2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işim nedeniyle sık sık uçak seyahati yapıyordum ve hiç bir sefer korkmamıştım. hatta bir kere uçak gerçekten çok sallanmasına ve pek çok kişi panik olmasına rağmen ben soğukkanlı kalabilmiştim. ta ki....
evlendikten sonra çıktığım ilk uçak seyahatine kadar. yurtdışında fuara katılmıştım ve eşimden ilk ayrı kalışımdı. zor olmuştu zaten. dönmek üzere uçağa bindiğimde ilk defa "ya bana birşey olursa" diye korktuğumu hissettim. sebebini sorguladım hemen. bunca zaman hiç aklıma gelmeyen neden şimdi aklıma gelmişti. çünkü bu sefer arkada bırakacağım biri vardı. eşimi bensiz düşünemedim, tıpkı kendimi onsuz düşünemediğim gibi. aile olmak böyle birşey sanırım. yani elmanın yarısı gibi. kendimi çok yadırgamış ama evliliğimi son derece benimsediğimi farkedince de mutlu olmuştum.
şimdi düşünüyorum da, insan çocuk sahibi olduktan sonra bu duygu daha da artar. çünkü eşinizi sevdiğiniz için bu duyguyu hissedersiniz ama çocuğunuzu hem seversiniz hem de size muhtaçtır. muhtaç olmak olayı daha da duygusal kılıyor bence. Allah korusun, her çocuk anne-babalı büyümeyi hakeder. Allah bizim çocuklarımıza da uzun - analı babalı ömür versin.

Endişeleri çok güzel ifade etmişsin sana kesinlikle katılıyorum

kızlar mrb

nasılsnz ben yanı bız hamd olsn ıyıyyz bebısımle

bugun oglum olacakmıs nıhayet pıpısını gosterdı

ılk tahmın yalnıs cıktı:) kız demıstı oglum olcakmıs....

saglıkla gelır ıns cumlemızınkı.....

Gözün aydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayirli olsun canim :)
nevshir seneye gelicem tatile cok ozledim ben orda dogdum :)

ayşecim yazılazrını okudum üzüldüm gerçekten bu aralar benimde eşimle aram pek iyi değil ondan üzüldüm aslında,böyle güzel bi zamanda bunları yaşamak çok koyuyo evet
en sinir olduğum konuda kaynana evinde lohusalık dönemi geçirmektir
insanın kendi annesinin yada kendi evinin rahatlığı gibi olmazki
mesela ben yazın memlekete gidicem kapalıyım bide hamileliğin son aylarındaki sıkıntıyı biliyosunuz insanın suratından şıpır şıpır ter akıyor ben nasıl rahat edeyim kayınlarım evde kayınbabam evde eşimde dicek git annemlerde kal bilmiyorum anlayışmı gösterir yoksa anlamam hamilelik falan git kalmı der :)

erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyor
üzme sen kendini canım iyi bir dille konuş
belki sezeryan olcaksın dikişlerin olcak pijamayla gezicen kendi başına banyo yapamıcan
bunları anlat ona kolay değil 40 gün boyunca kanaman olacak özel ihtiyaçlarını orda gideremezsin bsöyleki bilsin o kolay bişiy zannediyo doğumu

günaydın kızlar biz geldik... nasılsınız bakalım.

yaaa lila yok bu günlerde hiç girmiyor mu ben mi rastlamıyorum. merak ettim valla...

oy kıyamaaaam beni mi merak ettin seeen canımın içiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım evet bu aralar pek uzak kaldım sizden çok şükür yok bir yaramazlık eşim bu sıralar sürekli gece vardiyasına gidiyor gece çalışıyor gündüz evde bende yanına sokulup uyuyorum...
gündüz uyku ,geceleri ayaktayım...
geceleride yazılanları okuyorum.aslında çokta uzağınızda değilim takipteyim a.s
hepinizin haberlerini alıyorum okuyorum merak etmeyin emi
seviyorum hepinizi..
meleklere ve kendinize iyi bakın......a.s.a.s.a.s.

aaa bişiy anlatcam bundan 2 gün önce ablamlaydık otururken birden sol yanımda güp güp bişiyler oldu.
elimi koydum evet vuruyor.usulca ablamın elini aldım karnıma koydum ikimizde bir süre onun vurmalarını dinledik ve hissettik...ablamın gözleri doldu resmen :)))
ayy çok güzeldi bir daha hissetmedim ama ilk kez hissettim kızlar müthiş bir duyguydu yaaa...
çok isterdim o an eşmin olmasını şimdi sık sık eşim yokluyor ama yok...
teyzesiyle böyle tanıştı Rüzgar'ım :))))

dipnot:kızlar listeye bakınca siyah göreceksiniz çok kalabalık olduğumuzdan artık listemiz renklendirmeye izin vermiyor karakter sayımız fazlaymış biraz üzüldüm ama olsun artık listemiz renksiz televizyon gibi (((

Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…