işim nedeniyle sık sık uçak seyahati yapıyordum ve hiç bir sefer korkmamıştım. hatta bir kere uçak gerçekten çok sallanmasına ve pek çok kişi panik olmasına rağmen ben soğukkanlı kalabilmiştim. ta ki....
evlendikten sonra çıktığım ilk uçak seyahatine kadar. yurtdışında fuara katılmıştım ve eşimden ilk ayrı kalışımdı. zor olmuştu zaten. dönmek üzere uçağa bindiğimde ilk defa "ya bana birşey olursa" diye korktuğumu hissettim. sebebini sorguladım hemen. bunca zaman hiç aklıma gelmeyen neden şimdi aklıma gelmişti. çünkü bu sefer arkada bırakacağım biri vardı. eşimi bensiz düşünemedim, tıpkı kendimi onsuz düşünemediğim gibi. aile olmak böyle birşey sanırım. yani elmanın yarısı gibi. kendimi çok yadırgamış ama evliliğimi son derece benimsediğimi farkedince de mutlu olmuştum.
şimdi düşünüyorum da, insan çocuk sahibi olduktan sonra bu duygu daha da artar. çünkü eşinizi sevdiğiniz için bu duyguyu hissedersiniz ama çocuğunuzu hem seversiniz hem de size muhtaçtır. muhtaç olmak olayı daha da duygusal kılıyor bence. Allah korusun, her çocuk anne-babalı büyümeyi hakeder. Allah bizim çocuklarımıza da uzun - analı babalı ömür versin.
öğrendiğim iyi oldu :)) bi daha eklersem resim bu şekilde yapayım. Teşekkürler Ayşem...
kızlar mrb
nasılsnz ben yanı bız hamd olsn ıyıyyz bebısımle
bugun oglum olacakmıs nıhayet pıpısını gosterdı
ılk tahmın yalnıs cıktı:) kız demıstı oglum olcakmıs....
saglıkla gelır ıns cumlemızınkı.....
kızlar mrb
nasılsnz ben yanı bız hamd olsn ıyıyyz bebısımle
bugun oglum olacakmıs nıhayet pıpısını gosterdı
ılk tahmın yalnıs cıktı:) kız demıstı oglum olcakmıs....
saglıkla gelır ıns cumlemızınkı.....
kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm eşimle kavga ettim canım çok sıkkın az çok biliyorsunuz mahrumiyet bölgesindeyim adam akıllı bi hastanede doğum yapmak istiyorum oda git gel 500 km bende izmirde doğum yapmayı önerdim önceleri tmm dedi bugünde kendi memleketinde yapacakmışım
kaynananın kayınbabanın yanında rahat edemem dedim haksızmıyım lohusalık bu oda yok sen onları sevmiyonda bilmem ne diye başladı orda olacak dedi kesti attı bende orda yapacağıma burdaki ebelere yaptırırım dedim şimdi çekti işe gitti
haksızmıyım kızlar ya siz söyleyin
günaydın kızlar biz geldik... nasılsınız bakalım.
yaaa lila yok bu günlerde hiç girmiyor mu ben mi rastlamıyorum. merak ettim valla...
günaydın saltanat nasılsın?
günaydın kızlar,,nasılsınız? ben arada bir girebiliorum maalesef,,ama takip ediorum sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?