona da gönlüm razı gelmiyor. zira biz zaten günde 3 öğün yiyoruz maksimum. sabah 9-10 kahvaltı, 4-5 öğle yemeği, 8-9 akşam. bizim kadar seyrek yiyen var mı çok merak ediyorum. belki de 2ye düşürmeliyim. ama ben yemek yerken ona yedirmemek de içime sinmeyecek. off çok şükür
Tahlilinin iyi çıkmasına sevindim tatlım, bir yaşından bir kaç gün sonra biz doktora gitmiştik , ama kan alma girişiminde bulunmadı kimse. Yani bizim 1 yaş kanımız alınmadı. Mutlaka alınmalı mı yok sa alınmasa da olur mu?canım kan tahlilimiz iyi çıktı kan ilacı vermiyorum. çok şükür. önce hemşire denedi bir kolundan kan gelmeyince fazla uğraşmadı çıkardı iğneyi ben dr a söyledim alalım 1 yaş kanı önemli furkan çok solgun duruyor dedi ve sağolsun drumuz kendisi gelip hemen alıverdi diğer kolundan.
ayeser canım benim oğlan çok hastalandığı için grip aşısı vurunduk zorunlu değil yani. yarım doz şimdi yarım doz bir ay sonra. bu arada 6 aydan büyük herkese grip aşısı vuruyorlar semrensu canım sen bahsetmiştin sanırım 2 yaşın altında oldugu için vurmadılar diye.
hanimlar merhabalar herkese..bebisler buyuyor ama sorunnlari da buyuyor sanki gitgide. Kizim 2gun once ilk disini cikardi 5 gundur ishal.doktor ilac verdi ama ilacin zararli olabilecegini kendiliginden gecmesini beklemenin daha dogru olacagini okudum az once nette.ne yapmaliyim ilac vermelimiyim sizce? Gerci ilaci da cok zor iciyor.zaten yedigini surekli kusuyorsizler bu donemi atlattiniz mi? Onerileriniz neler ?
Merhaba hanımlar
Canım bizim evde yemekler çok uzlu ve baharatlı pişmez, yaklaşık bir aydan fazla bir süredir ayrı yemek yapmıyorum Levent için. Biz ne yiyorsak ondan yiyor. salata bile veriyorum artık. Kahvaltıda zeytin. Dediğim gibi az tuzlu az salçalı ve baharatsız yemekler. Tatlıya gelince, Levent hiç sevmiyor tatlıyı. Tatlı olarak kahvaltıda bir kaç bebe bisküvisi veriyorum, o da herzaman değil.
Geçmiş olsun canım,
Ben de haftada 3 buçuk gün işe gidiyorum. Oğlum iyi, geçen hafif bir soğuk algınlığı atlattık. Babacık yurda döndü, mutluyuz
Siz taşındınız mı canım? Tayin gördünüz mü? yanlış mı hatırlıyorum yoksa, öyle durumlar vardı sanki... :26:
Canım uzmanları ileri sür. Uzmanlar şöyle diyor böyle diyor de. Ben çok okuyup araştırıyorum de. Ülkemizde ki tansiyon, kalp, şeker hastalıklarının yaygınlığından ve bunların çok küçük yaşlarda başlayanyanlış beslenmeye bağlı olduğundan bahset. Ve "şekerin tuzun ne faydası var?beni ikna edin." diye bir soru yönelt. İkna edebilirlerse veririsin.Bu arada şekerin besinlerde zaten bulunduğunu da eklemeyi unutma.
Grip aşısı mı? mutlaka olması gereken aşılar arasında değil değil mi? Ben hiç bir özel aşıyı yaptırmadım da. Kan tahlili de yaptırmadım, şart mı acaba. Sanırım en çekindiğim şey kan tahlili. Çünkü demir ilacı kullanmadık hiç. :44:
İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar tatlım. Kıyamam ben yavruya.
Bu arada dün akşam bir aylık bir bebeği yıkarken annesine yardım ettim. O kadar minikti ki, "biz büyütmüşüz" dedim kendi kendime
Hayırlı olsun canım dişiniz. Biz ishal yaşamadık ,ama günde 3 kere yaptığı oluyordu o dönemde, normal kıvamında:78: sadece iştahsızlık ve uyku bozukluğu.
Harpy nin dediği gibi doktorla görüşebilirsin tekrar ama verdiği ilaçtan döneceğini çok sanmıyorum çünkü güvensizlik doğurur bunu yapması.
Kabızlığı önleyici beslenme uygularsan belki düzelebilir. MEsela şeftali Levent e iyi gelmiştir hep bu konuda.
16. mı?Bizim daha 6
farklı geçirilen birgün bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi,maşallah mustafaya mehmet alpin hiç niyeti yok gibi yürümeyemerhaba kızlar naslsınız?
ayeser gözün aydın şimdi gördüm eşinin döndüğünü çok sevindim. allah bir daha ayırmasın inşallah.
dün eşim 2 saat erken geldi işten o kadar güzel geçti ki günüm anlatamam. sadece 2 saat tüm günü değiştirdi çünkü ben yemek yaparken oğlumuza baktı ende huzurlu bi yemek yaptım :) sonra da yemeğimizi yedik ve dışarı çıktık hava serindi ama bişeyler içtik sonra eve döndük :) keşke hep 6da gelse :)
bu arada bizimde eşimin işi dolayısıyla 1 yıl dubaiye gitme ihtimalimiz var. bu konu açılınca aslında değişikliğe ne kadar çok ihtiyacım olduğunu farkettim dubai mısır makedonya farketmez gidelim dedimzaten orada da internetim olur, kısacası sosyal hayatım çok farklı olmaz :)
oğluma gelince iştahı çok az iyiye gitti dünden beri karnına bişeyler gidiyor çok şükür. şimdi karşımda esniyor uyukusu geldi çok fena onu yatırayım. sonra yine yazarım
en önemli haberi hep unutuyorum :) biz 1 haftadır yürüyoruz :) ama arada emeklemeye devam, hızlı olması gerekince emekliyor
gece uykularınız nasıl çok merak ediyorum dün nerdeyse yarım sa. bir uyandı saat 3 ten sonra..sizin nasıl
merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..
merhaba kızlar,dünden beri alt üst oldum.hamileymişim inanamıyorum hala.evde 2 kere test yaptım pozitif çıktı.ne yapacağım bilmiyorum,nasıl hamile oldum korunmama rağmen aklım almıyor.oğluma ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi,acıyorum yavruma.aklım çok karışık.hala şoktayım.eşim seviniyor ama ben üzülüyorum.öğleden sonra doktora gidecez.ayrıntıları yazarım sizlere sonra..
arkadaşlar bi sorum olacak bebeklerinizin diş tmizliği için ne yapıyorsunuz? benim oğlumun ağzı kokmaya başladı neden olabilir sizce?
farklı geçirilen birgün bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi,maşallah mustafaya mehmet alpin hiç niyeti yok gibi yürümeye
bizim de gece uykuları kötü yanımızda yatarsa hiç sorun yok ama kendi yatağında yarım saatte bir uyanıyor ,halbuki yanımda yatırmayada alıştırmadım iki gündür yanıma alarak deniyorum uyuyor ama buna alıştırmakta istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende
canım dişiyle alakalı değildir boğazında enfeksiyon olabilir..bizim hala dişimiz yok biz kaldık:44::44: heralde dişsiz
ben yanımda yatmaya alışmasından falan korkmuyorum artık yeterki uyusun da nerde olursa olsun diyorum..:)
Leyla canım hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim inşallah hayılı olur canım ben de çok korkuyorum ama olursa da hayırlısı o çocugun dünyaya gelecegi var demek ki :)
dün oktora gittik kızlar 5 haftalık hamileyim.moralim çok bozuk,hala aklım almıyorkendimi çok kötü hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?