:)))150 tl bana göre çok fazla.
ablam doğum yaptığında çok cüzzi bir fiyata süt sağma pompası almıştı çokta rahat işini görmüştü.
açıkcası 150 tl ye sağma makinası alacağıma bebeğime daha önemli şeyler alırım....
iyim canım bende eşim bulancaklı evet çok güzel bir yer bir kaç defa gittim bende nevşehirli yim
a cook sevındım bende nevsehırde oturuyrm
cok memnun oldumzemuszemus
Canım bende eylül annesiyim eylül annelerinin geçmişlerini incelerseniz çoğu almak zorunda kaldı.Akidem esnlle katılıyorum sana el pompaları kulanışlı değil. Teyzem mayıs annesiydi.. sütü çok azdı... süt sağma makinesi sayesinde kızını düzenli besleyebildi.. Çünkü sabah sütü çok oluyordu akşam 6 dan sonra 1 damla bile gelmiyordu....
Sabah fazla oln sütü saklayıp akşam verdik.. Böylece mamaya geçiş sürecini uzatmış olduk...
150tl çok çok da büyük bir para değil bence... bebek şekeri, yok kapı süsü gibi sırf millet alışverişte görsün diye yapılan masraflar yerine süt sağa makinesi almak daha mantıklı....
Tabii süs püs yapılmasın demiyorum ama, gereklilik sıralamasına koyarsan anne açısından çok büyük rahatlık....
Kızlar bazen çok gerkli gibi görünen şeyler hiçbiişe yaramazken gereksiz masraf diyebleceğimiz eyler çok gerekli olabiliyor... Doğum yapmış annelerin tecrübelerine güvenmek ve tavsiyelerini dinlemekte fayda var...
Ben şanslıyım yakın zamanda teyzem doğum yaptı.. Unutmadan tecrübelerini paylaşıyor....
Ben mesela emziğe çok karşıydım.... Mutlaka kullan diyor. Bebeğin huysuzluğunu alıyor çok rahat edersin diyor.... Uykuya dalmasını kolaylaştırıyormuş, ağlamasını kesiyormuş falan....
benimde ilk muayenem vajinal olmuştu.ancak o şekilde kalbinin attığını falan görebiliyolar erken olduğu için karından görünmez herhalde.ikinci muayenem bu ctsi olacak inşallah.karından bakacak,
bakalım bebiş büyümüşmü çok meraklanıyorum.sadece bir kere muayene oldum ya şimdi çok heyecanlı.
ılk muayınenı kac haftalıkken oldun cnm
ya ben alttan muayıne olmak ıstemıyrm 6+6 gunlugum yarn 7 haftalık olcam ve yarn muaynem var
sızce yarn karnımdan gorunurmu?
yaaaa ıstemıyrm alttan banane eeeeeeeeeeyvahedigeldismile
emziğe bende çok karşıyım bırakılması zor oluyomuş sonra bebeğin bütün diş yapısı bozuluyo yazık dillmi
ılk muayınenı kac haftalıkken oldun cnm
ya ben alttan muayıne olmak ıstemıyrm 6+6 gunlugum yarn 7 haftalık olcam ve yarn muaynem var
sızce yarn karnımdan gorunurmu?
yaaaa ıstemıyrm alttan banane eeeeeeeeeeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?