2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evde olup yatmayı çok isterdim ama.
burda başımı bile koyamıyorum.nasıl ağrıyor.
yemekhanede ne yemek var yiyebilecekmiyim bakalım. o da ayrı bir dert.

dün kurufasulyenin içine et suyu tabletlerinden koymuşlar belliydi.yiyemedim nasıl midemi bulandırdı.zaten bizim o tabletlerden yapılmış yemekleri yememiz gerekiyo dimi.sağlıksız diye biliyorum ben.

kızlar hem folık plus hem elevıt kullunan var mı?

kacar tane ıcıyrsnz?

ben normalde folık gunde 3 alıyrdum

dun dr elevıt de yazdrdm sımdı 2 den de 1 er mı ıcecem sormayı unutmusum

bi de kızlar bende bikaçgündür şöyle bişey başladı.sürekli ağzımdan gıklıyorum.reflü gibi.
önceden hayatta böyle şeyler olmazdı ben hiç geğirdiğimi bilmem.

dün kurufasulyenin içine et suyu tabletlerinden koymuşlar belliydi.yiyemedim nasıl midemi bulandırdı.zaten bizim o tabletlerden yapılmış yemekleri yememiz gerekiyo dimi.sağlıksız diye biliyorum ben.

ozıcım Allah yrdmsn olsn

katkı maddelerı olan seylerden yemememız gerekıyr..

fabrıkasyon olan her seyde bozulmaması ıcın koruyucular var ve hepsı de saglıksızzzzbilmiyorumkismile

kacar tane ıcıyrsnz?

ben sadece folbiol içiyorum.dr. başka bişey vermedi.onu da yarım tablet iç dedi.mg mı fazlaymış.elevitin içinde de folikasit var oyüzden bence folikplus fazla olur artık.druna sorıp iç,fazlası da zarar.

doktora sorucam neymiş bakalım.hastalık mıdır ki acaba bu.

cnm bazı yıyeceklerı mıde hemen kabul etmeyebılıyo

bu da gık yapmana sebep olabılır
sor bızımle de paylas

kızlar dr dan geldkten sonra drnuzun onerılerını bızımle de paylasın olmaz mı?

ay allahtan bizim yemekler güzel ya kadınlar özene bezene yapıyor cidden...temizlerde..
yani pilav yapacağı zaman bile tavuğu haşlarda suyuyla yapar genelde..salatası ..çorbası hiç hazır kullanmaz çok şükür....benim için tek sorun çiçek yağı kullanması..ben normalde evime bile sokmam yani...ama öğlenleri yiyoruz mecbur işte...

kacar tane ıcıyrsnz?

canım ben eleviti 6.haftadan beri kullanıyorum günde 1 adet...folicte 1 adet kullanıyordum ama 9.haftam dolduğunda folicasidi bıraktırdı...eleviti hiç bırakmayacakmışız..elevit biraz bulantıyıda azaltıyor sanki..içindede yazıyor zaten.belkide benim ondan bulantım pek olmuyor bilemiyorum ....
ama bence folicasidi bi doktorunu arayıp sor..çünkü ben folicasidi başından beri birtane kullanıyordum ama benimkisi 400mg.idi...yani kaç mg olduğuda önemli...şimdi bizim dememize göre ilacını birtaneye düşürme ....

Ozicim bende de aynı sorun var tatlım, ne mutlu ki senin yeni başlamış, benim yaklaşık 2 haftadır falan var... Bak aşağıda da bununla ilgili bi onunun linkini yazdım.. Normalmiş yani.. Benimki muhtemelen sütten oluyor... Birde brokli almıştım vitamin olsun diye ofofof patlayacaktım neredeyse.. Biri bi iğne batırsada poff diye sönsem diyordum....

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/125863-hamilelikte-gaz-sikayeti-artar.html

hem elevit hem folic fazla gelir doktoruna danış bence birinden birini kesecektir.

ben folic plus kullanıyorum günde 3 defa

bulantı içinde ginger diye bi hap verdi bitkisel

merhaba arkadaşlar
selam canım.nasılsın??
slm arkadaslar ben 2 gün daha rapor aldım evdeyim yaniii.nasılsınız bakalım...

nasıl oldun kötümüsün canım??geçmişolsun ama evde dinlenmende iyi olur...bende bugün eve erken gidip dinlenmeyi düşünüyorum.canım hiçbirşey istemiyor bide deli gibi yağmur yağıyor hava kapal...ı içim karardımirmirmirmir

bişey sorucam size arkadaslar ilk 3 ay alttan muayene normal mi.ben hep öle oldum da.sizde de öle muayene olan var mı.arkadaslarla konustuk dün.neden öle yaptırdın kesinlikle olmaması gerekiyo falan dediler.öle bişe olsa.drum yapmazdı herhalde kadın samsun un en iyi dr larından

benim vajinamda agrı vardı zaten progestan kullanıyorum dr um bişe olmaz ama istersen rapor al dinlen dedi ondan evdeyim yoksa herssey normal ama bu agrı korkutuyodu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…