lilacığım sanırım içimizde hamileliği en ağır atlatanlardansın ne diyeceğimi bilmiyorum canım inşallah uzun sürmez vallahi içim gidiyor senin durumuna dua ediyorum senin ve diğer arkadaşlarımız için.
en son nezaman tahlil yaptırdın canım.
ben hamileliğimi öğrendiğimde yaptırmıştım.
4 hafta oldu işte şimdi yine yaptıracağım.ilaç dozu
değişir belki duruma göre.
Canım ben gebelık testıyle bırlıkte yaptırmıŞtım 0,23 ÇıkmıŞtı tsh dr aradım 3 hafta sonra tekrar yaptır gel dedı ve ılaÇ dozumu deĞıŞtırdı.dÜn yıne yaptırdım 1,72 olmuŞ yarın randevum var sanırım yıne deĞıŞtırecek dozu
ah suraycım öyle valla... çok ağır geçiriyoruz biz.bozomuz var bide o da mahvoldu valla dün yazık serum yedi geldi bu günde yok ortalarda onun içinde endişeleniyorum. sonra nagihan o da ağır geçiriyor... ah yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun....
iyiym çok şükür lilacım benim bi problemim yok çok şükür allaha.midesi bulananların durumu zor allah yardımcınız olsun.ben sadece bebişimi merak ediyorum 15 gündür görmedim ne halde merak ediyorum açıkcası
bende bilmiyordum sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular sonra bende yapmayı öğrendim çok olay ama istersen bende sana yapayım doğum yapacağım tarihi yaz