2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacığım sanırım içimizde hamileliği en ağır atlatanlardansın ne diyeceğimi bilmiyorum canım inşallah uzun sürmez vallahi içim gidiyor senin durumuna dua ediyorum senin ve diğer arkadaşlarımız için.

Canım ben gebelık testıyle bırlıkte yaptırmıŞtım 0,23 ÇıkmıŞtı tsh dr aradım 3 hafta sonra tekrar yaptır gel dedı ve ılaÇ dozumu deĞıŞtırdı.dÜn yıne yaptırdım 1,72 olmuŞ yarın randevum var sanırım yıne deĞıŞtırecek dozu

ah suraycım öyle valla...
çok ağır geçiriyoruz biz.bozomuz var bide o da mahvoldu valla dün yazık serum yedi geldi bu günde yok ortalarda onun içinde endişeleniyorum.
sonra nagihan o da ağır geçiriyor...
ah yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun....

iyiym çok şükür lilacım benim bi problemim yok çok şükür allaha.midesi bulananların durumu zor allah yardımcınız olsun.ben sadece bebişimi merak ediyorum 15 gündür görmedim ne halde merak ediyorum açıkcası

bayanlar okadar kişi var forumda hiç kimse konuşmuyor yahu napıyosunuz anlamadım ki ben kaçim en iyisi,bu sizde muhabbet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…