2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bi konu açtım 20210 eylül annelerinin doktor ve hastane seçimleri diye...
Burada sohbet o kadar yoğun ki referans konuları aralarda kaynayıp gidiyor...
ısterseniz o konuda doktorlarımızı hastanenin özelliklerini muayene tahlil ve doğum fiyatlarını paylaşalım..
Çünkü ben ilk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, zaten hastane de ssk ile anlaşmalı değil...

suraycım senle aynı günüz, sen doktora gittinmi yada ne zaman gidicen test yaptırmaya
ben daha hiç test yaptırmadım.

canım bu c.tesi kontrole gideceğim gelişimi ile ilgili. ay sonunda sanırım 2 li test yapılacak sonrada amniyosentez istiyor açıkçası kararsızım. gittiğimde soracağım dr a 3 lü test yaptırıp sonuca göre yaptırsam olmaz mı diye .

aslında banada 1 ay sonra gel demişti haftaya doluyo oda. ama merak ediyorum gelişimini, bende haftasonu gidebilirim, nasıl olsa 10 gün içinde kontrol şansı var , tesleride 10 içinde istekle yaptırabilirm bida muayene ücretine gerek kalmaz.guclubacismile

hayrlı olsn topık:)

ıyı yapmıssın cnm ben yazdım hemen:)

denizcim hiçbiri hakkında benimde bilgim yok, yeni yeni öğrenicez. birine iyi gelen hastane doktor diğerine kötü gelebiliyor. tavsiyelerle ne kadar doğru seçim yapabilicem o konudada kararsızım. fiyatlara gelince gittikçe yazarım. yenibosna nisa hastanesine gidicem.bakalım ohaoldumsmile

selam tatli eylul anneleri(btun anneler tatlisir) allah saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.testleriniz kotu cikarsa hic zlmein 3lu testlerde temiz cikar gic sikinti yapmayin.allah hepinizi tek avazda krtarsin normal isteyenler icin....

Ya cts. ikiliyi yaptırıyorum ben kızlar. ınşallah sağlıklı, güzel sonuçlar alırız. Dua edin olur mu? Korkuyorum...

kızlar ben geldim nasılsınız

LıL@ , BOZA Biz napacaz bu bulantılarlaya

bende dün testlerimi aldım dr mu götürdüm herşey normal bizdeki tek sorun şimdilik eşimle kanımız uyuşmuyor sorun o ama bebek benim kanımdan olursa sorun değil babanın kanından olursa bana doğumdan sonra iğne vurulacakmış

başka bulantı hapı verdi onun kullanmaya başladım bakalım faydası olacakmı

cnm benm Allah sıfanı versnkaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun canım benim. Geçecek inşallah. Bikaç hafta daha var belki. Ben 11 haftada anca rahatladım. Kendine dikkat etolumunekankayizsmile

bizdede var kan uyuşmazlığı, bebek kan grubu doğmadan biliniyomuki?:uhm:

Arkadaşlara hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizin pozitif enerjiniz çok önemli. Sanırım cinsiyet tahmini de olacak. Meraklardayım. bugün 11 hafta 6 günlük olduk biz doktoruma göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…