Merhaba Kızlaaarrr...
opuyorumnanaktan herkese güzel bir gün diliyorum...
Bu sabah doktora gittim.... Gebelik testlerim yapıldı. Bebek 8 haftalık dedi dr.. Geçen hafta başka bir dr 7 haftalık demişti... =( 14,5mm olmuş boyu...
Şimdilik bir sıkıntı yok. 2li test için 12. haftada gel dedi.. 16. haftada gittiğimde folic asiti bırakıp elevite geçeceğim. Öyle söyledi. O zamana kadar sadece folic asit devam.... Birde amniyosentez testi var ilerlyen haftalarda dedi. Ve ben rutin her hastamdan bunu istiyorum dedi... Bir kağıt verdi evde okuyacağım bakalım....
işte böylleee......
sizler nasılsınız...
Pembe bebşin kalp sesini duymuşsun.. Hayırlı olsun canım... güp güp atıyo dimi minicik kalbi =)
canım ne testi yaptılar.8. haftada test mi var.
bide folikasit 16.haftaya kadar kullanıcam demişsin çok uzun süre ama.benimki bu aralar bıraktıracak.bi de amniyosentez 2li yada 3lünün sonucuna göre yapılmıyormu.hepimiz yaptıracakmıyız acaba.
lapacı
merak ettim verdiği kağıdı.buraya koyamasanda bahsedersin en azından bize de neymiş diye.
ben korkuyorum şu amniyosentezden yaa.bebeğe zararı olursa diye ürkütücü geliyo bana.
bende troid için bu hafta tahlil vericem acaba başka baktırmam gereken bişey varmıdırki.
lapacı
merak ettim verdiği kağıdı.buraya koyamasanda bahsedersin en azından bize de neymiş diye.
ben korkuyorum şu amniyosentezden yaa.bebeğe zararı olursa diye ürkütücü geliyo bana.
bende troid için bu hafta tahlil vericem acaba başka baktırmam gereken bişey varmıdırki.
tamam ekledim.. albüm yaptım ve 2li test için ve amniyosentez için bana verdiği kağıtları ekledim arkadaşlar.. bakabilirsiniz..umarım becerebilmişimdir =)
bende kiloluydum canım.bide boyumda uzun valla iri yarı bişi oldumkaydirigubbakcemile3Aynen mopsycim.. Benm de öyle göğüs altımdan midem şişiyor...
Off ben normalde de kiloluyum ama karnım yoktu yani.. Armut tipiydim...
Ama şimdi öndende baksan armut yandanda baksan armut oldum....
bende odalara falan netten bakıyorum ya harika şeyler var....oda en son alırım herhalde..ben şimdi en kısa zamanda pahallı elektronik otomatik aletleri almaya başlayacağım....ilk aylığımla süt sağma derece falan onları alacağım ...karar verdim sonradan çok ağır gelir hepsi.cnm ben henüz bişey almadım sadece ne alırım diye sürekli nette geziniyorum nasıl oda yaparım filan diye
bende ağrıdayım burda imkanlar kısıtlı haziranda annemlere gidicem izmire alışverişi orda yapıcam
ben sadece bakınıyom şimdilik
hepsine katılıyorum bende mesajı okurken bunların hepsini düşündüm...canım ne testi yaptılar.8. haftada test mi var.
bide folikasit 16.haftaya kadar kullanıcam demişsin çok uzun süre ama.benimki bu aralar bıraktıracak.bi de amniyosentez 2li yada 3lünün sonucuna göre yapılmıyormu.hepimiz yaptıracakmıyız acaba.
tamam ekledim.. albüm yaptım ve 2li test için ve amniyosentez için bana verdiği kağıtları ekledim arkadaşlar.. bakabilirsiniz..umarım becerebilmişimdir =)
işte yurtdışında herkese yapılıyor... tr de bazı dr lar yaptırıyor bazıları yaptırmıyor... benim yaptıran bir kaç arkadaşım oldu.. ama çok lazım bir şeymi ona emin olamıyorum işte....
rutin gebelik testi yaptırmadın mı sen? bir sürü test istiyorlar... ben özelde sordum 350 lira dedi.. bende gittim devlette yaptırdım bugün ücretsiz... burda bi çok kişi yaptırdı.. konuşmuştuk çünkü.. belki yakın zamanda yaptırdıysan o testleri ondan istememişlerdir..
tam kan sayımı var mesela.. kanda eksiklik varmı ne var görmesi lazım... idrar testi var..enfeksiyon varmı diye... hormon testleri var..falan filann...
ohhh geldi m kızlar çantamı attım üstümü ble çıkarmadan size yazıyorum.
karaciğer emzimlerimde yükselme görülmüştü.
alt ve ast değerlerinde.
buda ilk trimesterde normal karşılanmıyormuş.
bebek için değil ama anne için çok tehlikeliymiş.
hatta öldüm öldüm dirildim nette araştırınca anne sağlığı için gebeliğin sonlandırılması falan yazıyordu 1 haftadır neler çektim içimde hiç sormayın.
bunun için bu gün tekrar tahlillerimi aldılar.
şimdi sonuçlarımı aldım ve gösterdim.
yüksek olan değerlerim düşmüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşş :)))))))
normaldende normal dedi doktor nasıl sevindi o bile....
ah kızlaaar ne zormuş yaaaa...
işte benim aşırı derecede kusmalarım bu değerlerin yüksek olduğundan kaynaklanıyormuş.
neyse çok mutluyum Allahım.
Herşey yoluna girdi...
teşekkürler kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?