Selam Lili, nasılsın şekerci. Biara bulantım azaldı diye yazmıştın sanırım. Umarım düzelmişsindir. Eskisi gibi sık gelemiyorum. Cumartesi ikili taramamız olucak. İnşallah sağlıklı haberlerle döneriz. Beni ekleyebilirsinsengözlerimebaksanab
hoşbulduk canımmm.gerginlik olmuş galiba,şimdide 2009 eylüll topiğinde çekiştiriliyoruz..hormonlarımızın tavan yaptığından bahsediyorlar çok güldüm yaptı valla bulaşmamak lazım bu sıralar bize:))))
yarın 7 haftalık olcaz cnm sen tatlım?
gıttınmı doktora gordn mu bebısı?
evet dedikodumuzu yapıyor bu gün buraya uğrayan akide hanım !
gereken cevabı verdim.
hatta topiğimizin adını değiştirip Asabi 2010 anneleri adı koymalıymışız.
ne kadar ayıp !
Onlar kurban olsunlar Eylül annelerine, aldırma sen kuzu. Dostluğumuzu çekememişlerdir. sengözlerimebaksanab
zeynep senin son gelişmenide ekledim listeye.
kalp atışları için...
sıkma canını boşverrr ben pahalı dediğim için arkadaş gerildi.
kaule almadım yoksa uzayıp gidecek...
çok şükür çevremizdede doğum yapan insanlar oldu ne nedir ne değildir sorduk öğrendik-öğrenirizde.
daha öncede yaşadık bu tür şeyler topiğimizde nedense yönlendirmek yerine ukala cevaplar vererek bilmişlik yapmaya çalışıyor tecrübeli anneler..
bu aynı şu olaya benzedi bekarlara sen bekarsın anlamazsın tarzında davranırlarya aynen öyle...
sıra süt sağmaya geldiğinde araştırır bakarız herkes anasının karnında öğrenmedi anneliği demi...daha 2 .ayımızdayız neler öğreniriz neleeeer....
onun için hiç takma kafana şekerim...
bu arada akide sanada iyi günler merak ettiğimiz şeyleri soracak insanlar buluruz biz merak etme...
dogum yılına kendı dogum tarıhımızı yazıyrz degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?