ya ne bu gerginlik.. ne oluyor??? burası herkese açık, serbest bölge.. herkes düşüncesini özgürce söyler.. kimse kimseye alınmasın kırılmasın.... karşıt düşüncede olabiliriz.. bu birbirimize kızmak için sebep değil ki.. sakin olun... rahat olun bayanlar... hepimiz aynı amaç için buradayız... bebişlerimiz için yerimseniben
emsal sence senin söylediğin 2010 eylül annelerinin adı değişsin asabi 2010 anneleri topiği olsun lafı doğrumu ??????
ayıp değilmidir bizlere böyle bir yakıştırma????
neyse yeteri kadar uzadı.artık çok sıkıldım.
iyi geceler...
güzelim o işin espirisiydi
arkadaşım hormonları tavan yapmış çok asabiler falan diyince espiri yaptık yakıştırma değil ama sen çok alınğansın 9 ayını böyle geçirme yazık sana ve meleğine uzatmaya gerek yok evet ben açıklamamı yaptım diğer kızları üzmemek adına
sanada iyi geceler
Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun..Benide listeye eklerseniz sevinirim..Bende 11 haftalık hamileyim..
Yaş 18
gebe kaldığım kilo 54
SAT 25 kasım
Tahmini doğum tarihim 1 eylül 2010
canım yaa sen bana özeldende yazmışsın ama telaştan bakmadım kusura bakma..
şimdi ekledim
hoşgeldin aramıza...
sen 2010 annelerinin en küçüğüsün bu arada...
18 yaşındasın...
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...
herzaman dadlumm gel kanatlarımızın altına.hiç birşeyi kafana takma...
ailenin yanıda güvendesin sen ! buradada bizimle beraber su gibi akıp geçer günler...
bakmışsın bebişlerimiz kucağımızda...
kendini üzme bebişinide üzme...
ay kıyamam sana ben.
küçücüksün ama nasılda hayatın bilincindesin.
sen çok iyi bir anne olacaksın canım...
sağlıkla inşallah...
Günaydın güzel anneler bugün nasılız bakalım
hayırlı olsun caycay.. duymuşsun bebeişin güp güp eden "ben burdayım çok sağlıklıyım" diyen sesini =)maşallah onaa... rabbim sonuna kadar böyle güzel geçirmeni nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?