suraycım senle aynı günüz, sen doktora gittinmi yada ne zaman gidicen test yaptırmaya
ben daha hiç test yaptırmadım.
canım bu c.tesi kontrole gideceğim gelişimi ile ilgili. ay sonunda sanırım 2 li test yapılacak sonrada amniyosentez istiyor açıkçası kararsızım. gittiğimde soracağım dr a 3 lü test yaptırıp sonuca göre yaptırsam olmaz mı diye .
Kızlar bi konu açtım 20210 eylül annelerinin doktor ve hastane seçimleri diye...
Burada sohbet o kadar yoğun ki referans konuları aralarda kaynayıp gidiyor...
İsterseniz o konuda doktorlarımızı hastanenin özelliklerini muayene tahlil ve doğum fiyatlarını paylaşalım..
Çünkü ben ilk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, zaten hastane de ssk ile anlaşmalı değil...
Kızlar bi konu açtım 20210 eylül annelerinin doktor ve hastane seçimleri diye...
Burada sohbet o kadar yoğun ki referans konuları aralarda kaynayıp gidiyor...
İsterseniz o konuda doktorlarımızı hastanenin özelliklerini muayene tahlil ve doğum fiyatlarını paylaşalım..
Çünkü ben ilk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, zaten hastane de ssk ile anlaşmalı değil...
Ya sİzden nıye amnıyosentez ıstıyorlar ben anlayamadım kızlar..
Ya cts. ikiliyi yaptırıyorum ben kızlar. İnşallah sağlıklı, güzel sonuçlar alırız. Dua edin olur mu? Korkuyorum...
Ya cts. ikiliyi yaptırıyorum ben kızlar. İnşallah sağlıklı, güzel sonuçlar alırız. Dua edin olur mu? Korkuyorum...
kızlar ben geldim nasılsınız
LİL@ , BOZA Biz napacaz bu bulantılarlaya
bende dün testlerimi aldım dr mu götürdüm herşey normal bizdeki tek sorun şimdilik eşimle kanımız uyuşmuyor sorun o ama bebek benim kanımdan olursa sorun değil babanın kanından olursa bana doğumdan sonra iğne vurulacakmış
başka bulantı hapı verdi onun kullanmaya başladım bakalım faydası olacakmı
bende dün testlerimi aldım dr mu götürdüm herşey normal bizdeki tek sorun şimdilik eşimle kanımız uyuşmuyor sorun o ama bebek benim kanımdan olursa sorun değil babanın kanından olursa bana doğumdan sonra iğne vurulacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?