ay insallah,canim benim kizim 13,mayista dogdu 12mayista anneler gunu idi dua etim 13,de dogd,sanki bana tanrimdan hediye geldi gibi oldu,insallah ayni gunde dogar,birde allahim gonlune gore zamanli bebegini kucaklamayi naip etsin,amin,
günaydın güzel anneler ve melekleri.nasılsınız bakalım?
günaydın güzel anneler ve melekleri.nasılsınız bakalım?
gunaydin canim hosgeldin,inanki hep yaziyorum sana ama sayfalar cok oluyor her an insan okuyamiyor,sanirsam cok sayfa oldundan goremiyorsun buda cok normal opuyorumnanaktangozun aydin bebisin cinsiyetini ogrenmisin,allahim saglik versin,sevgilerle esen kal,
kizilcik he diyorum cok nezih kalender bir arkadasa benziyorsun vallahi saol,
cok tsk ederim dileklerin icin,bende bebiste iyiyiz teyzesi :=) aksam bebisle turku bar a gidecez hahaha:=)) eh bir kadeh boyle birgunde gider,
allahim enistemizi sana ve bebeginize bagislasin amin,allahim herkezin yuvasina huzur versin,
gunaydin canim! Biz Allah'a sukur iyiyiz opuyorumnanaktan siz nasilsiniz?? :CüvCüv:
biz de iyiyiz canım.pazartesi randevumuz var zaman geçmek bilmiyor.
Sağol canım sende çok iyisin opuyorumnanaktan
Amin canım Allah kimsein huzurunu bozmasın.
Kız içecen mi yoksa bi kadehten bişi olmaz dersin arkası gelmesin sonra kaydirigubbakcemile3
deme ya!! benim de randevum pazartesi. bide bi bucuk ay sonunda gidyoz ve insallah cinsiyetini de ogrencez delikafadulden YA SABR!!!
arkadaşlar kızıma düşündüğüm isimleri yazayım size
hayal
hayat
kumsal
derin
eylül
günaydın kızlar ben isim bulamadım ogluma ya sinir oldum
arkadaşlar kızıma düşündüğüm isimleri yazayım size
hayal
hayat
kumsal
derin
eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?