2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bende şişiyorum ya.mesela dün geçe patlayacak gibi oldum aynen bir iğne batsada sönsem misalikaydirigubbakcemile3
ya bide ben göğüslatından şişiyorum kızlar sizdede öylemi.yani birtek göbek değil..bi tuhaf oldu üst kısmım..göğüslerim büyüdü ama yandan bakınca küçük duruyo midem şişince....

ylnrk canım beni hiç alttan muayene etmedi..ilk haftalar çok küçük alttan bakmak istemiyorum iyice bi yerine yerleşsin ilişkide yasak demişti....
ama birçok doktorda bakıyor yani bende anlamadım canım....

gece yatana kadar karnım 5 aylk gbı sıs sabah hıc bı sey kalmıyo:)

ama gogusler sımdıden 1 beden buyudu:) sızın?

gaz da fazlasıyla:)

günaydın güzel anneler

benim gibi şimdiden ne alacağını düşünen hazırlık yapan varmı

ben çokmu erkenciyim ya

mopsy ben 15 tatilde tam 3 kez muayene oldum üçü de alttan oldu kese için kalp atısı için hep alttan baktı.hiç bişe olmaz dedi korkma dedi ama acaba diyorum bu vajina agrım ondan mı oluyopen son cumartesi muayene olmustum.korkuyorum bebegime bişe olmamıstır dimi

A*S çok erken değil mi yaaa bişeler almak için ben yaz tatiline kadar almayı düşünmüyorum.tatilde alcam ALLAH izin verirse...sizin gibi olmayı isterdim ama ben hamileliğin tadını bile cıkaramıyorum.hep bebeğim ii midir diye düşünmekten

Aynen mopsycim.. Benm de öyle göğüs altımdan midem şişiyor...
Off ben normalde de kiloluyum ama karnım yoktu yani.. Armut tipiydim...
Ama şimdi öndende baksan armut yandanda baksan armut oldum....

cnm ben henüz bişey almadım sadece ne alırım diye sürekli nette geziniyorum nasıl oda yaparım filan diye
bende ağrıdayım burda imkanlar kısıtlı haziranda annemlere gidicem izmire alışverişi orda yapıcam
ben sadece bakınıyom şimdilik

bebek odalarına falan ben de bakıyorum canım.dün bayaaa bi okudum bu sayfaları imrendim valla herkese cünkü alanlar falan var.ben 10.haftanın içindeyim ddaha cevremdekiler yeni öğrendi hamile oldugumu.birazz pinpirikliyim de ben ondan

denizbarıs göbüş cıktı mı peki?benim yandan bakınca hafif belli sanki dediğin gibi ilginçtir midem de cıktı benim.fazla yemek de yemiyorum aslında .bulantım falan hiç olmadı ama canım istemiyo

Merhaba Kızlaaarrr...
opuyorumnanaktan herkese güzel bir gün diliyorum...
Bu sabah doktora gittim.... Gebelik testlerim yapıldı. Bebek 8 haftalık dedi dr.. Geçen hafta başka bir dr 7 haftalık demişti... =( 14,5mm olmuş boyu...
Şimdilik bir sıkıntı yok. 2li test için 12. haftada gel dedi.. 16. haftada gittiğimde folic asiti bırakıp elevite geçeceğim. Öyle söyledi. O zamana kadar sadece folic asit devam.... Birde amniyosentez testi var ilerlyen haftalarda dedi. Ve ben rutin her hastamdan bunu istiyorum dedi... Bir kağıt verdi evde okuyacağım bakalım....
işte böylleee......
sizler nasılsınız...
Pembe bebşin kalp sesini duymuşsun.. Hayırlı olsun canım... güp güp atıyo dimi minicik kalbi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…