2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar bende bu ay sonunda gidicem kendi dr. umarım kimsede bişi çıkmaz Allah bebeklerimize sağlık nasip etsin...
bu arada artık cnm hiç bişi yemek istemiyo yemeği bile zorla yer oldum yaa

2'li yaptırın mutlaka arkadaşlar. Değerleriniz güzel çıkarsa 3'lüye gerek bile kalmaz belki. Allah kötüsünü göstermesin. Hayatta herşey olabiliyor...

Ayy ben gideyim bişeyler hazırlayım. Elimden yemek güzel düşmüyor bu sıra. Kendimi veremiyorum. Yiyemiyorum da zaten...

ayyy kızlar çok mutluyum çok şükür bebeğimin kalbi pıt pıt atıyor.öyle rahatladım ki anlatamam 13mm olmuş bebişim dr herşey yolunda dedi binlerce şükürler olsun.9 sene bekledim ben bunun için inşallah hep böyle güzel gider hepimizin hamileliği

hoşgeldin çok sevindim maşallah meleğine

cnm sukur cnm darsı bana yarn bende gıtcem ıns...

kac haftalıksn cnm

artık sana hiç bişi diyemicem yaptığın gösterdiğin tavır neden böyle anlamış değilim sözün bittiği yer.

sanada iyi günler

sıkma canını boşverrr ben pahalı dediğim için arkadaş gerildi.
kaule almadım yoksa uzayıp gidecek...
çok şükür çevremizdede doğum yapan insanlar oldu ne nedir ne değildir sorduk öğrendik-öğrenirizde.
daha öncede yaşadık bu tür şeyler topiğimizde nedense yönlendirmek yerine ukala cevaplar vererek bilmişlik yapmaya çalışıyor tecrübeli anneler..
bu aynı şu olaya benzedi bekarlara sen bekarsın anlamazsın tarzında davranırlarya aynen öyle...
sıra süt sağmaya geldiğinde araştırır bakarız herkes anasının karnında öğrenmedi anneliği demi...daha 2 .ayımızdayız neler öğreniriz neleeeer....
onun için hiç takma kafana şekerim...
bu arada akide sanada iyi günler merak ettiğimiz şeyleri soracak insanlar buluruz biz merak etme...

gönlünü rahat tut canım atar allahımın izniyle.ben 7+1 im canım çizelgeyi beceremediğim için yapamıyorum da:kedi:

cnm aramızda 2 gun var bende 6+6 gunlugum yarn 7 olcam ıns...

bırbırne yakın kısıler olnca guzel oluyo....

testlerını yaptırdn mı?

ac mı gıttın dr a?

alttan mı baktı karnından mı?

canım ben tiroid hastası olduğum için 2 hafta da bir test yaptırıyorum.tok gittim canım vajinal baktı birsürü test yazdı yarın izmire tiroid dr gidicem perşembe diğer testlerimi yaptırırım

caycay gözün aydı şekerim çok sevindik bak topikçe :)
minicik kalbimi atarmışşş maşşallah...
hemen listemize gelişme olarak not düştüm ben artık caycayın bebişininde pıtpıt atıyor kalbi :)

teşekkür ederim canım listemizdeki herkesin bebişinin kalbi pıt pıt olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…