2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm sagl cvbn ıcın ıns bı sey yoktr

sagl cnnm cvpldgn ıcın

ıns bebısıme bı sey olmaz

endişe etme... bebeğe bişi olacak boyutta birşey olsa seni hemen ararlardı emin ol... hem bebek öyle pamuk ipliğine bağlı değil ki... sımsıkı tutunmuş en güçlü şekilde büyüyor yerinde....

endişe etme... bebeğe bişi olacak boyutta birşey olsa seni hemen ararlardı emin ol... hem bebek öyle pamuk ipliğine bağlı değil ki... sımsıkı tutunmuş en güçlü şekilde büyüyor yerinde....

amınnnnnnnnnnn ınsallah tatlımkaydirigubbakcemile2

Ee kızlar hiç kimse bilmiyor mu? 2 li testin kaçıncı haftada olduğunu... Yada yaptıranlar damı yok... mafoldumben

Ee kızlar hiç kimse bilmiyor mu? 2 li testin kaçıncı haftada olduğunu... Yada yaptıranlar damı yok... mafoldumben

cnm ben bılmıyrm da bı sey sorcam..

2lı test yaptırmasak olmuyor mu

sadece 3lu yaptırsak?

herkese soruyrm herkes yaptırcak mı2lıyı????????????bilmiyorumkismile

ikili test 11 - 14 haftada yapılıyor
ikili mutlaka yapılıyor sonuca göre doktor bazen 3 lü teste gerek duymuyor
tabi mutlaka doktorun uygulamasına göre de farklılık gösterebilir

cnm ben bılmıyrm da bı sey sorcam..

2lı test yaptırmasak olmuyor mu

sadece 3lu yaptırsak?

herkese soruyrm herkes yaptırcak mı2lıyı????????????bilmiyorumkismile

Olmuyo sanırım cnm doktor mutlaka yaptırır. Birde bi sorun varsa bebekte (Allah korusun) ona göre tedavi uygular yada seni bilgilendirir. Ben yaptırırım sanırım ne testi verirse doktor. Sen neden istemiyorsun cnm.

ikili testte ense pilisi kalınlığı ölçümü ve kanda bakılan bazı değerlerle down sendromu riskine bakılıyor

Olmuyo sanırım cnm doktor mutlaka yaptırır. Birde bi sorun varsa bebekte (Allah korusun) ona göre tedavi uygular yada seni bilgilendirir. Ben yaptırırım sanırım ne testi verirse doktor. Sen neden istemiyorsun cnm.

cnm ben yaptrmayacagm demedm kardesm 5 aylık de hamıle o 3lu yaptrdı sadce

yanı drların yonlendırmesı etkılı herald bu durumda...

bakaılm

doktor ultarasonda bebeğinize bakarken ense pilisini ölçüyor
biri bu
diğeride kan vereceksiniz
burda bi takım değerlere bakılacak
bu iki sonuca göre down sendromu riski olup olmadığı belirlenecek

cnm ben yaptrmayacagm demedm kardesm 5 aylık de hamıle o 3lu yaptrdı sadce

yanı drların yonlendırmesı etkılı herald bu durumda...

bakaılm

Bende şimdi ablamı aradım o da 7 aylık hamile o da sanırım bana 2 li test yaptırmadı doktor 3 lüyü kesin yaptırdım ama dedi. Belki de dediğin gibi doktor gerek görürse 2 liyi yapıyor 3 lü den önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…