Pembe50 arkadaşım yaran varsada korkma sakın. Bende de vardı baya bi büyük ama dondurttum geçti. Sende doğumdan sonra dondurtursun. hiç acımıyor kokulacak birşeyde değil. Simur un temiz çıkmış anladığım kadarıyla.
endişe etme... bebeğe bişi olacak boyutta birşey olsa seni hemen ararlardı emin ol... hem bebek öyle pamuk ipliğine bağlı değil ki... sımsıkı tutunmuş en güçlü şekilde büyüyor yerinde....
endişe etme... bebeğe bişi olacak boyutta birşey olsa seni hemen ararlardı emin ol... hem bebek öyle pamuk ipliğine bağlı değil ki... sımsıkı tutunmuş en güçlü şekilde büyüyor yerinde....
ikili test 11 - 14 haftada yapılıyor
ikili mutlaka yapılıyor sonuca göre doktor bazen 3 lü teste gerek duymuyor
tabi mutlaka doktorun uygulamasına göre de farklılık gösterebilir
Olmuyo sanırım cnm doktor mutlaka yaptırır. Birde bi sorun varsa bebekte (Allah korusun) ona göre tedavi uygular yada seni bilgilendirir. Ben yaptırırım sanırım ne testi verirse doktor. Sen neden istemiyorsun cnm.
Olmuyo sanırım cnm doktor mutlaka yaptırır. Birde bi sorun varsa bebekte (Allah korusun) ona göre tedavi uygular yada seni bilgilendirir. Ben yaptırırım sanırım ne testi verirse doktor. Sen neden istemiyorsun cnm.
doktor ultarasonda bebeğinize bakarken ense pilisini ölçüyor
biri bu
diğeride kan vereceksiniz
burda bi takım değerlere bakılacak
bu iki sonuca göre down sendromu riski olup olmadığı belirlenecek
Bende şimdi ablamı aradım o da 7 aylık hamile o da sanırım bana 2 li test yaptırmadı doktor 3 lüyü kesin yaptırdım ama dedi. Belki de dediğin gibi doktor gerek görürse 2 liyi yapıyor 3 lü den önce.