Gunaydinlar Pinar, Kismet! a.s. iyiki uyandiniz :sm_cool:
Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo
Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo
günaydın eylül analarıııııııııııııııı,bugün çok duruşmam var yine ve size yazamayacağım malesef,akşamda eşim gelecek izmire gidicez,hafta sonu tatil yapıcaz giremeyebilirim öpüyorum hepinizi şimdiden
Günaydın annişler ve tatlı bebişleri a.s.
Umarım bugün hepimiz için iyi bir gün olur.
gunaydin canim,hic sorma her sabah kizimla esim kendileri giderdi bugun ozel olsun dedimkaydirigubbakcemile3esimin dogum gunu bugun eh oyle olunca hahahaha...
sen nasilsin canim ya sen de daha ogrenemedin bebisin en olacani demi? ben gecen hafta gitim yok haftaya yine randevum var ins,gorurum,delikafaduldenallahim saglik versinde cumlemize onemi yok ama merak iste yaakafamçokkarıştı
günaydın eylül analarıııııııııııııııı,bugün çok duruşmam var yine ve size yazamayacağım malesef,akşamda eşim gelecek izmire gidicez,hafta sonu tatil yapıcaz giremeyebilirim öpüyorum hepinizi şimdiden
canim ben sahsen saat 18 de yiyorum baskada yemiyorum bazen 19 buluyor ama gec olmasina izin vermiyorum,migde yanmasi oluyor birde asiri kilo alirim diye ozen gsoteriyorum,ayrica meyvayla aram hic yok,ilk uc ay ne guzel yerdim ama sidmik yuzune bile bakmiyorum:=))bence gec saate yiyorsun sindirimde sorun oluyor oda begine salgi yoluyor ve kabus yada ruya gormene sebeb oluyor ,benim bildim bu tabiki her bunye ayni deil,sevgilerle,,,
canim ben sahsen saat 18 de yiyorum baskada yemiyorum bazen 19 buluyor ama gec olmasina izin vermiyorum,migde yanmasi oluyor birde asiri kilo alirim diye ozen gsoteriyorum,ayrica meyvayla aram hic yok,ilk uc ay ne guzel yerdim ama sidmik yuzune bile bakmiyorum:=))bence gec saate yiyorsun sindirimde sorun oluyor oda begine salgi yoluyor ve kabus yada ruya gormene sebeb oluyor ,benim bildim bu tabiki her bunye ayni deil,sevgilerle,,,
Ay benim kocisimin de dogum gunu haftaya 26sinda. sen kocisine ozel bisey yapican mi? hediye aldin mi? ben napsam diye dusunuyorum ama herifin benim dogum gunumde 1 tane cicek bile almadigini dusundukce sinir oluyorum. okuz ya o konuda.. ben tanistigimizdan beri onn dogum gununde bi yerimi yirtyom, surpriz falan hazirlyom o en ileri gittiginde hediyeni al diye para veryo yaaa Çok üzgünüm çoook sinir oluyomklava:
ama o gun arkadaslar falan gelecek mecbur yemek , pasta falan yapcam sanirim CADIARZU
bu arada hala cinsiyetini ogrenemedik yaramazin.. gerci dr-a gitmeyeli 1bucuk ay oldu. randevum de kocisin dogum gununde. insallah bebisi babasina hediye yapar, pipisini gosterr... (biz pipi gorecegimizi dusunyoz da)
günaydın Canım... sabaha kadar çeşit çeşit yiyeceklerle savaşıyorum ben gece yatmadan da bişiler atıştırıp yatıyorum :ecrin_bebek: yiyeceklerin biri geliyor biri gidiyor yemin ederim özellikle de meyve çok görüyorum:kedi:
olumunekankayizsmile ayy gunaydinlar kizilcik guzellik uykusundan mi uyandinizkaydirigubbakcemile3ben bebisle sekerleme uyuyum dedim olmadi haahabayanssulusmileesim dogum gunu eh hadi uyanam dedim kaydirigubbakcemile3sen nasilsin canim bebis nasil az kaldi haftaya persembe ben cuma sen opuyorumnanaktansafak a az kaldi,..canim arkadasim allahim o guzel yuregine saglik versin bebisine sana enistemize vbe tum sevdiklerine umarim sende iyi bir gun gecirirsin,,,
ps,canim ara sira saka yaziyorum dilerim seni kirmiyordur,ben nazim gecti iciin yzaiyorum guzellik uykusundan mi uyandiniz vs,ama saka sevmiyorsan beni muhakak uyar,sositososito
Günaydın canım nasılsın.
Bende akşam erken yemeye çalışıyorum,çok fazlada yiyemiyorum zaten.
Ama meyveyi neredeyse kilo kilo yiyorum valla.İlerki haftalarda ne olur bilmem ama
meyveyle aram süper.kaydirigubbakcemile2
Yemekle aram iyi olmadığı için rüyamda da yemek görmüyorum ama kabuslarım çok oluyor.
Saçma sapan rüyalar görüyorum
oylemi ne guzel bak 26,senin eisn 22,benim esim haha tesaduf, canim ben pasta felan ugrasmam ama aksma icin turku barda yer ayirtim ortak arkadaslarla orda yemek yiyip dans edecez,ben 24,aralikta dogdum esim le 10yilia smis evliligim var ve ilk askim kocam benim,ve 14yasimda esimi tadigim ogunden bu gune hep dgm de bana hediyemi alir,pastamida bu yil tr,de kutladik spriz olmustu,ben cok ozen gosteririm,ama yinede BAZEN BENIM ESIMDE ODUN HATTA OKUZ OLABILIYOR)erkeklerin kanindami var ne kaydirigubbakcemile3hediye de onun cocuk luk resimlerini cd bastirdim hediye edecem cok sasiracakkaydirigubbakcemile3
canim dilerim allahim sana ve yuvana saglik huzur verir amin,ve dogum gununde ins ogrenirsiniz vede en buyuk hediyeniz olur,:Saruboceq:segilerle canim
masallah cok romantikmissiniz o zaman.. Allah sizin de mutlulugunuzu daim etsin canim!!!:Saruboceq: aslinda benim kocis cok dusunceli ve ince bir insan ama benm dogum gunume gelince napacagini mi sasiryo bilmyom kaydirigubbakcemile3
insallah canim insallah bebisko bize babasinin dogum gununde en buyuk hediyeyi yapar !! Bu arada ilnginc bisey.. delikafadulden benim dogum gunum 29 Agustos'ta.. yani bebis tam benim dogum gunumde gelebilir delikafadulden hihoyyytben cok istyom ya ama tbi en onemlisi saglikli olmasi ama.. benim dogum gunumda anasina gelirse dunyanin en buyuk hediyesi olurdu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?