2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevecen1 herkesin kendi kararı bu duruma saygı duymak lazım diyorum nokta.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar ikili üçlü testlerde bebekte bir anormallik sakatlık olduğu kesinleşirse aldıramıyormuyuz acaba???
almıyorlamı bebeği...

slm kızlar ikili test nasıl yapılıyor kan aldırmaklamı özel birşeymi

Evet canım sadece kan vericeksin. Hepsi o. Bi de detaylı ultrasona girilecek.ve bebeğin ense kalınlığı ölçülerek burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılacak. Umarım herkes hayırlı sonuçlar alırız :CüvCüv:

inşallah melekcim....içime hiçbirimizde sorun olmayacak sağlıkla kavuşacağız gibime doğuyor yani heycan yapıyoruz ama sorunsuz geçecek inşallah

kızlar ben şu bebekten sıvı alınan bir test varmış öle birşey yaptırmam allah korusun mecbur bırakmasın rabbimde normal şartlarda bebğimden su felan aldırmayı düşünmüyorum ikili test doktor gerek görürse yaptırırım

bır arkadsma yuzde 90 cocugunz ozurlu falan cıkmıstı sonuucu

ama aldırmadı ve dogum yaptı bebgı sapasaglam yanılgı payı var takdır Allah dan

bır arkadsma yuzde 90 cocugunz ozurlu falan cıkmıstı sonuucu

ama aldırmadı ve dogum yaptı bebgı sapasaglam yanılgı payı var takdır allah dan

aslında yaptırmamk lazım . Herşey olabiliyo zaten bu dünyaya nie geldik sınanmaya gelmedikmi?

meraba eylül annedaşlarım ben doktora gittim bbugün
içerdeki kanamalar bitmiş çok şükür
bebiş haftasının 2 gün önüne geçmiş
hareketliydi çoook güzeldi
oynuyodu süreklii
2 li testi yapmıcam
sadece kan idrar tahlilleri istedi onu yapıcam

Son düzenleme:

canım benim şükürler olsun. çok sevindim senin adına. inşallah bu uzun maratonu hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatıp finalde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canım çok teşekkür ederim
hepberaber kavuşacaz inşallah arada sadece günler olacak

saol canım benim

Arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum..Ama takip etmeye çalışıyorum..Buraya pek yazmadım ama bende 11 haftalık oldum..Eylülün 1 inde doğumum inşallah..
Merak ediyorum sizlerin karnı çıkmaya başladı mı?
Benim biraz biraz çıktı..Eteklerim sıkıyor..Yani karnım çıktı biraz..
Sizler ne durumdasınız ?

kızlar meraba,

9 haftalık hamileyim ve doktorum bana tam idrar ve tam kan tahlili yaptırdı. bu tahlillerde rubella ıgg 500 çıktı ve kan tahlilinde plt 429 yani ikiside çok yüksek. sizce bunun anlamı nedir lütfen cevap verin çok korkuyorum inşallah kötü bişey değildir.

plt:223 cıkmıs

rubella ıgg:20.1 cıkmıs cnm ama anlaamlarını ve sorunlarnı bılemyrm cnm

dr bı sey demedı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…