2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız.bende bugece yalnızım eşim şehirdışında.takılıyorum tek başıma bi bakayım dedim....
ço kilo aldığımı hissediyorum kızlar.özellikle akşamları çok şişkinlik oluyor rahatsız oluyorum bu şişkinlikten.

Allah kavustrsun ozaman:)

cnm emınım herkesn sıskınlıgı oluyordr

bence kılo degıldr tabı sen daha ıyı bılırsn:kedi:

sağol pembecim...
kilo almayada müsayit bir yapım var özellikle aklaşmalrı çok oluyor ..zaten 4 kg aldım ben canım..çok sinir....

kızlar o şişkinlik bizdede var malesef buarada nasılsınız giremedik biz bir süredir malesef pazartesi idrarda yanma hissi dolayısıyla dra gittik iltihap olmuş dün gecede azcık idrardan kan geldi korktum buarada bizimkinn kolları bacakları oluşmuştu kocaman olmuş 3.5cm geçio 4 e doğru gidiodu yarın kan için bidaha gitcem antibiyotik kullanmaya başladık buarada

kızlar ben 2009 eylül annelerinin topiğine uğradım
çok şeker karşıladılar
üstelik 3 tane hemşeri buldum birde ben ağrıdayım ma vanda doğum yapıcam vanda oturan bi anne buldum ne sorsam cevapladı sağolsun
buzlar erimiiş sanırım

bende kendimi hiç şiş hissedemiyorum kilo bile verdim valla miğdem bile kalmadı neyapacam bileme daha da veririm heralde

sende tam aksine şişiyorum diyorsun şanslı kadın sın zemuszemus

valla dosyaya kaldırmıştı sonuçlarımı şimdi çıkarması zor geliyor..ama benim bütün hepiciği normal çıktı...kan idrar şeker kolestrol nevarsa yani....

ay ben çamaşır atıştım makineye bitti galiba bi asayım şunları..öptüümm byy

bende kendimi hiç şiş hissedemiyorum kilo bile verdim valla miğdem bile kalmadı neyapacam bileme daha da veririm heralde

sende tam aksine şişiyorum diyorsun şanslı kadın sın zemuszemus

:roflol:ay şişmenin neresi şanslılık nagişim nolcak benim bu halim.iştah açıldıkça açıldı..akşam yemeğini yedim ekmek yemedim güya.. ay sofradan kalktım üzerine 1 dilim tahin pekmezle ekmek yedim.varmı böyle bişi.....:sinifsinif:
rejime gircem vallaaaohaoldumsmile

ya kızlar herkesin sabah bulantısı olur benimkide akşam
akşamları içim çalkalanııyor sanki
ama çıkaracak gibi değil

masallah cnm

seker pembecm

benm de yaralarm var sımır yapıldı ılthap cıktı

vajanal tablet kullunıyrm 6 tanelık bır hap

senın ılacın nasıl?

Allah sıfa versn cnm

Kızlar kociş laptopu kucağıma verdi, elimden kumandayı alıverdi uyuz. Kurtlar vadisi izliycekmiş. Cık cık cık cık cık. Çok sinir oldum. Gerçi burda kimse yoktur diye üzülüyodum. Neyse hadi kurtardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…