2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim hepsi guzel ama bana en cok su hosuma gitti,
hayal,kumsal derin bence hayal kumsal ayy kulaga cok hos geliyor ,bilmiyorumkismile

ayy çok zor bu isim işi ya,eşim de duruyor duruyor gece tam uyuycaz eee hayatım bebeğin adını ne koyacaksın diyor sonra dönüyor totosunu uyuyor ben geç saatlere kadar düşünüyorum ne olsun diye.bu isimler arasında kararsız kaldım fikir verdiğin için teşekkür ederim

cay cay :=) erkek millet bacim normaldir,bence han gi ismi kendine yakin hisediyorsan o nu koy

günaydın güzel anneler

bence eylül derin çok güzel olurbayanssulusmile

teşekkür ederim canım fikir verdiğin için bütün fikirleri değerlendiricam.ayy ben en iyisi 4 kız daha doğurayım hepsine birtanesini koyayım.bu arada 9 senede bir doğurduğum düşünülürse 80 yaşında bitiririm bu işidelikafadulden

kısmetcanım sen dün kızının okuluna gidecektin ne oldu problem yok değilmi canım?

:lepi:canim cok tsklr sordun icin,ay cok mutlu oldum gelirken ogretmen dersleri cok iyiye gidiyor dedi cok sevindim,yazilidan bir almsi cok mutluyum,inanki okuldan grurla dondum,ama kizima soylemedim:=)))kaydirigubbakcemile3yoksa caycay canim psikolojim bozulacakti inanki,kizim ellerinden oper teyzasi,

ayy ne güzel gurur duymuşsundur kızınla darısı başımıza inşallah.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın çok güzel geleceği olsun tüm yavrularımızın

rica ederim şekerkaydirigubbakcemile5
benim hayalim 2 kız 2 erkek:CüvCüv: kızım olacak inşallah,sonra bi oğlan,sonra bi daha oğlan en küçük ve şımarığı da yine kızdelikafadulden
tabii ilkini doğurduktan sonra ne olur bilemiyorumlaelaelaelaelae

kizilcikkk canim brudamisin ara sira ses ver goz kirp bilelim burdasin kayip ilanimi versem bacimmm nerdesinnnnn opuyorumnanaktannede olsa damadimi tasiyorsun (HURAFEYE GORE) eh bende kiz anasiyim HURAFEYE GORE bacim kiz evde kalacak,gerci ceylanin ogluda var ama olsun hahaahhah

Allah gönlüne göre versin canım

Canım çok sevindim senin adına inşallah bizimde böyle gururlanacağımızı evlatlarımız olru.

Canım çok sevindim senin adına inşallah bizimde böyle gururlanacağımızı evlatlarımız olru.

cok tsk ederim canim sol,amin cumlemize:=))bacim bende seni ariyorum ilanlar verdimm hahaa:=)) kaydirigubbakcemile3buyur canim valllahi benden sana gelsin a.s.

bi müvekkille toplantıya gidiyorum güzel anneler...kendinize iyi bakın,bebişlere de tabii:ecrin_bebek:

kizlar bana musade ilerleyen saatlerde yine girerim umarim,kendinize ozellikle bebislere iyi bakin,
sevgilerle esen kaliniz,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…