Geçmiş olsun canım benim. Geçecek inşallah. Bikaç hafta daha var belki. Ben 11 haftada anca rahatladım. Kendine dikkat etolumunekankayizsmile
evet canı doğunca belli olacak inşallah bir sorun olmaz
banada dua ediiiiiiiiiiiiiiiin, benim de ikili testim yarın kızlarrr. Sabah 9da randevum, sonucu alır almaz yazarım size de
banada dua ediiiiiiiiiiiiiiiin, benim de ikili testim yarın kızlarrr. Sabah 9da randevum, sonucu alır almaz yazarım size de[/QUOTE
ya bu 2li test 12 haftada oluyor demi geçirmemek gerekiyor bu testlerin gününü bana 1ay sonra gel dedi kafam karışık
Canım tıp çok gelişiyor. Uyuşmazlık artık hastanelerde anında müdahale edilen bi şey. Hiç endişe etme. Doktorun zaten takip edecektir bu konuyu. :CüvCüv:
evet canım öyle de yavrumu doğar doğmaz delik deşik edecekler yaaaaaaaa onuda düşünüyorum :çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba bu ikili testi yaptırmak mecburimi? bi fikri olan varmı ben yaptırmayı düşünümüyorum aaçıkcası allah korusun bi problem çıksa bile zaten aldırmıcağız ki yavrularımızı dimi ama
canım bir sorun çıkarsa erken müdehale ediyorlar ama bende 8 aylıkkenmi ne annenin karnında bebeğin kafasından su alıytorlarya bende onu istemiyorum bakalım allahım korusun kötü düşünmeyelim
arkadaşlar merhaba bu ikili testi yaptırmak mecburimi? bi fikri olan varmı ben yaptırmayı düşünümüyorum aaçıkcası allah korusun bi problem çıksa bile zaten aldırmıcağız ki yavrularımızı dimi ama
Canım Allah kimseye göstermesin böyle bir durumu tabii ki ama önceden önlem alınmasında fayda var hem çocuk hem senin için meleğinde dediği gibi 2 li testi yaptırmakta bişey yok ki?
canım eminmisin müdahile edildiğine.ben edilmiyo müdahile die biliyorum.sadece merakımız gidiyo bi problem varmı yokmu onu öğreniyoruz die biliyorum.yakınlarda arkadaşım doğum yaptı ne 2 nede 3 lü testi yaptırmadan doğumunu gerçekleştirdi kafam çok karışık
benim arkadaşım yaptırdı sorun olmuyormuş ama genede tekbirimizi alalım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?