Günaydın kızzlar..
Bugün kendimi çok keyifsiz ve halsiz hissediyorum...
Sabah gelir gelmez de hemen aa yüzün bembeyaz, tansyonun mu düştü, otur dur portakal suyu sıkayım dur süt vereyim her kafadan bi ses çıktı... Sinir oldum.. istemiyorum, midem bulanıyo hiçbişey vermeyin su bile diye biraz fazla bağırdım galiba...
Halbuki herkes benim iyiliğim için söylüyo ama bu hamilelik psikolojisi beni bozdu galiba....
günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inş.
kızımın ateşini ölçerken çok zorlanıyorum huylanıyo istemiyo ölçmemi
bu linktekinden almayı düşünüyorum ona
hem kardeşide kullanır
sizce nasıl yakınlarınızda kullanan varmı ?
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
günaydın güzel anneler
Günaydın kızzlar..
Bugün kendimi çok keyifsiz ve halsiz hissediyorum...
Sabah gelir gelmez de hemen aa yüzün bembeyaz, tansyonun mu düştü, otur dur portakal suyu sıkayım dur süt vereyim her kafadan bi ses çıktı... Sinir oldum.. istemiyorum, midem bulanıyo hiçbişey vermeyin su bile diye biraz fazla bağırdım galiba...
Halbuki herkes benim iyiliğim için söylüyo ama bu hamilelik psikolojisi beni bozdu galiba....
ben geçenlerde bim de görmüştüm bu kulaktan ölçen termometreyi.22 liraydı fiyatı çok uygundu ama ben diğer termometre daha güvenilir diye düşündüm hiç ilgilenmedim.
inşallah canım sağolGeÇmİŞ olsun suray umarım uzun sÜrmez rahatsızlıĞın
kızlar benimde ilk başlarda çok midem bulanıyodu. zorla yiye yiye geçti ve 5 kilo aldım.
bu bulnatılar kaçıncı haftaya kadar sürüyo kızlar biliyormusunuz.
benim başlarda bişeyim yoktu bu hafta akşam yemeği saatlerinde hep midem bulanıyor
yatıyorum.buzamana kadar bişey yoktu daha yeni başladı yani bulantılar.ilginç değilmi.
merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz yaş:30 sat:22 kasım kilo 47t.d.t 1 eylül ağustos sonu ve eylül başına kaldığım için kendimi arada hissediyorumkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?