2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canımmm.gerginlik olmuş galiba,şimdide 2009 eylüll topiğinde çekiştiriliyoruz..hormonlarımızın tavan yaptığından bahsediyorlar çok güldüm yaptı valla bulaşmamak lazım bu sıralar bize:))))

oy oyyy en erken senin meleğim..
hayırlısı inşallah.
cumartesi hemen listeye ekleyelim o zaman 2 tarama testi yapıldı diye...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım...

ben nasıl olayım bulantılarım devam ediyo malesef
geçecek ama ne zaman bakalım...
tabii eskisine göre daha iyiym...

evet dedikodumuzu yapıyor bu gün buraya uğrayan akide hanım !
gereken cevabı verdim.
hatta topiğimizin adını değiştirip Asabi 2010 anneleri adı koymalıymışız.
ne kadar ayıp !

evet dedikodumuzu yapıyor bu gün buraya uğrayan akide hanım !
gereken cevabı verdim.
hatta topiğimizin adını değiştirip Asabi 2010 anneleri adı koymalıymışız.
ne kadar ayıp !

Onlar kurban olsunlar Eylül annelerine, aldırma sen kuzu. Dostluğumuzu çekememişlerdir. sengözlerimebaksanab

lılacım ya su tıcker da 7 hafta 1 gunluk yazıyo ama ben 6 +6 gunlugum nıye oyle oldu

dogru tarıhlerı yazdım ama boyle oldu sebeb?

pardon akide ikiniz arasındaki yazışmayı okuduğumdan sen yazdın olarak görmüşüm.
emsall35 adlı kullanıcı yazmış vede çok eğlenerek kahkahalar atmış...

emsal herkimse şiddetle kınıyorum ve ayıplıyorum.
eylül2010 annelerinden bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum ve emin olun tüm annelerde böyle düşünecektir.
Bu arada sizi kim neden çekemesin mantıklı düşünün biraz.Gelin bi inceleyin arkadaşlık nasıl olurmuş...

ayrıca yapılan davranışları çocukça buluyorum burda herkez evli barklı sorumluluk sahibi anne 7 anne adayı insanlar. belli bir olgunluğa erilmiş olmalı çocukça davranışlar nedeniyle tadımızı bozmayalım bence

canım biz tecrübeli anneler ukalalık yapmıyoruz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz sanırım sen yanlış anladın yada anlamak istediğin gibi algıladın gerçekten çok ayıp...
asıl suç bizdeki yardımcı olmaya çalıştık genelleme yaparak konuşman zaten kavgaya meyilli davrandığının göstergesi canım diğer hamile annelerle konuşmam çok kibar ve oldukça naifti sanırım abartıyorsunuz neyse size hayırlı doğumlar kızlar...
tecrüeli anneler olarakta genelleme yapmana karşılık bu cvp...

ya nedir bu tecrübe mevzusu bu forumda bu modamı ?
yeni hamişler yardım almak istediklerinde illaki araştıracaklardır bu şekilde karşılıklı yanlış anlaşılmalara neden olabildiğini hepbirlikte gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…