2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydinlar Pinar, Kismet! a.s. iyiki uyandiniz :sm_cool:

gunaydin canim,hic sorma her sabah kizimla esim kendileri giderdi bugun ozel olsun dedimkaydirigubbakcemile3esimin dogum gunu bugun eh oyle olunca hahahaha...

sen nasilsin canim ya sen de daha ogrenemedin bebisin en olacani demi? ben gecen hafta gitim yok haftaya yine randevum var ins,gorurum,delikafaduldenallahim saglik versinde cumlemize onemi yok ama merak iste yaakafamçokkarıştı

Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo

canim ben sahsen saat 18 de yiyorum baskada yemiyorum bazen 19 buluyor ama gec olmasina izin vermiyorum,migde yanmasi oluyor birde asiri kilo alirim diye ozen gsoteriyorum,ayrica meyvayla aram hic yok,ilk uc ay ne guzel yerdim ama sidmik yuzune bile bakmiyorum:=))bence gec saate yiyorsun sindirimde sorun oluyor oda begine salgi yoluyor ve kabus yada ruya gormene sebeb oluyor ,benim bildim bu tabiki her bunye ayni deil,sevgilerle,,,

günaydın eylül analarıııııııııııııııı,bugün çok duruşmam var yine ve size yazamayacağım malesef,akşamda eşim gelecek izmire gidicez,hafta sonu tatil yapıcaz giremeyebilirim öpüyorum hepinizi şimdiden

Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo

günaydın Canım... sabaha kadar çeşit çeşit yiyeceklerle savaşıyorum ben gece yatmadan da bişiler atıştırıp yatıyorum :ecrin_bebek: yiyeceklerin biri geliyor biri gidiyor yemin ederim özellikle de meyve çok görüyorum:kedi:

Günaydın canım,iyi çalışmalar ve iyi tatiller diliyorum.
Kendine ve bebişine iyi bak.opuyorumnanaktan

Günaydın annişler ve tatlı bebişleri a.s.
Umarım bugün hepimiz için iyi bir gün olur.

olumunekankayizsmile ayy gunaydinlar kizilcik guzellik uykusundan mi uyandinizkaydirigubbakcemile3ben bebisle sekerleme uyuyum dedim olmadi haahabayanssulusmileesim dogum gunu eh hadi uyanam dedim kaydirigubbakcemile3sen nasilsin canim bebis nasil az kaldi haftaya persembe ben cuma sen opuyorumnanaktansafak a az kaldi,..canim arkadasim allahim o guzel yuregine saglik versin bebisine sana enistemize vbe tum sevdiklerine umarim sende iyi bir gun gecirirsin,,,

ps,canim ara sira saka yaziyorum dilerim seni kirmiyordur,ben nazim gecti iciin yzaiyorum guzellik uykusundan mi uyandiniz vs,ama saka sevmiyorsan beni muhakak uyar,sositososito

Ay benim kocisimin de dogum gunu haftaya 26sinda. sen kocisine ozel bisey yapican mi? hediye aldin mi? ben napsam diye dusunuyorum ama herifin benim dogum gunumde 1 tane cicek bile almadigini dusundukce sinir oluyorum. okuz ya o konuda.. ben tanistigimizdan beri onn dogum gununde bi yerimi yirtyom, surpriz falan hazirlyom o en ileri gittiginde hediyeni al diye para veryo yaaa Çok üzgünüm çoook sinir oluyom klava:
ama o gun arkadaslar falan gelecek mecbur yemek , pasta falan yapcam sanirim CADIARZU
bu arada hala cinsiyetini ogrenemedik yaramazin.. gerci dr-a gitmeyeli 1bucuk ay oldu. randevum de kocisin dogum gununde. insallah bebisi babasina hediye yapar, pipisini gosterr... (biz pipi gorecegimizi dusunyoz da)

gunaydin canim hsg :=) kendine iyi bak canim guzel hafta sonlari aman bebise daha iyi bak ve mahkem e salonlairnda ozellikle dikkat et yiyenimize yoksa lmaz:kizariz:=))sevgilerle esen kal canim,allah a emanetsinizopuyorumnanaktan

Günaydın canım nasılsın.
Bende akşam erken yemeye çalışıyorum,çok fazlada yiyemiyorum zaten.
Ama meyveyi neredeyse kilo kilo yiyorum valla.İlerki haftalarda ne olur bilmem ama
meyveyle aram süper.kaydirigubbakcemile2
Yemekle aram iyi olmadığı için rüyamda da yemek görmüyorum ama kabuslarım çok oluyor.
Saçma sapan rüyalar görüyorum

oooo ben saat 6-7 de yemek yesem sabahin 4nde acliktan uyanir kocami yerim heralde.. gecen anlatmistim bi gece kafama gelen tokattan uyanmistim , megerse kalkmisim kocisimi isiryomusum :roflol: o da uykulu uykulu korkmus elini cekim derken kafama tokat gelmisti.. :roflol: cokacimcoook

oylemi ne guzel bak 26,senin eisn 22,benim esim haha tesaduf, canim ben pasta felan ugrasmam ama aksma icin turku barda yer ayirtim ortak arkadaslarla orda yemek yiyip dans edecez,ben 24,aralikta dogdum esim le 10yilia smis evliligim var ve ilk askim kocam benim,ve 14yasimda esimi tadigim ogunden bu gune hep dgm de bana hediyemi alir,pastamida bu yil tr,de kutladik spriz olmustu,ben cok ozen gosteririm,ama yinede BAZEN BENIM ESIMDE ODUN HATTA OKUZ OLABILIYOR)erkeklerin kanindami var ne kaydirigubbakcemile3hediye de onun cocuk luk resimlerini cd bastirdim hediye edecem cok sasiracakkaydirigubbakcemile3

canim dilerim allahim sana ve yuvana saglik huzur verir amin,ve dogum gununde ins ogrenirsiniz vede en buyuk hediyeniz olur,:Saruboceq:segilerle canim

hehehe ayniyiz demek.. sempatiksalakcinni ben hizli kilo aliyom diye yemege dikkat etmeye calisyom ama az yemeye calistikca boyle ruyalara falan giryo iste cokacimcoook

Ay canım olurmu öyle şey! yap tabi şakaların hoşuma gidiyor hiç öyle şeyler düşünme ince ruhlu arkadaşım benim.opuyorumnanaktan

Ben de sabah 7 de kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum,evle biraz ilgilendikten sonra ancak oturabiliyorum pc nin başına.Ben güzellik uyksuna öğleden sonra yatıyorumzemuszemus
Eşimde hayret ediyor hem gündüz hem gece nasıl uyuyorsun diye.
Bu arda biz iyiyiz canım umarım sen ve bebişinde iyisinizdir.
Eşinin doğum günü kutlu olsun Allah onu sana ve çocuklarına bağışlasın canım.

canim masallah nazar degmez insallahkeske bende meyva yesemde yemek yemesemboshayallersmileama yok ilk uc iyi idim simdik icimden bile gecmiyor,ama su salatalik ve yesilliklere bitiyorum ay nasil yiyorum resmen kendime acaba ben inekler grubuna girermiyimd iyorum hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kiz vallahi hic birsey yemedim yesillik olsun yeter hahaha:=)) ama bravo en guzeli az ve oz yemek,ayy ben hatayi yapmsitim kizimda eyvahedigeldismile

masallah cok romantikmissiniz o zaman.. Allah sizin de mutlulugunuzu daim etsin canim!!!:Saruboceq: aslinda benim kocis cok dusunceli ve ince bir insan ama benm dogum gunume gelince napacagini mi sasiryo bilmyom kaydirigubbakcemile3
insallah canim insallah bebisko bize babasinin dogum gununde en buyuk hediyeyi yapar !! Bu arada ilnginc bisey.. delikafadulden benim dogum gunum 29 Agustos'ta.. yani bebis tam benim dogum gunumde gelebilir delikafadulden hihoyyyt ben cok istyom ya ama tbi en onemlisi saglikli olmasi ama.. benim dogum gunumda anasina gelirse dunyanin en buyuk hediyesi olurdu :1hug:

kizilcik he diyorum cok nezih kalender bir arkadasa benziyorsun vallahi saol,

cok tsk ederim dileklerin icin,bende bebiste iyiyiz teyzesi :=) aksam bebisle turku bar a gidecez hahaha:=)) eh bir kadeh boyle birgunde gider,

allahim enistemizi sana ve bebeginize bagislasin amin,allahim herkezin yuvasina huzur versin,

ay insallah,canim benim kizim 13,mayista dogdu 12mayista anneler gunu idi dua etim 13,de dogd,sanki bana tanrimdan hediye geldi gibi oldu,insallah ayni gunde dogar,birde allahim gonlune gore zamanli bebegini kucaklamayi naip etsin,amin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…