Kızlar asıl sorularınızı 2009 eylül annelerine sorun çok değil 2 3 ay önce sizin doğum yapacağınız zamanları yaşadılar.
Ben size bir şey söyleyeyim doğum yaptığınızda keşke dinleseydim dememek için sağma makinası alın.150 tl falan medela ya bakın inanın emzirmek sadece balı başına bir sorun..Sütünüz bol olsa bile azalmaması için makinayla sağmak gerekiyor.
Ben zaten tecrübesiz anneler için söylemiştim sen diğer yeni doğum yapmış topcleride inceleyin derken ne anladın ..? .İnsan sudan çıkmış balığa dönüyor tecrübeliysen bunuda bilirsin.akidem canım kendi adıma zaten tecrübeli bir anneyim dolayısıyla ne lazım ne lazım değil kıyafetten eşyalarına kadar hepsini biliyorum. dolayısıyla sadece bu topic te vakit geçirmekte bir sakınca görmüyorum
süt sağma makinesi çok çok gerekli bence
ben çalışan bir anneyim
kızımda manuel pompayla çok zorlanarak sağıyordum ama allaha şükür sütüm boldu
sanırım az olsaydı mecburen makine alırdım
bu bebeğimde büyük gereklilik olarak görüyorum 3 ayı dolunca almaya başlıcam zaten
Tabiki de otomatik canım elle yapılan ne ki o bol sütlü anneler için.hangisi daha iyi acaba elleimi yoksa otomatik olanlarmı yaçbu otomatik olanlarda biraz acıtıyormuş galiba
:)))
Emin ol daha önemli bir şey olmuyor o zaman Tek derdin çocuğunu emzirebilmek..Sezaryan olan annelerin çoğunun sütleri hemen gelmiyor .Ve benide hatırlarsın normal doğum diye girip sezaryanla çıkan o kadar çok ki.
Pahalı olduğu için şimdiden kenara para koyup alabilesiniz diye uyarmak istedim.
El pompalarını araştırın doğum yapan diğer annelere sorun söylerler kullanışlı değildir kullanan varsada sütü çok fazladır.
Ayrıca ben en kalitesini söyledim çünkü 70 80 tl alacağınız ürün memnun kalmazsanız ne yapıcaksıznız gidip bi daha 150 tl mi vereceksinBelki reklam yapmak gibi oldu ama en iyisi medela .Ay tavsiye verende kabahat benim çok canım yandı ve bir çok kişi gördüm benim gibi muzdarip .
Diyeceksiniz ki e benim sütüm bol gelirse o zamanda stok yaparsınız ilerde ek besinlere geçildiğinde hazır mama kullanmak zorunda kalmazsınız.
Bu arada sütü çok olan kişiler bi elin parmağını geçmiyor malesef.
Hiç darılmayın hanımlar burada vakit tabi geçirin ama tecrübeli birisi olarak söyleyeyim asıl yeni doğum yapmış annelerin topiklerini inceleyin o zaman bana hak vereceksiniz..
Ben zaten tecrübesiz anneler için söylemiştim sen diğer yeni doğum yapmış topcleride inceleyin derken ne anladın ..? .İnsan sudan çıkmış balığa dönüyor tecrübeliysen bunuda bilirsin.
Sanırım hamileliğin verdiği alınganlık var ne söylesem yanlış anlaşılıyor..
hiç görmedim kızlar bu süt makinasını çok merak ettim kaydirigubbakcemile3
O bana itham edilmişti.Ve süt sağma makinasının o kadar da önemli olmasına rağmen gereksiz gibi gösterilmesini içerledim..Sende bir annesin sağma makinasının ne kadar faydalı olduğunu bilirsin.Şimdi tepkimi anlamışsındır. benim yazdıklarım da sana itham edecek bir şey yok.Tek cvp veren kişinin sen olması garip geldi...Neyse zaten tecrübeli annelerimiz varmış burda bize söz düşmez iyi günleer.canım neden fevri çıkışlar gösteriyorsun bende bunu anlamıyorum
bir tavsiyede bulundun
bir arkadaşımız görüşünü dile getirdi tavsiye edende kabahat gibi bişi yazmıştın burda alınan sendin,
buna istinaden bende kendi görüşümü söyledim ben tecrübeliyim bunu dile getirdim, yeni anne olacaklar tavsiyeni dinler başka bişi yazar bunda alınacak fevri çıkışlar yapacak bir durum göremiyorum.
kızlar smear testı yaptırmıstım sonucunu sımdı aldım bılgınız varsa acıklar mısınız
testte yazılanları yazayım belkı bılen yazar
-smear degerlendırmeye elverıslıdır..
-endoservıkal ve/veya skuamöz metaplazık hucre: var
-ıntraepıtelyal lezyon ve malignite yönünden:negatıf
-ıltıhaba baglı reaktıf hucresel degısıklıkler
smear tast tanısında bunlar yazıyo kızlar merak edyrm anlayan var mı
benim anladığım iltihap var başkada bir sorun yok =) ne kadar doğru anladım tabi bilinmez =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?