2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kismetcim bu arada esinin dogum gunu kutlu olsun!! Rabbim aile mutlulugunuzu daim etsin ve karnindaki bebiskonuzu saglikla kucaginiza alarak mutlulugunuzun daha buyumesini nasip etsin!!! Bizim yaramaz da tekme atarak seni kutluyor!! en dileklerimiz seninle canim a.s.

günaydın güzel anneler ve melekleri.nasılsınız bakalım?

gunaydin canim hosgeldin,inanki hep yaziyorum sana ama sayfalar cok oluyor her an insan okuyamiyor,sanirsam cok sayfa oldundan goremiyorsun buda cok normal opuyorumnanaktangozun aydin bebisin cinsiyetini ogrenmisin,allahim saglik versin,sevgilerle esen kal,

canım kusura bakma ya ben sabah kalkınca açıyorum kk yı akşama kadar açık duruyor ama iş güç derken ben pek başında oturamıyorum kaçırıyorum yazılanları.öğrendim çok şükür cinsiyetini Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağol canım sende çok iyisin opuyorumnanaktan
Amin canım Allah kimsein huzurunu bozmasın.

Kız içecen mi yoksa bi kadehten bişi olmaz dersin arkası gelmesin sonra kaydirigubbakcemile3

Sağol canım sende çok iyisin opuyorumnanaktan
Amin canım Allah kimsein huzurunu bozmasın.

Kız içecen mi yoksa bi kadehten bişi olmaz dersin arkası gelmesin sonra kaydirigubbakcemile3

canim ben hamile kaldimdan beri zaten ayda bir kez tatli kirmizi sarap iciyorum dr,tavsiyesi cunki kan iyi pompalniyor sarap zaten kan a yararli,ama ben aksam bir kadeh sadece sapanyada n alirim tamam dir,bunda zarar gormuyorum sahsen,hahahkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3arkasi gelmez opuyorumnanaktan

deme ya!! benim de randevum pazartesi. bide bi bucuk ay sonunda gidyoz ve insallah cinsiyetini de ogrencez delikafadulden YA SABR!!!

birbuçuk aymı çok uzun değilmi canım ya ben şimdiye kadar hep iki haftada bir gittim normali ayda birde benim dr benim normal olmadığımı biliyor o yüzden hep iki haftada bir gittim.öğrenirsin canım inşallah cinsiyeti

kizlar ben cok aciktim bebis kipir kipir aciktim diye hahah:=) ekmek arasi brisey alim gelyiorum:=)) inanin ki hic yemek yemek istmiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…