2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar listemizde adı olmayan yahut bilgileri eksik olanlar lütfen özelden bana mesaj atsın...

istediğim bilgiler...

son adet tarihi:
tahmini doğum tarihi:

ay süt çok öenmli göğüslerde sütün kurumaması beze oluşturmaması lazım sonra çok ağrı yapıyormuş kanallarda kuruyunca..oyüzden sağmak çok önemli bebğimiz için bide sürekli emziririz ama bende kesin alıcam 150de olsa..anneden süt daha çok gelirmiş zaten sağdıkça.....
ben devamlı emzireceğim zaten bebeğimi inşalla....
medela dediğin şey ne canım markamı???
bide otomatik olanlar varmış birde elle olanlar varmış ne fark var hangisi daha iyi acaba??

Ben zaten tecrübesiz anneler için söylemiştim sen diğer yeni doğum yapmış topcleride inceleyin derken ne anladın ..? .İnsan sudan çıkmış balığa dönüyor tecrübeliysen bunuda bilirsin.
Sanırım hamileliğin verdiği alınganlık var ne söylesem yanlış anlaşılıyor..

ay süt sağma makinesi en önemli şeylerden birisi bebeğimiz için.süt gelmesini sağlıyor birkere..heleki ilk zamanlar hastahanede çok lazım oluyormş.hastanelerde makine oluyormuş ama başka doğum yapanda varsa bi ona bi buna koşturup duruyormuşsun en güzeli alcaksın makinenei devamlı kullanacksın valla.....

hangisi daha iyi acaba elleimi yoksa otomatik olanlarmı yaçbu otomatik olanlarda biraz acıtıyormuş galiba

hangisi daha iyi acaba elleimi yoksa otomatik olanlarmı yaçbu otomatik olanlarda biraz acıtıyormuş galiba
Tabiki de otomatik canım elle yapılan ne ki o bol sütlü anneler için.
Sağma makinasıda acıtmıyor ilk başta çok az ama dayanılır yani zaten görmüyorsun ki :)))
Yeter ki süt çıksın..

ya canım ben gerçekten memnun oldum verdiğin tavsiye için çünkü herzaman merak ettiğim bir konuydu bu..yani otomatikmi manuelmi diye..
ay süt sapma en önem verdiğim şey yani bebek emsin yeterki...
bak ben bunda en iyi markayıda merak ediyordum çok sağol....:icecream:

canım neden fevri çıkışlar gösteriyorsun bende bunu anlamıyorum
bir tavsiyede bulundun
bir arkadaşımız görüşünü dile getirdi tavsiye edende kabahat gibi bişi yazmıştın burda alınan sendin,
buna istinaden bende kendi görüşümü söyledim ben tecrübeliyim bunu dile getirdim, yeni anne olacaklar tavsiyeni dinler başka bişi yazar bunda alınacak fevri çıkışlar yapacak bir durum göremiyorum.

bebişlerimiz sayesinde daha çok şey öğreneceğiz kızlar öğrenmenin sonu yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O bana itham edilmişti.Ve süt sağma makinasının o kadar da önemli olmasına rağmen gereksiz gibi gösterilmesini içerledim..Sende bir annesin sağma makinasının ne kadar faydalı olduğunu bilirsin.Şimdi tepkimi anlamışsındır. benim yazdıklarım da sana itham edecek bir şey yok.Tek cvp veren kişinin sen olması garip geldi...Neyse zaten tecrübeli annelerimiz varmış burda bize söz düşmez iyi günleer.

ya ne bu gerginlik.. ne oluyor??? burası herkese açık, serbest bölge.. herkes düşüncesini özgürce söyler.. kimse kimseye alınmasın kırılmasın.... karşıt düşüncede olabiliriz.. bu birbirimize kızmak için sebep değil ki.. sakin olun... rahat olun bayanlar... hepimiz aynı amaç için buradayız... bebişlerimiz için yerimseniben

kızlar smear testı yaptırmıstım sonucunu sımdı aldım bılgınız varsa acıklar mısınız

testte yazılanları yazayım belkı bılen yazar

-smear degerlendırmeye elverıslıdır..

-endoservıkal ve/veya skuamöz metaplazık hucre: var

-ıntraepıtelyal lezyon ve malignite yönünden:negatıf

-ıltıhaba baglı reaktıf hucresel degısıklıkler

smear tast tanısında bunlar yazıyo kızlar merak edyrm anlayan var mı

artık sana hiç bişi diyemicem yaptığın gösterdiğin tavır neden böyle anlamış değilim sözün bittiği yer.

sanada iyi günler

benim anladığım iltihap var başkada bir sorun yok =) ne kadar doğru anladım tabi bilinmez =)

Kızlar merhaba bişey öğrenmek istiyorum yarın doktora gidicem 8 haftalık oldu bebeğim acaba aç mı gitsem ikili test yapılır mı? yarın

Pembe50 arkadaşım yaran varsada korkma sakın. Bende de vardı baya bi büyük ama dondurttum geçti. Sende doğumdan sonra dondurtursun. hiç acımıyor kokulacak birşeyde değil. Simur un temiz çıkmış anladığım kadarıyla.

kızllarr..akşam oldu artık lapacı evine giideeerrrrrr...
herkese iyi akşamlarrrrr
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…