Güzel anneler ben işten izin aldım eve gidip yatacağım çok kötüyümsiz kendinize ve bebişlerinize iyi bakııın öpüyorum:enbuyukkk:
Günaydın kızlar.Ben bugün okula gittim, derse giremeden eve dönmek zorunda kaldım. Sesim kısılmış arkadaşlar. İlaçsız öksürmekten 2 haftadır ses gitmiş. Arkadaşlar epey bi güldüler. Gerçekten de komik oluyor. Eşim almaya geldi, o da güldü. Beni düşünen yok....
geçmiş olsun melekcimm bende 1 haftadır öksürükle boğuşluyorum hemde ne öksürük
boğazım ciğerlerim çıkcak gibi öksürürken iyice midem bulanıyoo offf çok kötüü
Canım ticker doğru aslında Sat'a göre. ama doktorum her gittiğimizde farklı bişey söylüyor. Ticker'la tuttuğuna şahit olmadım. Mesela bu cumartesi 12 haftalık olucaz. Bugün 11+5'iz doktoruma göre. Cts. ikili testimiz var. sositososito
geçmiş olsun melekcimm bende 1 haftadır öksürükle boğuşluyorum hemde ne öksürük
boğazım ciğerlerim çıkcak gibi öksürürken iyice midem bulanıyoo offf çok kötüü
Geçmiş olsun melekcim.
günaydın kızlar nasılsınız???
ya dün birşey farkettim benim evde midem bulanmaya başlıyor..yani bulantıda değilde böyle bir tuhaf oluyor ...dışarda hiçbirşeyim yok ..ne öğürme ne başka birşey ..dışardan eve gelirken daha asansörde tuhaflaşmaya başlıyorum...benim bebişko dışarıyı çok seviyor galibakaydirigubbakcemile3
dün akşam canım ailemi izlerken yine bi öksürme öğürme geldi eşim zorla dışarı çıkalım temiz hava al biraz gel yürüyelim falan zorla hazırlandım.dışarı çıktık gayet iyiym hadi bi arkadaşları arayalım çıkmışken dedik aradık sonrada bara gittik ay bir eğlendik sormayın..oturduğum yerde oynamaktan popoma batmış sandalye valla bugün popom acıyorkaydirigubbakcemile3
çok güzel oldu ama yaa.....bende içmedik meyve kokteyli yemedik meyve salatalık havuş bırakmadım barda çok komikti ya...kaydirigubbakcemile3
ama bulantı mulantı kalmadı valla benim bebiş çok gezmeyi sevcek galiba..gece hayatına düşkünmü olcak acabakaydirigubbakcemile3
İyidir cnm sen nasılsın? :)
gecmıslerolsn meleğim
Canııım sana da çok geçmiş:çok üzgünüm: olsun. Öksürmek zararlıymış hem bebeğe. Ama öksürüyoruz işte. İnşallah bebişlerimiz etkilenmiyordur yaa..
gecms olsn cnma.s.
Tünaydın kızlar,
Hasta olan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bende bu sabah sağlık ocağına gittim işyerime yakın bir yere, bana söyledikleri oturduğun yerdeki sağlık ocağına gitmen gerekiyor bende çalışıyorum burası yakın o yüzden geldim dedim neyse kiloma ve tansiyonuma baktılar 8,5-6 çok düşük maalesef 4. aydan sonrada tetenoz aşısı için buraya gelebilirsin sonra bana kart açtılar ikametgahımdaki yere verilmek üzere bunu mutlaka verin lohusa döneminde eve gelip bebeğinize ve size bakacaklar diye :) devlet çalışıyor :) işte böyle arkadaşlar isteyen olursa kayıt yaptırmakta fayda var benim gittiğim yer pek teşkilatlı değildi maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?