2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacım niye bu kadar alınganlık yaptın anlmadım
akidem sana bişey dememiş ama konuyu nerelere taşımışsın
senin ne kadar aykırı ve bazı görüşlere karşı karamsar oldugun bu topikten belli http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...inin-cicilerinin-resimleritavsiyeleriniz.html
biraz sakin ol olur olmaz şeylere stres yapma hamileliğinin tadını çıkart
kimse ne sana nede diger arkadaşlarına bişey dememiş
hatta öyleki bir arkadaşımız tubaya özelden mesaj bile atmış merak ettikleri için
demekki bazı insanlar sorma ihtiyacı duyuyor bazı şeyleri
bazılarıda yardım etmek istemiş yanlışmı bu
birinizde dostluğumuzu kıskanmışlar dedikodumuzu yapıyorlar falan demiş
1.si 8-10 haftada değil dostluk arkadaşlık bile zor olur 2.si dedikodu yapılmış olsaydı borayada yazılmazdı düşünceler
hepiniz şimdi heyecanlısınız kiminizde stresli bunlar belki normal ama abartmamak lazım bazı şeyleri
özür dilemen gerek demişsin benim için ben ortada özür dilenecek bişey görmüyorum canım
hepinize hayırlı doğumlar dilerimm hayırlısıyla sağıkla sıhhatle kucaklayın yavrularınızı inşalllahh
adını hatırlayamıyorum ama sanırım caycay gibi bişeydi 9 yıl sonra kavuşmuşsun bebeğine senin heyecanını çok iyi anlıyorum Allah ım yardımcın olsun dualarım başta seninle daha sonrada tüm arkadaşlarınla Rabbim kimsenin boynunu bükük kucagını boş bırakmasın
sağlıcakla kalın vede sakin olun yaşadıgınız herşeyi bebeklerinizede yansıtıyorsunuz unutmayın

offff neyse....

kızlar listemizdeki bebek smileylerini kaldırmak zorunda kaldım.
çünkü maşallah eylül2010 listesi çok bereketli.
artık smile eklenmiyor sınırı geçmişiz...
onun için sadece yazıları duruyor...

Son düzenleme:

alkisalkisalkis opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

emsal sence senin söylediğin 2010 eylül annelerinin adı değişsin asabi 2010 anneleri topiği olsun lafı doğrumu ??????
ayıp değilmidir bizlere böyle bir yakıştırma????

neyse yeteri kadar uzadı.artık çok sıkıldım.
iyi geceler...

güzelim o işin espirisiydi
arkadaşım hormonları tavan yapmış çok asabiler falan diyince espiri yaptık yakıştırma değil ama sen çok alınğansın 9 ayını böyle geçirme yazık sana ve meleğine uzatmaya gerek yok evet ben açıklamamı yaptım diğer kızları üzmemek adına
sanada iyi geceler

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun..Benide listeye eklerseniz sevinirim..Bende 11 haftalık hamileyim..
Yaş 18
gebe kaldığım kilo 54
SAT 25 kasım
Tahmini doğum tarihim 1 eylül 2010

tamam emsal uzatmayalım..
iyi geceler diliyorum bende..
sağlıcakla...

Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun..Benide listeye eklerseniz sevinirim..Bende 11 haftalık hamileyim..
Yaş 18
gebe kaldığım kilo 54
SAT 25 kasım
Tahmini doğum tarihim 1 eylül 2010

canım yaa sen bana özeldende yazmışsın ama telaştan bakmadım kusura bakma..
şimdi ekledim
hoşgeldin aramıza...
sen 2010 annelerinin en küçüğüsün bu arada...
18 yaşındasın...
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...

teşekkür ederim ablacım..Allah hepimize sağlıcakla almayı nasip etsin..
inşallah bende bundan sonra sizlerle beraberim..

herzaman dadlumm gel kanatlarımızın altına.hiç birşeyi kafana takma...
ailenin yanıda güvendesin sen ! buradada bizimle beraber su gibi akıp geçer günler...
bakmışsın bebişlerimiz kucağımızda...
kendini üzme bebişinide üzme...

Takmamaya çalışıyorum..çünkü bebeğede yansıyor herşey biliyorum..Hayırlısıyla onu kucağıma alacağım günü bekliyorum..Bu bebek benim yaşam sebebim gibi..onu daha doğmadan o kadar benimsedimki..o olmadan yaşayamamm sanki..o benim hem eşim hem arkadaşım ailem..herşeyim olacak..Allah hayırlısıyla kavuştursun bizi bebeklerimize inşallah

ay kıyamam sana ben.
küçücüksün ama nasılda hayatın bilincindesin.
sen çok iyi bir anne olacaksın canım...
sağlıkla inşallah...

günaayyddıııınnnnn eylül anne adaylaarrııı
opuyorumnanaktan
huzurlu, sakin, bulantısız, neşeli bir gün diliyorruumm hepinizeee

Günaydın kızzlar..
Bugün kendimi çok keyifsiz ve halsiz hissediyorum...
Sabah gelir gelmez de hemen aa yüzün bembeyaz, tansyonun mu düştü, otur dur portakal suyu sıkayım dur süt vereyim her kafadan bi ses çıktı... Sinir oldum.. istemiyorum, midem bulanıyo hiçbişey vermeyin su bile diye biraz fazla bağırdım galiba...
Halbuki herkes benim iyiliğim için söylüyo ama bu hamilelik psikolojisi beni bozdu galiba....

hayırlı olsun caycay.. duymuşsun bebeişin güp güp eden "ben burdayım çok sağlıklıyım" diyen sesini =) maşallah onaa... rabbim sonuna kadar böyle güzel geçirmeni nasip etsin...

kusura bakma canım geç cevap verdim ticker yapmaya çalışıyordum da.teşekkür ederim hepimiz güzel hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız sağlıkla inşallah bebeğimizle eşimizle mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin Allahım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…