2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArkadaŞlar progestan kullanıyorsanız oda Ödem yapıyor o yÜzdendır belkı.ben 3 aŞılama yaptırdım progestanlar yÜzÜnden 3 de de 4 kılo aldım ılacın etkısı geÇınce verdım kıloları.

Merhaba hoşgeldin aramıza beyz2 arada kalacak bir durum yok canım doğumun nezaman geleceği belli mi olur bakarsın bizde ağustosta doğururuz. :teytey:

teşekkür ederim doğru söylüyosun ne zaman olacağı belli olmaz sağlıkla alalımda kucaklarımıza bebişlerimizi

Ben 900 gr aldım.umarım fazla kılo almam zaten kıloluyum boyda kısa yuvarlanırım artık top gıbı

çoğunlumuzun ilk bebeği canım

caycay bende 2 kez aşılama yaptırdım progestran kullan 53 -54 kiloda seyreden kilom birden 58 lere fırladı demek ondanmış bende diyorum ne güzel kilomu koruyorum diye :) 58 i görünce şok olmuştum. ondan sonra biraz dikkat ettim 56-57 kg de hamile kaldım şimdide bu sıralarda seyredeyiyor bakalım hedefim 65 kg yi geçmemek bakalım başarılı olacakmıyım :roflol::roflol:

evet canım aşılamalarda kullanılan ilaçlar çok şişiriyor.birde ben tiroid hastasıyım o yüzden çok zor kilo veriyorum.
Aman arkadaşlar dikkat edin lütfen gerçi dr unuz mutlaka söyler ama gebelikte troid hayati önem taşıyor mutlaka test yaptırın düzenli aralıklarla.

lila benim deçok bulanıyo havuçla limonu denedinmi limonu sık havuçları ince ince uzunlamasına kes limonu bi bardağa koy havuçlarıda.. beni biraz rahatlatıyo inşallah geçer çok kötü müde bulantısı bende aynı zamanda baş ağrısıda var böle ince ince :sinifsinif:

doktorum en fazla 15 kg müsade etti bana ve ilk 3 ay kilo almamalısın diye ekledi
kızımda 8 aylıkken doğum yaptım 25 kg almıştım bunda daha bilinçli beslenmeyi hedefliyorum, korkuyorum çok kilo alırsam iç dikişler gerilir felan diye

cay cay bende küçükken tiroid vardı hatta annem peteklere tendürdiyot koyardı buharından alayım iyotu diye. test yaptırdım başlangıçta ama normal çıkmıştı. ara ara yaptırmalımıyım. ben bundan oktoruma bahsetmemiştim. stres oldum şimdi..

Mutlaka bahset canım şu anda içini ferah tut çünki troid hormonun çalışmıyor olsaydı hamile kalamazdın zaten ama hamile olunca daha fazla tiroid hormonuna ihtiyacın oluyor o yüzden dr anlat mutlaka fakat yanlış anlaşılmasın bahsettiğim guatır değil troid harmonunun çalışmaması yani hipo tiroidi durumu.

ya doktor dedi kuru şeyler ye yiyiyyorum onları bile çıkarıyorum canım çıkıyo.
bunlantı hapı verdi işe yaramıyo
zeytin yiyyodum kesiyodu önceden simdi bağışıklık sağladı galiba o da yaramıyo.
havuç var bide onu deneyeyim bakalım.

kızlar doktor bulantı için bana zencefilli bitkisel bir hap verdi
doktorunuza danışarak onaylarsa kullanabilirsiniz
beni rahatlatıyor
ismi
ginger / arkocaps

birde zencefilli kraker ve bisküviler almamı önerdi yataktan kalkmadan bir iki tane atıştırınca bulantı azalıyor
zencefilin bulantıyı azaltıcı etkisi varmış

anladım çok teşekkür edrim yarın kontrolüm var konuşurum doktorlada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…