ben de yok canım bulantı falan çok şükür.düşük tehlikem vardı yatıyordum evde ama dr yatmana gerek kalmadı dedi çok sıkılmıştım ben de işime dönerim artık eşimle kendi işimiz olduğu için rahatım o yüzden gider 2-3 saat gelirim kafam dağılır evde oldumu türlü türlü seneryolar yazıyorum.
ben de yok canım bulantı falan çok şükür.düşük tehlikem vardı yatıyordum evde ama dr yatmana gerek kalmadı dedi çok sıkılmıştım ben de işime dönerim artık eşimle kendi işimiz olduğu için rahatım o yüzden gider 2-3 saat gelirim kafam dağılır evde oldumu türlü türlü seneryolar yazıyorum.
Bende geldim kızlar. Haftaya Çarşamba gidecez doktora. Suan 10+4'üz. Benmle birlikte olan arkadaslar vardı onları merak ediyorum ama girmiyorlar galiba
Bende geldim kızlar. Haftaya Çarşamba gidecez doktora. Suan 10+4'üz. Benmle birlikte olan arkadaslar vardı onları merak ediyorum ama girmiyorlar galiba
Seker pembe, melek boz, Bebiscan, zelal81, yaren38 sizlerle tarihimiz aynı. Son durumlarınız nasıl bebekleriniz kaç cm olmuş. Ben 2,5 hafta önce gitmiştim 2.6cm çıkmıştı. Simde ne kadar oldu çok merak ediyorum.
sıkma canını boşverrr ben pahalı dediğim için arkadaş gerildi. kaule almadım yoksa uzayıp gidecek... çok şükür çevremizdede doğum yapan insanlar oldu ne nedir ne değildir sorduk öğrendik-öğrenirizde. daha öncede yaşadık bu tür şeyler topiğimizde nedense yönlendirmek yerine ukala cevaplar vererek bilmişlik yapmaya çalışıyor tecrübeli anneler.. bu aynı şu olaya benzedi bekarlara sen bekarsın anlamazsın tarzında davranırlarya aynen öyle... sıra süt sağmaya geldiğinde araştırır bakarız herkes anasının karnında öğrenmedi anneliği demi...daha 2 .ayımızdayız neler öğreniriz neleeeer.... onun için hiç takma kafana şekerim... bu arada akide sanada iyi günler merak ettiğimiz şeyleri soracak insanlar buluruz biz merak etme...
Ben mi ukalayım???Yazına bakar mısın...
Sen neden herkezi kendi geneline alıyorsun sen sormak istemeyebilirsin sormak isteyen arkadaş olabilir.
Senin hormonun tavan yaptı heralde ben tavsiye ettim ne ukalalığından bahsediyorsun.
Sataşıcak başka adam bul .Kaale almıyormuş ....