canim hepsi guzel ama bana en cok su hosuma gitti,
hayal,kumsal derin bence hayal kumsal ayy kulaga cok hos geliyor ,bilmiyorumkismile
günaydın güzel anneler....
bence eylül derin çok güzel olurbayanssulusmilearkadaşlar kızıma düşündüğüm isimleri yazayım size
hayal
hayat
kumsal
derin
eylül
günaydın güzel anneler
bence eylül derin çok güzel olurbayanssulusmile
kısmetcanım sen dün kızının okuluna gidecektin ne oldu problem yok değilmi canım?
cay cay :=) erkek millet bacim normaldir,bence han gi ismi kendine yakin hisediyorsan o nu koy
:lepi:canim cok tsklr sordun icin,ay cok mutlu oldum gelirken ogretmen dersleri cok iyiye gidiyor dedi cok sevindim,yazilidan bir almsi cok mutluyum,inanki okuldan grurla dondum,ama kizima soylemedim:=)))kaydirigubbakcemile3yoksa caycay canim psikolojim bozulacakti inanki,kizim ellerinden oper teyzasi,
rica ederim şekerkaydirigubbakcemile5teşekkür ederim canım fikir verdiğin için bütün fikirleri değerlendiricam.ayy ben en iyisi 4 kız daha doğurayım hepsine birtanesini koyayım.bu arada 9 senede bir doğurduğum düşünülürse 80 yaşında bitiririm bu işidelikafadulden
rica ederim şekerkaydirigubbakcemile5
benim hayalim 2 kız 2 erkek:CüvCüv: kızım olacak inşallah,sonra bi oğlan,sonra bi daha oğlan en küçük ve şımarığı da yine kızdelikafadulden
tabii ilkini doğurduktan sonra ne olur bilemiyorumlaelaelaelaelae
:lepi:canim cok tsklr sordun icin,ay cok mutlu oldum gelirken ogretmen dersleri cok iyiye gidiyor dedi cok sevindim,yazilidan bir almsi cok mutluyum,inanki okuldan grurla dondum,ama kizima soylemedim:=)))kaydirigubbakcemile3yoksa caycay canim psikolojim bozulacakti inanki,kizim ellerinden oper teyzasi,
ayy ne güzel gurur duymuşsundur kızınla darısı başımıza inşallah.Allahım emeklerini boşa çıkarmasın çok güzel geleceği olsun tüm yavrularımızın
amin canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbima.s.Allah gönlüne göre versin canım
Canım çok sevindim senin adına inşallah bizimde böyle gururlanacağımızı evlatlarımız olru.
bi müvekkille toplantıya gidiyorum güzel anneler...kendinize iyi bakın,bebişlere de tabii:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?