2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım üzülme sen.hamile değilken de bir günümüz bir günümüze uymuyor yani en azından ben öyleyim.Bu dönemde kimse sana kırılmaz merak etme evet çevremizdekiler üzerimize titriyor ama zaman zaman fazla ilgiden bunalıyoruz bu doğru.sıkma sen tatlı canını

ben geçenlerde bim de görmüştüm bu kulaktan ölçen termometreyi.22 liraydı fiyatı çok uygundu ama ben diğer termometre daha güvenilir diye düşündüm hiç ilgilenmedim.

GÜNAYDINLAR HERKESE
bu dediklerin bana hergün oluyor :) , hele kardeşim bişeyi yedirmek için ballandırıyor güya iştaha gelim yiyeyim diye, ama ben o söyledikçe daha çok midem bulanıyo ve sinir olup bağırıyorum. sonrada hiç bakmıyor :1no2:

bazen canavar oluyorum bendeeyvahedigeldismile

Sizlerede günaydın kızlar,

bende dünden beri iyi değilim midem ağzımda dolanıyorum tansiyonum düşüyor. sizin gibi beni nazlıyacak kimsem yok yakınımda mecburen ayakta kalmak için yemeye çaba sarfediyorum.

bişeyim yok oh iyi gidiyorum derken nazar değdirdim galiba kocam öyle söylüyormafoldumben

ben geçenlerde bim de görmüştüm bu kulaktan ölçen termometreyi.22 liraydı fiyatı çok uygundu ama ben diğer termometre daha güvenilir diye düşündüm hiç ilgilenmedim.

ama diğer termometrelerde bebekler rahat durmadığından sağlıklı ölçmek çok zor oluyor kızımdan biliyorum
ben bi bundan birde emzikli alırım bunu kızımla ortak kullanırlar emzikliyide miniş kullanır inş. :ecrin_bebek:

kızlar benimde ilk başlarda çok midem bulanıyodu. zorla yiye yiye geçti ve 5 kilo aldım.

bu bulnatılar kaçıncı haftaya kadar sürüyo kızlar biliyormusunuz.
benim başlarda bişeyim yoktu bu hafta akşam yemeği saatlerinde hep midem bulanıyor
yatıyorum.buzamana kadar bişey yoktu daha yeni başladı yani bulantılar.ilginç değilmi.

merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz yaş:30 sat:22 kasım kilo 47t.d.t 1 eylül ağustos sonu ve eylül başına kaldığım için kendimi arada hissediyorumkaydirigubbakcemile

ilk 3 ayın sonunda bitiyomuş inşallah genelde 6. haftadan başlayıp 12. 13. haftaya kadar sürebiliyomuş. benimde hala bitmedi günde 2 defa hiç şaşmıyo bu yüzden idrar tahlininde keton denen bi madde çıkıyo beslenemediğim içinmiş. doktor serum takalım dedi bakalım yarın kontrolüm var..:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz yaş:30 sat:22 kasım kilo 47t.d.t 1 eylül ağustos sonu ve eylül başına kaldığım için kendimi arada hissediyorumkaydirigubbakcemile

Merhaba hoşgeldin aramıza beyz2 arada kalacak bir durum yok canım doğumun nezaman geleceği belli mi olur bakarsın bizde ağustosta doğururuz. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…