2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun canım benim. Geçecek inşallah. Bikaç hafta daha var belki. Ben 11 haftada anca rahatladım. Kendine dikkat etolumunekankayizsmile

benimde bugün 9+5 olduk hayırlısıyla ama utrosyonda 15 gün önce gittiğimde eksik çıkmıştı kafam karışık biraz ozaman neolacak ozaman 3haftammı var bulantımın geçmesi için

banada dua ediiiiiiiiiiiiiiiin, benim de ikili testim yarın kızlarrr. Sabah 9da randevum, sonucu alır almaz yazarım size de

arkadaşlar merhaba bu ikili testi yaptırmak mecburimi? bi fikri olan varmı ben yaptırmayı düşünümüyorum aaçıkcası allah korusun bi problem çıksa bile zaten aldırmıcağız ki yavrularımızı dimi ama

canım bir sorun çıkarsa erken müdehale ediyorlar ama bende 8 aylıkkenmi ne annenin karnında bebeğin kafasından su alıytorlarya bende onu istemiyorum bakalım allahım korusun kötü düşünmeyelim

meraba kızlarrr grip oldum bende yawwww eşimden bana geçtii ( ikili test yapılınca cinsiyet belli oluyomuuuuuu bende mart ta gidicem sabırsızlıkla bekliyorumm

canım bir sorun çıkarsa erken müdehale ediyorlar ama bende 8 aylıkkenmi ne annenin karnında bebeğin kafasından su alıytorlarya bende onu istemiyorum bakalım allahım korusun kötü düşünmeyelim

canım eminmisin müdahile edildiğine.ben edilmiyo müdahile die biliyorum.sadece merakımız gidiyo bi problem varmı yokmu onu öğreniyoruz die biliyorum.yakınlarda arkadaşım doğum yaptı ne 2 nede 3 lü testi yaptırmadan doğumunu gerçekleştirdi kafam çok karışık

2li testte bişey yok kızlar. Bebeğe riski olan bişey yok. Kan verip ultrasona giriyosunuz. Bunda ne var ki? Yaptırmak lazım. Doktorunuz isteyecektir zaten. Hem dedim ya cinsiyeti de öğrenme şansınız oluyor...

kızlar içimizi rahat tutalım eminim ki kimsenin 2 li testi kötü olmayacak. Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi Allahın izniyle.

ben 2 li teste bişeyin olmadığını biliyorum fakat sonucu allah korusun kötü çıkarsa hamileliğimi nie stresli geçiriyim ki.müdahilede edilmiyomuş bildiğim kadarıyla

Canım Allah kimseye göstermesin böyle bir durumu tabii ki ama önceden önlem alınmasında fayda var hem çocuk hem senin için meleğinde dediği gibi 2 li testi yaptırmakta bişey yok ki?

Canım Allah kimseye göstermesin böyle bir durumu tabii ki ama önceden önlem alınmasında fayda var hem çocuk hem senin için meleğinde dediği gibi 2 li testi yaptırmakta bişey yok ki?

canım 2 li testi yaptırmada bişeyin olmadığını biliyorum fakat bebekte bi problem olduğu çıktı diyelim ki doktorların yapabileceği bişey yok.sadece merkımız giderilcek.anlatabiliyomuyum.müdahile olsa önlem alınsa gene neyse.öle bişey olduğunda yavrumu aldırmam ki ne gelirse allahtan derim

benim arkadaşım yaptırdı sorun olmuyormuş ama genede tekbirimizi alalım demi

sevecen cim yani yaptıralım testlerimizi kuşkumuz olmasın demek istiyorum dr dediğini yapalım demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…