2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gecmıslerolsn meleğim

geçmiş olsun melekcimm bende 1 haftadır öksürükle boğuşluyorum hemde ne öksürük
boğazım ciğerlerim çıkcak gibi öksürürken iyice midem bulanıyoo offf çok kötüü

Canııım sana da çok geçmiş:çok üzgünüm: olsun. Öksürmek zararlıymış hem bebeğe. Ama öksürüyoruz işte. İnşallah bebişlerimiz etkilenmiyordur yaa..

beım de 2lım 17 martta ıns

hayrlısı cnm

acık hava ıyı gelır tabı halın musade ederse ben de halszlık oluyo

dısarda fazla kalamıyrm

Tünaydın kızlar,
Hasta olan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Bende bu sabah sağlık ocağına gittim işyerime yakın bir yere, bana söyledikleri oturduğun yerdeki sağlık ocağına gitmen gerekiyor bende çalışıyorum burası yakın o yüzden geldim dedim neyse kiloma ve tansiyonuma baktılar 8,5-6 çok düşük maalesef 4. aydan sonrada tetenoz aşısı için buraya gelebilirsin sonra bana kart açtılar ikametgahımdaki yere verilmek üzere bunu mutlaka verin lohusa döneminde eve gelip bebeğinize ve size bakacaklar diye :) devlet çalışıyor :) işte böyle arkadaşlar isteyen olursa kayıt yaptırmakta fayda var benim gittiğim yer pek teşkilatlı değildi maalesef.

bende gıtmeyı dusunyrm s.ocagna...

benm de tansıynm dun 10 5 cıktı...

dr 3 aydan sonra tansıyn dusuklugu yasanacaktr dedı dıkkat et cnmzemuszemus

kızlar geçmiş olsun bende çok öksürüyorum korkmayın bu kadar
görecekleri gün var ise sağlıkla doğacaklar

kızımdayken cam sildim tül taktım koltuk çektim vs. sakınan göze çöp batar bu kadar endişelenmeyin lmaz:
bu gebeliğimdede 5 haftalıkken koltuk çektim fln allaha şükür bişi olmadı.
genede siz dikkat edin tabi ama kendinizi çokta sakınmayın herşeyden.

meraba asym
sana da günaydın zeynep
ben işyerindeyim.başım ağrıyo benim yaa.
her sabah aynı.birazda mide bulantım var bu sabah.
sizle rnasılsınız.

kızlar bulantı lar baş dönmeleri çalışanlar için allah kolaylık versin ama hoş geliyor bana bebimin varlığını hissettiriyor minicik daha ben burdayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…