2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok tatlım daha süt kokmyordur, sana psikolojik olarak öyle geliyordur...
Ama geçen gün pijamalarımı giyerken eşim şoka girdi.. Aaa senin göğüslerine ne olmuş öyle diye.. dedim ne olmuş.. bomba gibi olmuş dedi :))

bende bıraktım folik asiti zaten 7-8. haftadan sonra pek etkisi olmuyormuş.ablam ebe ona sormuştum.Midem almıyor

çok şanslısın sevcan :) ne güzel bebeğin diş çıkartma sorunu olmayacak :) şaka şaka canım . ama ciddden senin gibi olmasa bile süt içmeyi çok isterdim.

:kedi: Ben sütü hep severdim şimdi de bahane oldu sürekli içiyorum hatta komşularıma gidince onlarda bana süt içiriyor...
Sizin de süt içmek dışında bebeğinize yaptığınız belki benimde o konuda muaf olduğum olaylar vardır kesin...

Arkadaşlar ben hala folik asit içemiyorum tiksindim artık neyapacam bilmiyorum zararı olurmu içmesem dr gitmemede çok var soramıyorum da

bir kaç gün ara ver canım sonra yine devam edersin dr gidinceye kadar zaten 3. aydan sonra muhtemelen elevit multivitamin verecektir.

ben bugün hiç kusmadım inşllh kusmam da
rahat yemek yedim bide ekşi bişeyler yiyince iyi geliyor miydeme
ama süt içemiyorum su çok zor meyve suyu içtim 2 bardak soğuk soğuk iyi geldi içime ama sonra bulantı yaptı

nasıl izin veriyorlar içeri girmene ben pazar günü inş. ilk kez denicem cevahire gidicem izin verirlermi bilmiyorum içer girmeme o elle aranandamı zararlı

pazargünü bende cevahirdeydim oradaki bayan görevliye yönlendirdi beni o eliyle aradı .geçtim valla..yoksa benim koca ayağ kaldırır orayı zaten

benım de ıkızlerm bomba gbı hatta gece ustlerne yatamıyrm.(

ıkızlerın takkesını de takamıyrm bır beden buyudu eylulde kımbılır ne olurlar:)

ayyy hamişler çok komiksinizzzz :roflol::roflol::roflol:

3. aydan sonra kesiliyor folikasit doktorum öyle söyledi bana, ben hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım, hala devam ediyorum....

Yazık adamcağıza...Geçen benim eşimde çiğ fıstık yemiş Allahım nasıl öksürük şurubu kokuyor anlatamam.Temizlenip öle geldi.Bana bunuda yaptın ya diyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Napalım anacım biraz katlanacaklarkaydirigubbakcemile3

pazargünü bende cevahirdeydim oradaki bayan görevliye yönlendirdi beni o eliyle aradı .geçtim valla..yoksa benim koca ayağ kaldırır orayı zaten

evet canım bunu duyduğum iyyi oldu o alettende uzak durayım allah korusun gerçi olan oluyor kardeşim arkadaşım geçiyorlardı o kapıdan ben bilmiyordum ozamanlar maş bebişleri turp gibi

3. aydan sonra kesiliyor folikasit doktorum öyle söyledi bana, ben hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım, hala devam ediyorum....

bende dün doktordaydım.. 16. haftaya kadar folic asit devam dedi.. sonra demir ilacı vericem dedi...... bende hamile kalmadan önce aylarca içmiştim =)

ya bende böyle bişey olmuyor niyeyse sositososito
sadece eşim ter kokuyor gibi geliyo o kadar
oda zavallım günlük duş alır ama sölemiyom sölesem üzülür :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…