2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yok canım bulantı falan çok şükür.düşük tehlikem vardı yatıyordum evde ama dr yatmana gerek kalmadı dedi çok sıkılmıştım ben de işime dönerim artık eşimle kendi işimiz olduğu için rahatım o yüzden gider 2-3 saat gelirim kafam dağılır evde oldumu türlü türlü seneryolar yazıyorum.

hımm sevındm dusuk tehlıken gectıgne Rabbım kımseye yasatmasın...

zemuszemus

Bende geldim kızlar. Haftaya Çarşamba gidecez doktora. Suan 10+4'üz. Benmle birlikte olan arkadaslar vardı onları merak ediyorum ama girmiyorlar galiba

Seker pembe, melek boz, Bebiscan, zelal81, yaren38 sizlerle tarihimiz aynı. Son durumlarınız nasıl bebekleriniz kaç cm olmuş. Ben 2,5 hafta önce gitmiştim 2.6cm çıkmıştı. Simde ne kadar oldu çok merak ediyorum.

Ben mi ukalayım???Yazına bakar mısın...
Sen neden herkezi kendi geneline alıyorsun sen sormak istemeyebilirsin sormak isteyen arkadaş olabilir.
Senin hormonun tavan yaptı heralde ben tavsiye ettim ne ukalalığından bahsediyorsun.
Sataşıcak başka adam bul .Kaale almıyormuş ....

kızlar en yakın tarama testi yaptıracak olan kim aramızda?
bana haber verirse son gelişme olarak listemize ekleyeceğim....

selam kızlar keyifler nasıl? lilacım benim yaş 29---kilomda 57 canım onlar eksik sadece...sağol

kızlar en yakın tarama testi yaptıracak olan kim aramızda?
bana haber verirse son gelişme olarak listemize ekleyeceğim....

Selam Lili, nasılsın şekerci. Biara bulantım azaldı diye yazmıştın sanırım. Umarım düzelmişsindir. Eskisi gibi sık gelemiyorum. Cumartesi ikili taramamız olucak. İnşallah sağlıklı haberlerle döneriz. Beni ekleyebilirsinsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…